Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedno slovo k paní mohamedové Kroužkovové hnuuuuuuuuuussssssssss
  • Paní redaktorka patří do pořadu Tele Tele *12* na to se nedalo koukat,být pan Konvička na druhé straně barikády- tedy muslim,musel by jí uříznout to duté, co jí bují na krku,jedním slovem FŮŮŮŮŮŮŮJ,neomalené,hnusné nepoužitelné,opak profesionality a slušnosti!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
  • Pani moderatorka byla nejen velice neinformovana o tematu ale zaroven byla velice zaujata a na vcerejsiho hosta pana Doc Konvicku velice hruba.
    • Naprosto souhlasím...Otázkou zůstává to,jestli to byla zaujatost moderátorky,nebo zájem a předem naplánovaná režie ČT...V každém případě je tento styl v ČT nepřijatelný a není to první ani jistě poslední případ hmatatelné diskreditace faktů,které se zřejmě nehodí "někomu" do krámu..
    • Moderatorka byla neurvala, nenechala hosta domluvit no proste neprofesinalita co se tyka poradu HP dne 28.1.2015 byt jejim sefem hned si promluvim o jinem pracovnim zarazeni trba tak kantina by se hodila.
  • Naprosto děsná, zmanipulovaná, agresivní .......... ať se jde učit k M. Jílkové jalk solidně vézt diskuze, husko jedna.
  • Sleduji HP již delší dobu ,ale po tom ,co jsem viděla včera,kdy byl hostem p.Konvička,jsem opravdu nevěřícně zírala.Nejen,že moderátorka byla očividně zaujatá a požadovala nesmyslné údaje ,statistiky a data,ale ještě k tomu byla útočná,hosta nenechala domluvit snad jedinou větu.Její výkon se mi vůbec nelíbil,spíš mně pobouřil a přijde mi absolutně neprofesionální.ČT by se měla stydět za včerejší díl,který moderovala p.Kroužková.Tuto paní jsem po včerejším vysílání přestala považovat za profesionálku.Nevkusné,pobuřující,nevhodné,paní Kroužková by se měla stydět.
  • Neuvěřitelné, tohle že je moderátorka hájící svobodu slova? Pořád Hyde park 28.1.2015 hrůza, jaký způsobem vedla moderování. Nenechala hosta ani pořádně domluvit. *10*
    • Styďte se za moderování Hyde Parku s panem Konvičkou , nezlobte se na mne,ale bylo mi z vás nevolno *13*
  • Jak sleduji hydepark na ct24, tak se nedalo nic jineho ocekavat od barbary k. Je agresivnejsi , skace do reci-tento porad je o tom, na co se ptame my a ne, kdo co nalil "moderatorce" kdesi do hlavy. Kym je tato osoba placena? Nesnasenlivost, netolerance, grobianstvi- jeji projev je projevem vysetrujicijho estebaka!
  • Konvička: „Islám není normální náboženství, má přinucení k víře, má trest smrti za odpadlictví, šíření víry mečem, kamenování žen….“
    Kroužková Mohamedová: „Je Islám zakázaný v ČR?“
    Konvička: „Islám je v mnoha bodech v rozporu s listinou práv a svobod!“
    „Mohamed říká: Jsem vítěz šířením hrůzy!“
    Kroužková Mohamedová: Porušují muslimové v ČR zákony?
    Konvička: Vrah před vraždou taky neporušuje zákony…
    Atakdále, ani se mi nechce dál opakovat výpady muslimky Mohamedové Kroužkové. Snad by bylo lepší, kdyby si nasadila na hlavu burku dosud odloženou v šatně, aspoň by se přímo přiznala ke své servilitě k Islámu upřímně.
    Píšu tento dopis jako podnět pro Radu Televizního a Rozhlasového vysílání, aby si udělala v mnou placené veřejnoprávní televizi pořádek a nenechala tam vysílat propagandu nevraživé nesnášenlivé vražedné ideologie islámu!
    Děkuji.
    Metoděj Pochopný, Vinohrady
    • jenom souhlasim. Jan Hradec Kralove
  • Tak tohle je příliš!
    Tak já si platím koncesionářské příspěvky, abych viděl tzv. veřejnoprávní vysílání, kde je OBJEKTIVNĚ prezentována současnost, a pak nastoupí paní Barbora Kroužková v HydeParku!
    Nezlobte se na mne, ale tohle nemělo s veřejnoprávností nic společného!
    Jedná se o HydePark ze dne 28. Ledna 2015 20:05 – 21:00 hodin. Pořad HydePark dosud byl prezentován jako pozvání hosta, který odpovídá na otázky diváků, které prezentuje moderátor. Tento pořad jsem viděl mnohokrát a vždy se na něj rád podívám, i proto jsem se díval včera. Téma: ISLÁM, host Martin Konvička, profesor z Jihočeské univerzity, představitel iniciativy „ISLÁM V ČR NECHCEME“.
    AVŠAK: Tentokrát moderovala Barbora Kroužková, a pořad se naprosto změnil: V křesle hosta nebyl host, ale obžalovaný!
    Pana Konvičku jsem dosud vůbec neznal, ale po zhlédnutí tohoto pořadu vstupuji do jeho fanklubu! A to z důvodu, jakým způsobem paní Alláhvistka Barbora Mohamed Kroužková tento pořad vedla!
    Nenechala ho domluvit sdělení o zločinech islamistů, skákala do řeči, stavěla ho do role obviněného z utlačování muslimů, aniž by měla konkrétní argumenty. Pokud už byla evidentně argumentačně v úzkých, vyžadovala, aby sdělil, kolik je v Česku militantních islamistů! Jak stupidní otázka?! Tvrdila dokola, že násilí islamistů konané v posledních letech v Evropě je dílem jednotlivců, a že chce, aby se lidé mohli rozhodnou o své víře. Na to Konvička odpovídá: „To právě chci, ale dítě narozené v muslimské rodině je povinně muslim, nemůže si nic vybrat jiného!“
    Totálně dezorientovaná Mohamed Kroužková PŘIZNÁVÁ: „Na to jsem se nepřipravila, hluboce se omlouvám…“
    • Naprosto souhlasím a podepisuji se pod to. Miroslav Podhora
  • Kroužková se opět prezentovala jako ostřílená svazačka, říťolezka a sockomhydra...On už ten její ksicht dává zapravdu těm, kteří říkají, že zezadu vypadá jako pitcha a zepředu je to pravda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit