Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzak

Překvapení

Také jsem včera sledovala Ďáblovu lest a byla jsem skutečně mile překvapena.Paní Munzarové to opět moc slušelo a doufám,že ji ještě uvidíme i v dalších dvou dílech.Hraje prostě skvěle!!!
    Přeji všem krásné odpoledne! *4*
  • cobbra

Re: Ďáblova lest

Jj, "normálně" je má více méně takhle, v Ordinaci má paruku.
    Přidávám se - móóóc jí to v té Lsti slušelo! *4*
  • Re: Re: Bára

Souhlasím!Mně se nový doktor Hanák vůbec nelíbí.Pořád žvejká,machruje,když pije tak div nespolkne i skleničku a hlavně působí jako šíleně nadutý suverén,který si myslí,že mu Pavla Barnová padne do klína.Bára Munzarová je naprosto úžasná.Pokud to takto půjde dál,tak bude jediná,na kterou se bude moci dívat!!!!!
  • Ďáblova lest

Dnes byl v televizi vysílán první díl Ďáblovi lsti.Docela mne to zaujalo a už se těším na další díl.
    Bára Munzarová mne překvapila,vypadá tam trochu jinak než v Ordinaci.Pokud má vlasy i v soukromí takto úžesně kudrnaté,tak ji je upřímně závidím.
    Moc jí to s Jiřím Dvořákem sluší. *3*
  • Trochu soudnosti by neškodilo...

Mám z toho stejný pocit jako ty a žasnu nad "hrdinstvím" a "odvahou" vykřikovat ty urážky tady anonymně. Do očí by si tohle nikdo nikomu říci nedovolil (a je úplně jedno, zda se jedná o paní Munzarovou či jakéhokoliv jiného člověka)!
  • STrochu soudnosti by neškodilo...

Nechápu, co řešíte, pokud jste jen trochu soudní, musíte vidět, že Bára Munzarová je krásná ženská a že je o ni velký zájem. Jenže mám spíš pocit, že to někteří vidět nechtějí a své vlastní komplexy si tady léčí urážkami. *13*
  • cobbra

Re: Re: Re: Re: Anno

Vážně? A že jste se s námi nepodělili o svůj názor dříve, než byly oficiálně oznámeny výsledky, Robínku (nebo Robinko?)? Báli jste se, že by bylo trapné kdyby to dopadlo jinak, že ano? Asi jako když jste tu šířili cosi o Bářině nevěře s Trnavským, že? To bylo vzteku, když to pak sama bulvární média dementovala, co? Odvahu, s jakou jdete s kůží na trh (tedy se svými názory) opravdu obdivuji - hodně to vypovídá o vaší osobní statečnosti.... Lidem jako jsi ty se hezky česky říká přizdisráči. *5*
  • Re: Re: Re: Anno

Ty jsi neskutečná chudinka, cobbro. To, že Munzarka nemá ani sebemenší šanci uspět, bylo jasné všem už od začátku. Jen tobě to jaksi uniklo. *15* *15* *15*
  • cobbra

Re: Re: Anno

Je zajímavé, že jsi tento svůj příspěvek napsal až dva dny po vyhlášení výsledků - jsi opravdu velmi statečný vizionář! Jsi určitě ten typ, co jde se svým názorem hlavou proti zdi a pro pravdu by se nechal upálit, že ano ubožáčku? *5*
  • Re: Anno

Naivko, Munzarka nemá ani nejmenší šanci uspět. *15*
  • Ďáblova lest

V neděli vysílá ČT1 první díl filmu Ďáblova lest.Dívala jsem se na fotografie z tohoto filmu a pan Dvořák na nich vypadá úžasně.Divím se,že se s ním Bára Munzarová rozešla. *7*
  • Re: Bára

Přesně tak, taky je mi hrozně líto, že Martin odejde, bez něj si to vůbec neumím představit, ten nový mi nějak nesedl. *7*
  • Bára

Mně se Bára Munzarová líbí,hraje úžasně a nejenom to,ona i skvěle vypadá.Znám spoustu lidí z mého okolí,kteří se na Ordinaci dívají především kvůli ní.Jenom je škoda,že odešel pan Trnavský,byli skvělě sehraní. *4*
  • Re: Re: Re: Jedna z nejhezčích...

Taky si myslím, že hraje dobře.
  • Re: Re: Jedna z nejhezčích...

PĚKNÁ BABA, OPRAVDU!! *15*
  • Re: Jedna z nejhezčích...

Souhlasím se s tebou! *3*
  • Jedna z nejhezčích...

Já si myslím, že Bára patří k našim nejhezčím a nejlepším herečkám... *3*
  • werussak92

Fajn Herečka

Podle mého názoru je Bára moc fajn a pěkná herečka a v ordinaci ji to moc sluší s Martinem Trnavským*1* *5*
  • martasik37

Ordiance

Bára je v ordinaci v růžové zahradě 2...ta nejkrásnější hrečka *3* ...ale jestli si myslíte, že ne tak jste fakt blbý..!!! *13* A je moc krásná... *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: návrat?

No možná to částečně tak bude.Ale hlavně pokud vím,tak ty rozhovory samotní herci,zpěváci atd. sami před vytisknutím kontrolují a vědí co o nich vyjde v tisku /tedy netýká se to samozřejmě bulváru!/.No a myslím,že také sami rozhodují o tom zda na otázku odpovědí či ne.Snažím se vyhledávat rozhovory s Bárou a v zářijovém čísle Květů mne překvapilo,že se o manželovi nezmínila ani slůvkem /to se o žádné údajné krizi ještě nepsalo/,ani o společné dovolené,kterou na prázdniny dle Bářiných slov plánovali.Zato se nadšeně zmiňovala o nové divadelní hře s Frídou,o tom jak se nastěhuje na nějaký den i s Aničkou do Brna,aby mohla zkoušet a o výletě v karavanu s Aničkou a dědečkem.No ráda bych věřila tomu,že je vše v pohodě. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit