Přejít na výpis diskuzí

Audrey Hepburn

OSOBNOST 31.12.2006 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: neví někdo?

Zdravím.Taky jsem blázen do starých filmů a o problémech s jejich sháněním ani nemluvím.Kdyby někdo nějaké měl,ozvěte se prosím a nějak se dohodnem.Já nějaký mám,tak bychom mohli směnit. Jinak film "Odpolední láska"běžel nedávno na kanálu MGM.
  • Re: Re: Re: Jak se jmenovala ?!?

no, možná tou anorexii trpěla , ale to bylo s tý války a asi s tím nemohla nic dělat.
    .Rozhodně byla moc krásná a že se chytla v době sexbomb jako MM je obdivuhodné.
  • Re: Jak se jmenovala ?!?

jmenovala se celým Audrey Kathleen Van Heemstra Ruston.
  • Odpolední láska

Odpolední láska z roku 1957.hrál tam Gary Cooper.ale bohužel neví kde to najdeš.Vůbec po filmech s Audrey nikde není vidu ani slechu.škoda.
  • neví někdo?

vzpomínám si matně: před dlouhou dobou šel film s názvem snad "Odpolední láska", hlavní role A.Hepburn, coby violoncelistka, jejího otce (soukromý detektiv) hrál asi Maurice Chevalier, a hlavní mužskou roli si nemohu vybavit. Byl to ovšem jeden z těch dávných fešáků - snad Garry Cooper nebo někdo takový. Nevíti, prosím, někdo? A má tento film anglický název "Love in the Afternoon"? A do třetice - dá se to někde sehnat či stáhnout?
  • Re: Re: Jak se jmenovala ?!?

audrey kathleen van heemstra ruston *3* jooo četli ste životopis od barryho parise? kromě toho je tady je napsáno že trpěla anorexií ale spousta médií a právě i ta knížka to popírá..... *9* *9*
  • Funny Face

Včera večer jsem si pustila Funny Face. Hodně jsem se na film těšila, už jsem ho neviděla léta.
    Ale nebylo to nějak ono - krásná hudba, písně, texty,nádherné šaty, skvělý F. Astair, samozřejmě Audrey úžasná, ale ten příběh.
    Strašně jednoduchý, jak šedá myška- filozofka skrz módu k manželství přišla.
    nevím, asi si to budu muset ještě někdy znovu pustit *3*
  • audrey

Asi nejlepší stránka na dané téma... životopis, videa, obrovská fotogalerie...
    www.audrey1.com
  • Re: Jak se jmenovala ?!?

Audrey Kathleen Ruston *4*
  • Jak se jmenovala ?!?

Hledám, hledám, jak se jmenovala Audrey vlastním jménem, resp. příjmením, najít nemohu nikde. Kdo ví, ať, prosím, odpoví!
  • Audrey

O ženach se říká ,že jsou krásou ve svém zrodu.U této ženy, to, dle mne platilo bez pochyby na sto procent.
    A nemám na mysli jen fyzično.
  • ...

Je mi lito, ze herecky jako Audrey uz nejsou popularni. Je skutecne obdivuhodne, ze nekdo dokaze zapusobit charakterem a skutecnou krasou (bez zadnych operaci nebo zlepsovaku). A je hrozne, ze dnes se ceni mit prusery a delat veci, ktere neni tezke nedelat. Audrey Hepburn byla podle me vazne nadherna zena, ktere dnesni 'hvezdicky' nesahaji ani po kotniky. *10*
  • Audrey

Jj, přesně tak, kam se na ni hrabou prsatý blondýny - to je největší hnus, kterej znám!!!! *13* *5*
  • ...

Nejkrásnější žena co znám...chtěla bych být jako ona! *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit