-
Barča a 68
Barborka je opravdu nejlepší. Nevím, co pořád máte proti tomu, co řekla. Možná vám to příjde blbé, když tu dobu nezažila (já sice taky ne), ale nevím, jestli byste byli raději, kdyby vyhrál někdo, kdo by ani nevěděl, co se toho roku stalo. Každý má ale svůj názor, to chápu a respektuju. Jinak se mějte všichni fajn a Barčo, hooodně moc dalších úspěchu...a třeba i ten svěťák *4* -
Ohodnocení
Mohu Vám jen říci "Smekám a klaním se před Vaším čistým výkonem".
HONZA -
Má metr vosumdesát dva a vosumdesát kilo. Ale figuru na to nemá. Takže má asi těžkou kostru.
-
72,28 m
Doplňte si nový rekord Báry! -
Nej
Barčo, gratulace k letošním úspěchům! Jen tak dál. Jsi nejlepší!!! *4* -
Náš 20-ti měsíční syn Vás miluje
Milá Barunko, ani nevíte, kolikrát za den u nás běží klip Tří Sester "Čtvrtá sestra".Adámek sotva otevře oči, volá na nás z postýlky:" Bálu, Bálu." Prosím, zkuste domluvit Fanánkovi, aby složil další písničku s Vámi v hlavní roli, abychom to mohli alespoň 5x denně prohodit...trvá už to asi 2 měsíce,a protože jste velmi krásná žena, obrázky nám nevadí..horší je to s písničkou na 4 akordy *3* Moc Vám držíme palce a Adámek zvlášť!!! -
blahoprani
Milá Báro vše nejlepší k narozeninám. -
.
Milá Báro, chtěla by jsem přímo Vám napsat a zaslat jednu fotku. Mohla by jste se mi prosím ozvat na můj email? Myslím, že se pobavíte. Přeji hodně štěstí! -
Diamanty budou
Co jiného po zlatu,stříbru a bronzu,než-li diamanty.Už je vidím jak Vám sluší. *4* -
ještě k Olympiádě vPekingu
Ahoj Báro,
když se Vám zdařil poslední hod jako vítězný, tak jsem začala radostí skákat po kuchyni.Něco mi Vaše příjmení říkalo *8*
Ano, naše společná fotografie v časopise mne utvrdila- dětské školní soutěže.
Moc Vám držím palce, a ať se stále daří. *3*
S pozdravem Jana