-
Obama
Hele ťeď jsem se dokoukala na ten jeho projev myslím že takovýho prezidenta by si měly přát všechny státy! OBAMA! OBAMA! *4* -
-
Re: Obama
Jen ze začátku, Obamova popularita klesla na necelých 60% -
Re: Obama
OBAMA????Ten vejtaha???Je děsnej a strašnej horší prezident by faktg nemohl byt *5* A co máš z toho jeho projevu?HOVNO *15* *15* -
-
Re: Re: Obama
No jo tak to si frajer ale myslis si to jenom ty *1* -
-
Re: Re: Re: Obama
No jestli je cca 5 000 000 lidí takzvané "jenom ty" tak to si také myslíš "jenom ty" (a ještě samozřejmě pár bezvýznamných nul jako jsi ty) -
ty drzoune falešnická!!!!Já mm velký respekt a jakýsyk co nechce představit své jménu bude MĚ!!!!upozorňovat že sy to myslím jenom ja ať žije Alžběta II.!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Obama
s alžbětou 2 jdi do prdele ta omezeně vládně ve velké británii a kanadě zatím co barack obama v USA -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obama
Ty si nevystudoval zeměpis?Ještě jako královna Británie je v čele celého Brit. Spol. Národů a ještě je tu Austrálie a další menší zemičky. -
Nahodou si myslýš že jako asi obama je diktátor a že má neomozenou moc???trochu přemýšlej na co je americký parlament asi aby obamovi podstrkoval kuřata pod nos a radil mu jakou si má dát přílohu? -
Ale můj milý andílku.Angličané přecy do vlády Jiřího III.vládli v Americe ne?Holubičko moje *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Obama
Hej!!!!Souhlasím s autorem doktor!!!OBAMA je pouhá loutka!!Jako byl Ludvík XIII.v náručí Richeuliea.Hele co na Obamovy vidíte i Bush byl lepší než on i když neměl zrovna vivinuté iq...ať žije Alžběta II.!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Hele antianděl a já si NEmyslím že ty jsi nějaký děd vševěd jak si myslíš TY a další hrstka bezvýzamných nul jako jsi ty samozřejmě. -
hele já si myslí že obamu nemáte rádi z rasistických duvodu protože je už dlouho známo že češi jsou rasisti *9* *9* *9* -
Souhlasím s anonym Obama je pouhá lotka!!!
-
-
-
omyl, těch lidí by se našlo víc.. Obama je jen další loutka americký expanzivní politiky.. i když... šance by tu i byla.. :)
-
-
-
-
Jsi hvězda Baracku!
Barack je velmi zajímavý a impozantní muž.Díky jeho kanditatuře se vyplavují na povrch americká klišé o rovnosti ras. *15*Jak vidno,rasová diskriminace stále přetrvává. *13* Baracku,moc Ti přeju vítězství! *16* Pryč s Jírou Křovím!!!! -
-
Re: Jsi hvězda Baracku!
A známe nějakého Jirku Křoví? *9* -
Re: Jsi hvězda Baracku!
Ty jedna falešnická Racistko převlečená za dívenku která má na svém tričku napsané NO RASISM!Ovšem TY!Takový názor nepodporuješ!I spousta černochů volila McKejna a je to běloch!!!!A jak se TY!Opovažujež dělat rozdíly mezi rasami!Podporuješ snad RAcistické myšlenky nebo co!!!!!! -
-
Re: Re: Jsi hvězda Baracku!
Hoooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooo.Obama se bojí že na něho zautočí Rusy. *5* -
-
Re: Re: Re: Jsi hvězda Baracku!
Ne ne hihi *15* Obama se bojí děsivého scénáře z Call of Duty: Modern Warfare 2 *15* hihi
-
-
-
-
Barack Obama nový prezident USA
Barack Obama je opravdu hustej *5* -
Barack Obama
BARACK OBAMA
____________________________ __________
JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
supR muž A prezident...........užas..genalni on. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Svobodná Evropa
Za nezávislost evropy vůči USA!!!! -
-
Re: Svobodná Evropa
Ano to je správné.Barack Obama...je horší neš Bush a nepochopim jak nekdo muze říkat že je dobrý přitom je to jen floutek v obležení paparákú!!! *3*
-
-
Je to jen poskok,jako celá americké vláda rodiny Rothildových, kteří jen využívají hloupé americké vojáky k tomu, aby po celém světě rozpotali nepokoje, jen proto aby ovládali ropná pole po většině světa. Zbytečné války kvůly jejich hladu po ropě v Iráku, Libii, Íránu, Jemenu atd., a ted ještě chtějí, aby padl Asad v Sírii, aby získli to co Asad ve své zemi pro svůj lid vybudoval, a opět je zase na programu ropa. Islámský stát vznikl již v roce 2003 po zbytečném pádu vpádu vojsk USA v Iráku a v roku 2011 po vypuklé občanské válce v Sírii, kam Amerika posílala svou nastrčenou a podplacenou opozici proti Asadovi, kteé je navíc zradila ovládl sever Sírie. A když toho Putin má už dost jak IS zabijí nevinné lidi a začne letecky útočit na pozice IS, tak americká propaganda tvrdí, že bobarduje civilisty nemocnice a proti vládní opozici. Ale, když bombardovalo americké letectvo nemocnice v Bělehradu tj. hl. m. Srbska a Černý hory, tak to samozdřejmě bylo vše v naprostém pořádku, a to , že ničí pozice proti Asadovské opozice, tak to je v naprostém pořádku, protož zde jen rozpotali občanskou válku a jak jsem psal pár řádků nahoru jsou to agenti a bojovníci IS. Nedavno vyšlo nejevo,že vojska USA chtějí jít do Sírie, proč to jsem psal opět nahoře a nechci se opakovat.
-
-
Omlouvám se za některé překlepi, zjistil jsem to až po odeslání.
-
-
konečně
Konečně Bušovský smrad vyprchá -
-
Re: konečně
Bush uz dobushil *1* *1* *1* -
Re: konečně
Taky doufám...
*4*
-
-
.....
di te do piče , obama určitě bude lepší prezident než starej kripl Bush . A vy zasraní rasisti mi muzete vylízat prdel píči náckovský -
Obamas
Odmítám příjmout propagandu OBAMY *16* -
-
Re: Obamas
KLAU JE LEPŠÍ 100000000X -
-
klaus je lepší jo tak to jsi buď hodně padlej na hlavu nebo klávesnice okazuje něco jineho než ty píšeš *5*
-
-
Re: Obamas
Jisťo!!!!Obama ble
-
-
Negře,odstup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!