Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Bára Munzarová- úžasný člověk

když jste ji poznala, mohu se zeptat jak je asi vysoká? :-))
  • Re: Re: fotky

Představení mělo premiéru loni začátkem listopadu, takže tak.. ;-)
  • Je mi vás fakt líto

Je mí vás všech fakt líto. Jak můžete někoho soudit, když ho ani neznáte ??? To nemáte nic jiného na práci než číst samé bulváry??? I kdyby se dostala do televize přes protekci,tak by vám to mohlo bejt jedno. Kdyby ji obsadili použe přes protekci a byla by to herečka na prt, tak pochybuju, že by ji Nova obsadila do nejpopulárnějšího seriálu. A VŠUDE, opakuji VŠUDE, čtu, že se většina lidí kouká na Ordinaci právě kvůli NÍ. Já osobně jí mám moc ráda a je mi líto, že je tu tolik závistivců, co jí to nepřejou ....

PS: pohybuju se v podobné branži a jsem tam také přes protekci.
  • Bára Munzarová- úžasný člověk

Měla jsem tu čest poznat Báru Munzarovou a můžu říct, že je úžasná, milá a prostě super!! A kdokoliv tady říká cokoliv proti ní, tak jí vůbec nezná a neví o čem mluví!!! ...Je fantastická *4*
  • zloba a fotky

... tak tu ve fotogalerii nebyly ty dvě nové fotky ani 48 hodin a už se klikač škodič vytrvalec pomstil a strhal hodnocení na minimum bodů.
    tyjo, ale že bych měla chuť tomu kr****** říct něco od plic.
  • Re: Re: Re: fotky

Děkuji za odpověď a přeji krásný den!!!
  • Re: Re: fotky

jak jsou staré netuším. to čtení ve Viole je aktuální, ale jak dlouho je již na repertoáru nevím. fotky jsou z oficiálního webu divadla Viola.
  • Re: fotky

Fotky jsou skvělý.Jak jsou přibližně staré? Docela mne mrzí,že bydlím mimo Prahu a nemohu chodit na představení,kde hraje paní Bára Munzarová.
  • fotky

Jen pro info, kdyby někoho zajímalo, tak dvě nejnovější fotky ve fotogalerii jsou z představení ve Viole - "Příběhy ze Starého zákona"
  • návrat

Zajímalo by mne,jestli se Jiří Dvořák vrátil k Báře Munzarové!? Byla by velká škoda,aby se rozešli.
  • JJ

*14* *14* *14* jj je to tak,a myslím že máte pravdu, že je goood...!!!! *14* *14* *3* Taky se na ordinaci, dívám a je tam good!!a i v pojištovně..!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • růžovka

Jen mi to nedá a musím říct, že včerejší díl jsem si zase užil. Jako obvykle. *3*
    Je to radost, jak umí Bára hrát očima. Co všechno se z nich dá vyčíst *4* A protože jsem tu jednou popisoval, jak má úžasný ruce, tak třeba včera ta scéna, jak stříhá Marka, tak ta byla fakt pěkná. *14* Prostě ladně *4*
  • narovnané vlasy

Když jsem Báru objevil, bylo to v "Růžovce", tak jsem netušil, že má paruku. Pak jsem si na netu našel nějaké její fotky a připadala mi v těch přirozených vlasech taková divná. Musel jsem si na ni zvykat. Teď je to naopak. Ty rovné vlasy vnímám jen jako součást její role.
  • "Čím dál tím krásnější."

Barunko, jste nádherná ženská. Moc Vám sluší ty narovnané vlasy.
    S pozdravem Lucie
  • Re: bára je v poho

Přeji paní Báře Munzarové klid a spokojenost v osobním životě.Mám moc ráda ji i jejího manžela Jiřího Dvořáka a doufám,že se vše v lepší obrátí a médii avizovaný rozvod se konat nebude. *4*
  • Re: bára je v poho

Přeji paní Báře Munzarové klid a spokojenost v osobním životě. Mám moc ráda ji i jejího manžela pana Jiřího Dvořáka a doufám,že se vše v lepší obrátí a žádný médii avizovaný rozvod se konat nebude. *4*
  • kamika516

bára je v poho

jo bára je dobrá herečka i člověk.
  • Nehádejte se...!!!

Hele takto ho už prosím vás nechcte!!! *5* *5* *5* Přece nejste jako malí!!!! *8* *8* *8* Pište jen to dobrý .....a by bylo vše okík..!!!! *14* *14* *14* *3*
  • cobbra

Re: Re: Re: ošklivka a hezoun

A to je právě to, co ti stále uniká... *15*
  • cobbra

Re: Re: omezená alka

Jéje Iris, tak ty jsi nakonec z ANTIFy?! No tak to je mi hned vše jasnější... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit