-
Nafrněná je super vtipná písnička s pravdivým poselstvím. Klip bomba a paní Poláková je sympaťačka od pohledu. Víc takových na hudební scéně. Grazie. CIAO
-
Je to NULA, tak jako většina našich rádoby umělců. Normální ostuda.
-
Barča!
Barča je skvělá herečka! miluji její představení!! *1* nejlepší stejnak byla Divá Bára! *3* *14* -
Drahá Báro,
známí mi nahráli seriál Neviditelní do PC, protože moc na televizi nekoukám. Ta Vaše naivka byla naprosto senzační a roztomilá, to by nikdo jiný neuměl zahrát. Hlavně se mi líbilo nakonec, že jste vlastně právnička!! Díky, musím sehnat další věci, ve kterých hrajete.
Zdraví V.E. z Liberce -
Pochvala
Báru neznám, viděla jsem ji jen ve Fajn brigádě a byla skvělá. Moc se mi líbilo, jak Lucii zahrála. Věřila jsem jí to. Přeji hodně fajn rolí. -
Ta její písnička Nafrněná je příšerná! Když jsem to poprvé slyšela tak mi málem vykrvácely uši
-
super zpevačka mě se líbí její písnička nafrněná
-
Pokud by jste chtěli tuto herečku vidět, sledujte program divadla A studio Rubín(www.astudiorubin.cz ).
-
Já si nemůžu pomoct, ale něco v jejím obličej na mě nepůsobí sympaticky. Jako herečka není špatná, ale nemůžu se té (neopodstatněné) antipatie zbavit.