-
Re: Re: Basiková
Milá Leno, největší hovado jsi tady ty, když toto píšeš o jiných lidech, které vůbec neznáš a neznáš ani jejich pohnutky. Co když třeba Báru opravdu znají ? *9* -
Re: Re: Lesba
Nula jsi ty, Darino. Neumíš ani psát česky, je vidět, že máš velice nízké IQ. Tak radši zalez do kouta a nevylézej ! -
Re: Lesba
hele co ti je do toho vubec jestli je lezba nebo neni tobe to muze bejt uplne jedno ja chci hlavne podekovat bare za to ze sem si sni mohla zaspivat ve frydlante....baro kdybysi nevedela tak sme se menovali carmina jo stasne ti dekuju mas opravdu uzasnej hlas nic si stoho nedelej baro oniu sou nuly a ty si nejnej lepsi *4* *4* *4* -
Re: Basiková
Souhlasím s Tebou Pavle a mám na věc stejný názor!
Všechny ty odpudivý příspěvky píšou jen zamindrákovaný hovada, který v životě nic nedokázali a jsou plný závisti!!
Lena -
Lesba
Báro, proč jsi odsuzovala Vladka, když sama jsi lesba ? -
Re: Re: Basiková
Demokracie je sice možnost říci svůj názor, ale není to stejné jako házet urážky a špínu. Basikovou neznám jako člověka, ale jako zpěvačka hodně umí. -
Re: Basiková
Milý Pavle, já jsem měla za to, že je demokracie a každý má tudíž právo na vyjádření svého názoru, i když se druhým nelíbí. Nebo ne ? -
Basiková
Vy všichni, kteří tady píšete, že je Basiková špína a ostuda společnosti, tak všichni jste chudáci! Zaqmindrákovaní, kteří nic neumí. Až dosáhnete toho, čeho ona, tak kritizujte! Chtěl bych vás všechny slyšet, co a jak zazpíváte! Má úžasný hlas, vypracovala se na profesionálku a její soukromý život je jenom JEJÍ věc, do které vám všem není vůbec nic! -
jste trochu vedle
bara basikova se nenarodila v Praze,ale ve Volyni *13* -
Re:
Chudina, naletěla Polákovi, ta ještě bude koukat. -
Slavice
Báro,pro mě jste hvězda,slavice. Znám Vás dlouho,jsme stejný ročník,ale jak jsem Vás viděl v TV zaspívat Atlantídu,to bylo něco neuvěřitelné.Opravdu mě chlupy na celém těle vstávaly a mrazilo v zádech.Doufám,že ten klip někde seženu.Přeji moc a moc duševní pohody a veselí. -
souboj hitů -Atlantida
Milá Báro, Atlantidu jste zazpívala krásně, ale mrzí mě, že jste měla chyby ve slovenštině. Např. místo "stlpy vln" jste stále zpívala "slpy vln", a místo "mestá skrývajú" jste zpívala "města skrývajú". Pozor na to! -
Klub dvojčat
Vážená paní Báro, ráda bych vás kontaktovala. Vedu Klub dvojčat v KK a jak víme, vy sama máte dvojčátka. Rádi bychom vás poprosili o podporu našeho Klubu dvojčat a vícerčat. Můžete mi prosím odepsat? S pozdravem Andrea Bazoni -
Petr Polák osobně
Petra Poláka znám osobně.Poté, co ho vyhodili v Chebu z divadelního bytu(kvůli průserům),poskytla jsem mu azyl v mém bytě(nebydlela jsem tam).On ho ovšem během týdne s nějakou feťačkou Danicou dokázal naprosto vybílit,ztratili se peníze,většina oblečení,všechny cédéčka a plno cenných věcí,byt jsem navíc dávala dohromady ještě dlouho.Pak jsem ho už nikdy neviděla(stejně jako mnozí jiní),z divadla ho hned vyhodili a já jsem po Chebu hledala aspoň tu Danicu.Ukázalo se,že ona je vpodstatě nevinná.Je to obyčejný rozmazlený fakan a i když ho má Bára Basiková zřejmě jen na hraní, tak u mě fakt hodně klesla. -
Blahopřání k narozeninám
Paní Báro, připojuji se k Vašim gratulantům a přeji Vám k narozeninám pevné zdraví, více osobního štěstí a energii čerpanou z pracovních úspěchů i radosti vašich fanoušků.Srdečně zdraví Jana -
Ahoj Báro,diskuze rádio region:díky že se nebojíš říci svuj názor o životě v USA uplně jsem se s tebou ztotožnil i když u nás už k tomu spějeme také.
-
Pozdrav p. Basikové
Vážená paní Basiková, chtěla jsem Vám napsat že Vám držím palce. A pro jedno kvítí slunce nesvítí. A holky máte skvělý. -
Poděkování
Vážená p.Basiková,velmi si vážím Vašeho postoje k dění v dnešní době,sleduji vaši kariéru i osobní život už minimálně 15 let,provozuji v Kutné Hoře studio Bailine a spolupracuji s Renatkou,ke které chodíte do studia do Prahy.Právě i od ní vím o vašich přímých a čestných postojích ve vašem životě a jsem moc ráda,že zpěvačka,která jednoznačně patří k tomu nejlepšímu,co se dá v této zemi najít se dokáže tak zpříma vyjádřit o té šílené době,do které jsme se dostali po "sametové revoluci" a ve které se nelehce vychovávají naše děti tak,aby je to negativní,co tady je nepoznamenalo.Myslím si,že není daleko doba,kdy se budeme opět,tentokrát snad legálně stěhovat do civilizace za lepším životem.Já rozhodně nepatřím k lidem,kteří by tady chtěli zestárnout,pokud se bude trend ubrat tímto směrem.Přeju Vám hodně sil a úspěchů. -
a ještě je nutné dodat, že paní Basiková má jistě na starosti jiné záležitosti než se rozepisovat s notami jedné nahluchlé hudební kantorce, která ještě svůj netalent pro práci která jí živí,demonstruje takto veřeně.
-
chraň nás od učitelů hudební výchovy jako paní Nývltová
chraň nás od učitelů hudební výchovy jako paní Nývltová...člověk neví zda se má smát či brečet. Zenská,vy jste učitelka hudby a neumíte oposlouchat harmonii a tóny?boha svatýho,cože to za trotly odborně vyučuje naše děti a my jim za to ještě platíme.Vážená dámo,černocha či Roma setřesou ze stromu a jistě tyto vlohy od přírody má (podotýkám,oba příklady jsem zvolila nikoliv z důvodu rasismu,ale jako demonstrativní ukázku vaší tuposti).Když nemáte uši,živte se jako kasírka v Delvitě a nese....te se s prominutim do hudby, tím spíše do takových děl, jako zde citujete.Pro začátek zkuste s dětmi nacvičit Ovčáky čtveráky,děcka vám jistě s oposloucháním harmonie pomohou.