-
Jako je fakt, že je to ma gor, že Demi podvádí, ale nevím taky co o něm už teď ta plastická ženská chce. On je ještě mladý a chce si užívat, bylo to asi jasné, že toto nevydrží :D
-
Je strašně sexy, když jsem ho viděla ve filmu Vrahouni v plavkách, tak jsem upa slintila, škoda, že je to hvězda, takový nějaký pěkný kluk se asi jen tak nenajde, no... *14* *14* *3* *3*
-
:-)
Páni Ashton nahradí Sheena v dva a půl chlapa.....tak to se nemůžu dočka, už aby se začalo natáčet :-) -
Ashton
Ashton je překrásnej a šikovnej chlap. Moc se mi líbí. *14* *14* -
Narozky
Vse nej k narozkam :-) -
NAROZKY!
Přeji vše NEJky!!!! k narozkám a hodně úspěchů a super rolí v nej filmech....
Ash je moooooooc hezký, je nádherně opálenej a má nej svaly...!!!!! *14* *14* *3* *14* *14* -
Re: serial
Máš skvělou fotku Hello Kitty. -
Film
V jednom seriálu mluvili o nějakém filmu s Ashtonem a Kate Hudson. Nevíte co je to za film? já na to nemůžu přijít... Předem díky za odpověď či odpovědi!!! *7* *3* -
úžasný krasavec :-)
Moc jsem si ho zamilovala ve filmu vrahouni.. mám dokonalé tělo :-) *4* *4* *14* *14* NO prostě k nakoustnutí :-) *3* -
ashtonek
já ho miluju *14* *14* *14* je prostě božííííííííííííííííííííí *4* *4* *4* *4* -
..
on je fajnee..najlepsi je v napalenych celebritach na MTV *15* *15* *15* *15* -
serial
On ale hrál ještě v ¸¸zlatá sedmdesátá´´ *4* -
Narozky
vše nej *3* *4* *14* *14* -
:D
všecko nejlepší... *14* *14* -
úlovek
http://www.youtube.com/watch?v=Y3nr wcTYrPM, to je něco,tam je táááááák krásnej *14* -
Re: JE UZASNEJ
ooooo ashtone!! *15* se k němu modlíš né...:D ale ja taky je božskej..jako mj ...♥ u ashton and mike !! *5* *14* -
JE UZASNEJ
KDYZ ON JE TAK KRASNEJ A PROSTĚ ŮŮŮP BOŽSKEJ A NEJ BYL V MEJDAN V LAS VEGAS OOOOOOOOOOOOOOOOO ASTHONE -
JE UZASNEJ
KDYZ ON JE TAK KRASNEJ A PROSTĚ ŮŮŮP BOŽSKEJ A NEJ BYL V MEJDAN V LAS VEGAS OOOOOOOOOOOOOOOOO ASTHONE -
MILUJU
vrrrrr.... jak muze byt negdo vic sexy nez on? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
lowe
Všechno nejjjjjjjj k narozkám!!!!!!!!!!! *14*