Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alkohol

Tak prý nám pan Jiří Dvořák nějak moc pije. Poránu v divadle sedí u lahváče. Pokud je to pravda,tak se Báře Munzarové ani nedivím.
  • pavlabarnova

bára munzarová je moc hodná

Barbora Munazarová je skvělá žena já ji znám osobně narozdíl od vás kdo ji pomlouváte běžte přič s týhle stránky pokud máte něco proti ní vůbec ji neznáte a už pomlouváte to v sobě nemáte ani kousek slušnosti náhodou Barboře munzarové to už dlouho neklapalo s jiřím Dvořákem takle vyřešili dlouhodobou krizi Martin Trnavský stím nemá nic společného a tečka. *16*
  • cobbra

Re: bez trochy slušnosti

Ale ale, že by tu roli přebrala tobě? No musíš být jistě hvězda a uznávaná herečka, když se musíš skrývat za iniciály I.S... *15*
  • dalmatinka

Re: Anno

Ahojík, tak já už sem hlasovala *3* a samozřejmě že pro BÁRU *1*
  • jansovka

Re: Anno

Ahoj všichni fanoušci. Hlasujte prosím pro Báru v anketě ANNO. Samozřejmě jen ten kdo chce, nikoho nemůžu nutit=). a díky. mějte se. *3*
  • Anno

Ode dneška můžete pro Báru hlasovat v anketě ANNO :-)
  • hudy

Zamyšlení

Tak jsem si dnes přečetla celé forum a je mi z něho dost smutno a hořko. Hlavně z toho, kde se v lidech bere taková zloba, vztek, nenávist a závist. Chápu, že ne každému je každý herec či herečka sympatický, ale i negativní názor se dá vyjádřit slušnou formou a nikoliv urážkami. Ani mně není každý herec sympatický, ale nikdy bych se nesnížila k podobným vulgarismům. Docela by mě zajímalo, kolik z vás vidělo hrát Báru v reálu a kolik z vás ji zná osobně? A kdo z vás, co to zde píšete, byste si to dovolili říci jí přímo do očí? Nikdo!! Naopak, při setkání s kýmkoliv s celebrit byste si sedli na zadek a vyprávěli o tom s nadšením ostatním. A co se týče toho, že je "protekční" , uvědomujete si, že se určité geny dědí po rodičích a nejenom v herecké branži? Nebo myslíte, že všichni z rodu Deylů, Kodetů, Hrušínských, Vydrů, Štěpničků či Štěpánků a dalších byli protekční?! Bohužel toto forum přesně ukazuje mentalitu, (ne)vychovanost a i vzdělanost českého národa, z čehož je mi smutno ještě víc.
    P.S. Je naprosto zbytečné tady hercům psát vzkazy a žádosti o mail, protože webů o nich jsou desítky a oni rozhodně mají na práci jiné věci než denně prohlížet net a hledat, co o nich kdejaký anonym napsal. Myslím, že mají dost práce s masmédii, s hraním v divadle, natáčením a dabováním, aby vy jste se pak mohli bavit.
  • Re: Re: bez trochy slušnosti

"Milá" Iris,jakpak víš,že proti Báře Munzarové vystoupil někdo ze štábu?!No a myslím si,že ani Bára ani její fanoušci se nediví,že jsou lidé,kterým není moc sympatická.Jenom ty antipatie by se daly vyjádřit také trochu slušněji.A copak provedla tak šíleného rodině a dceři?Jaké to měla v rodině dříve málokdo ví!Pokud vím,tak o Aničku se dobře stará.A od rodiny odešel přece Jiří Dvořák!Jak vše doopravdy bylo vědí jenom oni v rodině a bulváru se nedá vše věřit!!! *7*
  • Re: bez trochy slušnosti

Jestli přebrala nebo ne,to bych neřešila...Hlavní je,že tu roli hraje velice dobře a divákům se líbí.Samozřejmě,že se nemůže líbit všem! *7*
  • Re: bez trochy slušnosti

Konečně se někdo ze štábu opovážil proti "HVĚZDĚ" Munzarové vystoupit. Samozřejmě,že ta role nepatřila jí,a teď se diví ona i její fanatičtí hloupí fanoučci,že ji lidé nesnášejí.O tom,co provedla své rodině a hlavně dceři, nevyjímaje.
  • martasik37

Nejj k narozkám:)

*14* Já taky přeju vše nejjj *3* k narozkám trochu o pozděně no... *3* Báro já ti přeju hodně štěstí,lásky,pracovnívních úspěchů,v rodině ...!!! *4* *14* *14*
  • bez trochy slušnosti

Došlo Vám někomu, že roli v seriálu Ordinace ... asi měla patřit někomu jinému a že Barbora ji někomu přebrala ? Ostatně u ní to není nic divného - přebrat něco či někoho jinému. Něco jako charakter a slušnost je jí prostě cizí.
  • zuzak

vše nej

Přeji Báře Munzarové vše nejlepší k dnešním narozeninám,hodně štěstí,splnění všech tajných přání a hlavně pevné zdraví!!! *4* *14* *3* *3*
  • hranolka007

má narozeniny

dneska má bára munzarová narozeniny
    *3* *14* *15*
  • cobbra

Re: Přání

A Cobbra se připojuje! *3*
  • hudy

Přání

Vše nejlepší k narozeninám, pevné zdraví, pevné nervy a co nejméně závistivců přeje hudy *3*
  • kamika516

vše nejlepší

Vše nejlepší k narozeninám
  • narozeniny

Dnes 28.12.slaví Bára Munzarová narozeniny!!!Chtěla bych jí tímto popřát všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví,úspěchů v práci a hlavně v soukromém životě. Mám Báru moc ráda a už se těším na leden až bude opět pokračovat seriál Ordinace. *4* *3* *14*
  • martasik37

Není to pravda!

není hnusná..!!naopak je nejky herečka...!!! *14* *14*
  • Řékejte si...

Říkejte si co chcete, ale Bára je stejně fajn! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit