-
Stepane chci ji já.............
-
Náhodou ta písnička je hustá a kdyby nebyla stejně by sis něco našla na Báře špatnýho, jako vždy největší esa v oboru POMLUVY každý má názor svůj, ale ty asi nejsi normální a teď znáte můj názor
-
http://www.protisedi.cz/article/krava-barbora-polakova-pri-nataceni-klipu-jsme-se-paradne-cinkly
-
souhlas, ten NIKDO je opravdu nikdo
-
Hlavně nezapomeňte napsat to slovo "PRÝ". Kde čtete ty kraviny ? *16*
-
Je skutečně trapné, když jsem četla, jak natáčeli klip Kráva, tak prý zapomněli koupit rybízový džus a všichni se totálně opili. A prý bylo dopoledne!! To je vidět ta inteligence... *1*
-
Je to můj názor, tak mi ho neber. Ten, kdo stále jen dělá legraci, tak je to podobně, jako když má rýmu a nenosí kapesník. Mně je prostě nesympatická.
-
To bys ty její inteligentní narážky, mimiku těla a další věci musel pochopit. Ten kdo to nechápe - si myslí, že to je bloncka. Ten kdo to však pochytá a stihne - tak se královsky baví už jen tím, jak stojí, nakročí, upravuje si vlasy případně reaguje gesty ... : )
Takže než něco napíšeš na net - zjisti si o tom víc, když tomu vůbec nerozumíš... -
Holka s jednoduchým myšlením, která nemá co říct...a když něco řekne, je to úplně mimo.
-
Báro, já tě prostě miluju. Díky že jsi. *14*
-
xxxxx , Sami , Udavačka super *3* Půjdu se podívat do divadla
-
Pokud by jste chtěli tuto herečku vidět, sledujte program divadla A studio Rubín(www.astudiorubin.cz ).
-
http://www.czechstreets.com/tour/page-2.html
-
dobrý den Báro, Vaše písnička "Kráva" je nepřekonatelná a stala se neoficiální hymnou našich dívčích dýchánků. Líbí sem, že se nebojíte být upřímná, vtipná i za cenu, že se shodíte, dneska se každý bojí shodit se, udělat si ze sebe srandu a brát se s nadhledem, takže Vám držíme palce, jste skvělá!!!!
-
Dobrý den Báro, moc Vám fandím, viděla jsem Vás hrát ve Vinohradském. Omluvte mou hloupou otázku, ale zamilovala jsem se do Vaší mikiny. Zelenou jste měla u Jana Krause a modrou u Šípa. Dá se sehnat??Děkuji za odpověď. Věra
-
Skvělí videoklip(KRÁVA).
-
Are you star rychlyprachy 43 :)
-
Písnička KRÁVA....number 1 !!!!!Fakt super!!!
-
*14* Myslím si , že Barbora patří mezi elitu českého herectví , je přirozená , spontánní.
Věřím , že o ní budeme slýchat častěji.
Touto cestou bych jí chtěla popřát spoustu dobrých herekých a uměleckých příležitostí. -
Na Paní Ministrové a Cestě kolem světa jsem řval smíchy a nadšením, na Monty Pythonovi trochu míň, škoda, že jsem prošvihnul Postřižiny, teším se, co bude příště. Jedna z mála hereček (a možná i ženských) co má opravdu smysl pro humor.