-
Je strašně sexy, když jsem ho viděla ve filmu Vrahouni v plavkách, tak jsem upa slintila, škoda, že je to hvězda, takový nějaký pěkný kluk se asi jen tak nenajde, no... *14* *14* *3* *3*
-
je božskej
-
Vždycky jsem ho měla ráda,chlap je to pěknej,ale to co udělal Demi, je hnus. Měl by se stydět.
-
Kutchera nemám rád a je to naprosté herecké poleno nechápu, co na nem Mila Kunis vidí
-
-
Jo a když ho tak nesnášíš tak nechápu, proč tu furt píšeš nenávistný kecy. Nelíbí se ti, nelez sem. Já taky nesnášim určitý herce ale nepíšu nechutný a nenávistný kecy. Asi si dost zamindrákovanej, když tohle děláš. *15*
-
Asi to, že ho miluje. Ja na něm příznaky prkennosti nevidim. Bohužel, když si někdo vezme starší ženskou tak ho pak celej svět nenávidí. Myslim, že ty by jsi nezahrál ani jednu jeho roli.
-
-
Jako je fakt, že je to ma gor, že Demi podvádí, ale nevím taky co o něm už teď ta plastická ženská chce. On je ještě mladý a chce si užívat, bylo to asi jasné, že toto nevydrží :D
-
-
když to bylo tak jasný tak si ji neměl brát.
-
-
Bral si jí asi proto, protože se do ní zamiloval. Copak to není možný, i když byla starší a dneska už je takový věkový rozdíl normální. Myslim, že po tolika letech jim to už asi skřípalo, tak prostě ujel. Ale kdo ví, jak to bylo...Já ho mám ráda, protože je skvělý herec, i když všichni tvrdí, že ne. To říkaj jen proto, že byl v manželství se starší Demi. měli by si pustit filmy osudový dotek, samec a vzájemná objetí. Umí hrát i jin role než jen komediální.
-
nevíš, co se tam dělo, tak těžko mužeš říct, že si ji neměl brát..
-
-
-
Rasmus
Ve věku šestnácti let dosáhli rychle cílů a jejich sny se staly realitou. Čtyři přátelé se shodli, že hudební scéna ve Finsku potřebuje změnu nebo přinejmenším čerstvý přístup. V roce 1996, Rasmus vydali jejich debutový album "Peep". To netrvalo dlouho a byli připraveni na vzestup. Bylo to to pravé načasování pro novou generaci rockové kapely a Rasmus strhnul poslouchající veřejnost a kritiky. Skupina prošla vyčerpávající hranicí přes sto vystoupení za rok. Brzy potom se kapela vrátila zpět do studia nahrát druhé album Playboys. Toto album šlo také velmi rychle na odbyt . Zatím se Rasmus stali ve Finsku všeobecně známí. Zanedlouho potom, Rasmus přijali jejich první Finskou cenu Grammy, (ve Finsku se jmenuje Emma), v kategorii Best New Act. Tempo úspěchu bylo rychlé.Rasmus podporoval Rancit, Red Hot Chili Peppers a Carbage během těchto šou ve Finsku. V roce 1999 Rasmus, vydali jejich třetí album Hellofatester. Singl Hellofaster byl vyhlášen, jak kritiky tak fanoušky jako Nejlepší Singl Roku. V roce 2001, poté, co se upsali Playground Music Scandinavia ve Stockholmu, Švédská skupina prorazila s hitem F-f-f-falling. " Byli jsme tak nervózní z té písně. Buď to bude hit, nebo propadák " Nebyl to propadák! Singl vyletěl vzhůru na žebříčku přímo na první místo, platinovým prodejem a s největším hitem ve finsku. Album "Into" následovalo za pár měsíců a "charged charts" jako raketa. Do dnešního dne se prodalo 67 tisíc kopií alba "into" což je dvojnásobek platinového prodeje. Po úspěchu alb "Into" a "F-f-f-falling", Rasmus hráli na každém hudebním festivalu. Až do této doby, veškeré mezinárodní vypusteni byly minimalni. S dobrou technikou stavění patrových budov ve finsku, The Rasmus jel do zahraničí podporovat akce jako například HIM, Roxette a Španělskou rockovou skupinu DOVER v Německu, Scandinávii a Litvě. The Rasmus cestoval po Evrope, dělal prohlášení a vystupoval v televizi. Take byl ''vyzpovídán'' Evropským muzikálním tiskem. Je jisté, že zapůsobili na každého, koho potkali. Rasmus pak letěl rychle do Finska pro Grammy Cenu. kde oni přednesli píseň a zametli všechny hlavní kategorie sbíráním novým Grammies pro: Nejlepší skupina, Nejlepší singl (F-f-f-falling ), Nejlepší rocková/popová skupina a album roku. Aktivní, hlučný a silný jsou tři slova, která popisují Rasmus nejlépe. Lauri, zpěvák jehož hlas je plný ohně a oplývající krásu, je také jeden z nejvíce oceněných skladatelů ve Finsku -
Jako co má znamenat to Rasmus?... Někomu asi hráblo né? Jinak on je skvělej, jak herec např. Hele vole kde mam káru, tak je i dost pěknej...
-
S KÝM CHODÍ ASHTON???????napiste mi to na email!!!!!!!co nejdriv!!!!!!
-
KLASNY ZE? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7*
-
I LoVe AsThOn KuTcHeR
Asthon *14* ! on proste nema chybu ! *14* -
-
Re: I LoVe AsThOn KuTcHeR
myslim si to stejne!!!! Je to frajer!!!!!! *3* *5* *14*
-