-
...
Ayrton byl skvělej jezdec... je ho škoda, měl fakt dost talentu... doufejme že Bruno bude taky tak dobrej.... :-) jinak spekulace o jeho smrti: praskla mu volantová tyč ve sváru, který provedli mechanici když Ayrtonovy nevyhovovala délka.... -
-
Re: ...
no to už víme :-)
-
-
SENNA NEJ!
F1 zkončila jeho smrtí. A bohužel technickou závadou přišel svět o nejlepšího závodníka! Nikdo mu nesahá ani po kotníky a už vůbec ne v dnešnim světě bussinessu! *9* -
senna
umřela VELKA LEGENDA MOTOSMORTU F1 ALE I TOSE STAVA BOUŽEL *4* *4* -
Smrt nenastala vinou defektu na pneumatike, ale vinou zlomenej osi, ktorá zablokovala volant. Monopost sa stal neovládateľný, nedalo sa s ním zabočiť do zákruty - mohol ísť len rovno a preto narazil do steny.....mimochodom toto všetko sa ešte dalo prežiť, bohužiaľ ale kus stroja Sennovi prerazil prilbu tak nešťastne, že zostal zarazený v jeho lebke. Toto bol hlavný dôvod úmrtia jedného z najlepších pilotov F1.
-
jirka
mladej jo muj tata umrel kdyz mu bylo 28 *9* *9* -
Taky jsem stejného názoru!!!!! :-( *9*
-
smůla
Ted jsem se koukal na video na You Tube,z toho pohledu to vypadalo,jakoby naschvál strhl řízení a vyboural se,ale tady čtu,že důsledkem jeho havárie byl defekt předního kola,nemohl to přežít v 300km/h. *9* -
Video
Koukla jsem na video a prosila bych, jestli někdo nezná název ísničky a zpěváka,který ji zpívá.Díky. -
-
Re: Video
pokud myslis video.. Tribute ...
Samuel Barber - Adagio for Strings
Mika - Any Other World
-
-
ayrton
Dival jsem se na to video asi tricet krat a myslim ze Ayrtonovy praskla ta tyč řizeni,když vuz uhnul prudce do prava je videt jak Ayrton dela prudky phyb hlavou do leva jakoby chtel zatočit ale vuz pokračoval pořad rovne,možna bylo řizeni zasekle nebo zlomene,cele drzeni řidici tyče bylo jak psali předelano kuli vetšimu prostoru k lepšimu ovladani vozu ale pry bylo svareno z mene kvalitniho materialu než to puvodni....No,pravdu se asi nikdy nedovime,tu zna jenom Ayrton a vzal si ji sebou do zavodnickeho nebe kde je 100% zase nedostižny jak to umel jenom ON. -
-
Re: ayrton
Šumi bal a taky bude tak dobry jako senna *13* *9* *3* *5* -
-
Re: Re: ayrton
To jestli byl Schumi lepsi nebo stejne dobry se nikdy nedovime ale Ayrton chtel zvitezit v primem souboji na trati a ne taktikou pri zastavkach jak to vetsinou delal Schumi,tim ale nemyslim ze je Schumi spatny jezdec. *3*
-
-
-
forever
AYRTON,WE NEVER FORGET!