Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: ošklivka a hezoun

Zde ale nejde o jakýsi název, ale o podstatu, drahá. *15* *15* *15*
  • Re: omezená alka

Zajímavé, že nemáš čas na promarnění a nepodporuješ reagování na kritické reakce antifanoušků Barbory. Tak proč tedy reaguješ a marníš zde svůj čas ? Poněkud si protiřečíš, drahá. *15* *15* *15*
  • cobbra

Re: Neřkla bych...!

Ale to nic Marťo, to jen Glen s Kamilou začaly podle mého návodu protřepávat hlavy a tak lítají - no jak jen to slušně nazvat...exkrementy... *15*
  • Neřkla bych...!

*4* *4* *4* Náhodou ona je v poho, nwm co prtoi ní máte...!!!!! *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14*
  • na distanc

... jojo, Kamila nic neviděla.
    A já, co nevidím, tomu nevěřím. A pokud snad náhodou vidím, tak nesoudím a neodsuzuji. a pokud bych snad chtěla soudit, pak o věci přemýšlím a hledám důvody a snažím se věci vidět i z druhé strany. svět není totiž černobílý, že? ... a jsem ráda, že takhle uvažuje dost lidí. jen je není tolik slyšet, protože nemají potřebu se zviditelňovat.
    zase se to tu rozběhlo a jen se potvrdilo, že když se na omezence reaguje,omezenci to dělá dobře, jenže já raděj podporuju pozitivní lidi a navrch nemám tolik času na promarnění, takže se mnou nepočítejte. Howgh
  • kamika516

Re: ošklivka a hezoun

Já nevím proč se jim pořád pletete do života je to jejich věc a nechte Báru už napokoji
  • cobbra

Re: ošklivka a hezoun

Mám dojem, že jsi spletla dohoromady dvě fráze - respektive názvy: ono se to jmenovalo "panna a netvor", a ta druhá "kráska a zvíře"... *15*
    Ale já vím, ty pleteš dobře, pleteš ráda, viď! *15*
  • ošklivka a hezoun

Barbora a Martin Trnavský - to je k smíchu. Je to jako kráska a netvor, ale obráceně.
  • hudy

Re: No jo no....

Naprosto souhlasím. Do soukromí druhých lidí nikomu nic není, ať už je to kdokoliv.
  • dalmatinka

No jo no....

Tady se to zas rozjelo a to jenom kvůli tomu, že bulvár něco napíše. Nechápu lidi, kteří bulváru věří, já mezi ně tedy nepatřím, nebýt této diskuze asi bych se to ani nedozvěděla, protože bulvární plátky prostě nečtu. A i kdyby to pravda přeci jenom byla, je to čistě jejich věc a nikdo se do toho nemusí zapojovat. Zdravím
  • Re: Re: Re: hledá se nemo!!!

Nemáš za co.. *3*
  • Re: Re: hledá se nemo!!!

to ken: chicht, no právě že o Munzarový *3* *14* , čekala jsem , že se někdo chytne *1* , nějak jsem si nevšimla, že byses tu o Barboře bavil *4*
    to Satan: Bingo !!! dík *3*
  • Re: Re: hledá se nemo!!!

Treba ti to dojde někdy později... *4*
  • ken

Re: hledá se nemo!!!

jses magor tady se bavime o munzarovi *13* *13* *13* *10* *10* *10* *16* *16* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *5* *5* *13* *10* *10*
  • Skvělá!

Ježíšmarjá to je krásná ženská! A skvělá herečka - není se čemu divit, má to v rodině! Moc jí fandím! V Ordinaci hraje super - jako jedna z mála spolu se Zlatkou Adamovskou - ale jestli jste viděli Vůni vanilky, tak to je naprostá senzace! Doufám, že to budou zase brzy dávat! *4* *4* *3*
  • hledá se nemo!!!

Měl bys plávat, měl bys plávat ... juchů, moje dětičky v pubertě mi daly k narozeninám dývko s filmem Hledá se Nemo! *7* jo... teda *7* co jsem to vlastně chtěla? .... Dory? jo Dory !!! Tak to je fakt skvělá ryba *1*
  • cobbra

Re: Re: Re: nechápu..

Copak Iris? Došly argumenty tak nastupují urážky? Ale to jsem tedy zrovna od tebe čekala více - taková prudce inteligentní rádoby kritička a vyplodíš jenom toto? *15*
  • Re: Re: nechápu..

Ano cobbro, s tebou - to jest s blbostí se musí asi bojovat věčně. *15* *15* *15*
  • cobbra

Re: Re: Re: Re: Zdar!

To mne opravdu pobavilo... *15* *1*
  • Re: Re: Re: Zdar!

To věřím, že takový únos by se ti mohl líbit, ale to by o tebe musel mít nejdříve někdo zájem, že ? *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit