-
Basiková
Vy všichni, kteří tady píšete, že je Basiková špína a ostuda společnosti, tak všichni jste chudáci! Zaqmindrákovaní, kteří nic neumí. Až dosáhnete toho, čeho ona, tak kritizujte! Chtěl bych vás všechny slyšet, co a jak zazpíváte! Má úžasný hlas, vypracovala se na profesionálku a její soukromý život je jenom JEJÍ věc, do které vám všem není vůbec nic! -
-
Re: Basiková
1) basikovou vůbec nemusim - je mi uplně volná
2) žádnej mindrák nemám
3) když říkáš, že není ostuda společnosti, co teda je? podle mě je to spíš hlupák. někdy to už vypadalo že chce o děti snad přijít nebo co, že se sebou nic nedělá, pak se zase hnala do zizikovýho těhotenství s menopauzou na hrbu... když nestála doteď o zdravý dítě a teď najednou ryc pic jo? je pravda, že bulvár na každýho hází jenom špínu, ale basiková si to dělá sama a je samej skandál. pro mě je to jenom cizí ženská co chce bejt ve středu dění a tak chlastá, aby byla zajímavá. jestli ty jí obdivuješ, je to jenom tvoje věc. podle mě by se ale celá barča měla raději pořádně chytit za nos -
Pavle a Tobě zase vůbec nic není do toho, co tady lidé píšou. Každý má stejné právo napsat si zde, jaký má názor a Ty laskavě drž klávesnici. *15* *15* *15* -
Souhlasím s Tebou Pavle a mám na věc stejný názor!
Všechny ty odpudivý příspěvky píšou jen zamindrákovaný hovada, který v životě nic nedokázali a jsou plný závisti!!
Lena -
-
Re: Re: Basiková
Milá Leno, největší hovado jsi tady ty, když toto píšeš o jiných lidech, které vůbec neznáš a neznáš ani jejich pohnutky. Co když třeba Báru opravdu znají ? *9* -
-
Re: Re: Re: Basiková
No, hlavně že ty jí znáš!!! Když tu na ty, co píšou samý odpudivý a sprostý recenze pěješ chválu!! Jsi určitě stejnej jako oni - závistivej, zamindrákovanej, v hlavě seno... -
I kdyby ji lidi znali, tak nemusí psát, že je špína apod. Kdo se někdy neožral, hoď kamenem. Ať je jaká je, tak zpívá perfektně a kdo ji kritizuje, tak ty bych chtěl slyšet zpívat ....
-
-
-
Milý Pavle, já jsem měla za to, že je demokracie a každý má tudíž právo na vyjádření svého názoru, i když se druhým nelíbí. Nebo ne ? -
-
Re: Re: Basiková
Demokracie je sice možnost říci svůj názor, ale není to stejné jako házet urážky a špínu. Basikovou neznám jako člověka, ale jako zpěvačka hodně umí. -
-
Pavle, sám Basikovou neznáš, tak proč odsuzuješ lidi za jejich názory. Co když oni ji třeba na rozdíl od tebe znají ? A na vyjádření svého názoru má každý právo, i když se ostatním nelíbí.
-
-
-
-
je skvělá zpěvačka
Bára je vážně skvělá profesionálka,
málokterá naše zpěvačka fakt umí-to co ona! Vy všichni, co kecáte nesmysly, se jděte vycpat a nejdřív se podívejte do zrcadla.....uaaaaaa.... *8* -
ani náhodou
To si snad dělá srandu, *7* přezpívat od Lucky písničku Nebe to ví. Vždyť to zní strašněěěěěěěěě *5* *8* -
-
Re: ani náhodou
Ony se alternovaly v muzikálu obě, takže je logické, že to Bára nazpívala nikoliv přezpívala. Navíc si myslím, že to od Báry zní mnohem lépe než od Lucky *14*
-
-
narozeniny
Milá Baruško
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
gg
UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
syn Báry Básikové
to se nestydí Bára Basiková fotit svého dvouletého syna při fotbale s dudlékem v puse??? -
Milá Báro
Přání k dnešním narozeninám hodně štěstí,zdraví!!!! *4* -
Zpěv neposuzuji, ale jinak je to káráwa světové úrovně.
-
Otras Bára Basiková aj ako speváčka