-
Re: Změna
Já taky strašně moc fandím vztahu Pavly s Honzou. Pravidelně čtu na netu díly dopředu a doufám, že se Honza s Terezou rozvede! -
Re: munzarová je nej
Nápodobně!!!! Jsi nej herečka!!!! A také věřím že ANNO 2008 vyhraješ. Moc mě mrzelo, že ses minule neumístila... ale neztrácíme naději *3* -
Re: Pavla Barnová
Tak to jsme na to úplně stejně. Na ordinaci se těším jen kvůli ní *4* A strašně moc chci, aby se v seriálu dala Pavla zase dokupy s Honzou *3* -
Pavla Barnová
Bára Munzarová se mi moc líbí v roli Pavly Barnové, jinak v divadle jsem ji zatím neviděla, ale jako Pavla je fakt bezva a na každý díl Ordinace se kvůli ní těším. *14* -
Jsi jednicka
Ahoj Barborko.Přeji Ti hodně hereckých uspěchů protože jsi moje nejoblíbenější herečka a moc se mi líbíš. *14* *3* -
munzarová je nej
barbora je nej na v ordinaci je fak dobrá. příští rok určitě vyhraje anno 2008 moc jí věřim *3* *3* *3* -
Re: Re: Změna
to je fakt *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě
jojo *5* *1* *1* to bych chtěla ale vím že to tak nebude *1* *9* *9* -
Ten aspoň nemá před svatbou jako Honza. -
nojo..skoda, ze ji to nevyslo s honzou *9* -
Změna
Tak nakonec bude chodit se Suchařípou (MUDr.Marek Kroupa) *9* -
Re: Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě
myslim to, jak si psala na tej svatbe, ze by rekl ne a vzal si pavlu rovnou tam -
Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě
teda, z tebe by mohla bejt scenaristka..takle bych to teda nevymyslela...muaim priznat ze tuto by bylo skveli *4* -
Re: Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě
já si myslím že Honza se rozejde s Terezou zůstane s Pavlou *3* *3* -
Re: Re: Re: Bára je nej herečka na světě
tjn...bylo by to supr...ale koukala sem tedka na ukazky ordinace, a bude tam, ze tereza zjistila, ze si ji honza nechce vzit...ale zajimalo by me, jak to zjistila...no, uvidim...pockam si do utery *4* -
Re: Re: Bára je nej herečka na světě
jojo...ale chtěla bych,aby byla svatba Pavla tam půjde Tereza jako svědek a Honza a Tereza by sem brali a Honza by řekl ne,a vzal by si Pavlu hned tam....To by bylo dobrý....ale to určo nebude:D:D:D:D *9* *1* -
Re: Bára je nej herečka na světě
mluvis mi z duse!! strasne bych ji to z Honzou prala...podle me ale Honza nechce ztratit ani jednu...a taky ho drzi v sachu Valsik s tou nemocnici... -
Bára je nej herečka na světě
Ahojky lidičky, Bára Munzarová je nej. herečka na světě !! Jenom kvůli ní se díwám na Ordinaci !! *4* Jo a nemáte PROSÍÍÍÍÍÍM někdo na ni email ???Ale škoda že v Ordinaci hraje "nešťastně zamilovanou". No škoda no... Chtěla bych aby jí to s tím Honzou vyšlo...No nic....Papa lidičky *5* -
výborná herečka
Barbora Munzarová je vynikající herečka. V Ordinaci hraje úžasně. *3* JEN TAK DÁL!!! -
Praha
Budu ráda,když mi na ni někdo pošle email.Dík.Věra