Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobnost

Báro,jste skvělá herečka a velice sympatický člověk. S pozdravem Lucie
  • Re: Re: vubec si jich nevsimej

Já si také myslím, že je dobrá herečka. Jo, souhlasím s tebou, že je lepší než Daniela Šinkorová. *15* *15* *15*
  • Re: vubec si jich nevsimej

TAk to si teda nemyslim.Bára Munzarová je daleko lepší než Daniela Šinkorová. Bára je prostě skvělá herečka. *3*
  • Re: vubec si jich nevsimej

haha
  • Re: Re: Re: Pavla Barnová

tak 4 ja taky
  • Re: je nejlepsi

Já tedy rozhodně nic. Rozhodně tu nokoho takhle nepomlouvám a ani takový člověk nejsem. Hraje tu Pavlu Barnovou dobře. *3* *3*
  • je nejlepsi

co proti ni vlastne mate? *7* *7* *7* *7*
  • vubec si jich nevsimej

*14* *14* *14* *14* voni kecaj v ordinaci si dobra ale je pravda ze danielu sinkorovou nenahradis

přesně tak
    *1* *1* *1* *1*
  • Jiná role než Pavla Barnová

Moc ráda bych Báru viděla i v jiné roli než jako Pavlu Barnovou (i když v té se mi moc líbí), budu muset sledovat pořádně program televize, abych našla, jestli nehraje třeba v jiném seriálu, nebo v nějaké inscenaci, protože do divadla do Prahy to mám daleko. Až ji někde uvidím, napíšu to sem třeba pro ty, kteří zatím (jako já) neví, kde jinde v televizi ji hledat. Kdyby někdo věděl, v čem jiném než v Ordinaci je možné ji vidět, byla bych mu vděčná, kdyby to sem napsal. Díky. *3*
  • Hodně štěstí

Milá Báro, jste sympatická mladá žena
    a v té Ordinaci se mi líbíte stále více.
    Ať vám herecké slunce stále svítí. Jste
    bezvadná.
  • Hodně štěstí

Báro, přeji ti hodně štěstí a síly k uzdravení. Drž se, ty to dokážeš, držím ti palce !

Já se na ni koukám i o víkendu, když ordinace není. *8*
  • Re: Pavla Barnová

Tato postava jí opravdu sedí.
  • Re: Re: Pavla Barnová

tak to sme tri...pokazdy se tesim na dalsi dil ordinace...a to jenom kvuli bare *4* *3*
  • Pozdrav a přání

Milá Báro, přeju Ti hodně pěkných rolí a zdraví a elánu, abys mohla hodně hrát v divadle i v televizních filmech a seriálech. Mám Tě moc ráda a držím Ti palce,aby se Ti všechno dařilo. *14*
  • Pavla a Honza nebo Pavla a Marek

Pavla a Honza, to už je asi minulost, teď bych jí přála, aby jí vydržel vztah s Markem, přestože je Marek v Brně a ona v Kamenici, ale necháme se překvapit. *3*
  • Re: Každý má jiný názor

Jakýpak návrh *4* spíš názor ne *3*
  • Každý má jiný názor

Hele, tak jako každý máme svůj názor. Máme právo ho vyslovit. Já si teda osobně myslím že je dobrá herečka. Ale je to jen můj návrh.... *13*
  • Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě

Vím že to zní asi dost divně, ale hodně nocí se mi už zdálo o Ordinaci a vždy si tak ve snech vymýšlím díly dopředu *3* a hádejte co .. *1* Honza a Pavla to musejí dát opět dohromady nebo se z toho věčnýho upravovaní vztahů těch dvou asi zblázním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit