-
prosím řekněte mi kde žijete potřebuju to na referát do školy.
-
Moc gratuluji k dnešnímu úspěchu. Monika "ségra" z Ostravy
-
Velká gratulace k dnešní medaili,držela palečky a strašně jsem Vám to přála.L
-
Kdo by neměl rád Barču Špotákovou, nejlepší oštěpařku světa? Jestli takovej někdo je tak je to jedině pitomec a nerozumí sportu
-
-
svatá pravda
-
-
Ahojky
Ahojky Baruš !!! Jseš strašně moc prima, a hlavně oštěpařka šikulka.Musíš mě to někdy naučit *3* Viděla jsem Tě naživo a od té doby jsi mi padla do oka a jsi nejlepší sportovkyně a slavná osoba, kterou znám. Jen tak dál, hodně štěstí, zdraví a úspěchů ------->>>>> Barčo drž se *3* -
Ahoj
Ahoj Barčo jsi moc dobrá a my ti všichni na olympiádě v tom finále držíme palce.Chci taky házet oštěpem ale nemám kde tak se drž a přeji hodně štěstí. *3* -
Báro, moc díky
Barčo, jsi opravdu dobrá, jsi nejlepší. Tobě nepomohl nikdo seshora, ty sis to zlato prostě vyházela. Děkujem za zlato a moc držíme palce k dalším úspěchům ;-) -
email
Hodne ti preji to zlato,ale ta ruska v tu invaze tady nebyla .A nejmelas oni tak mluvit. -
-
Re: email
Nebyla tam (v tanku- ta Ruska), ale mluvila dobře (B.Š.)- podobně jako Bára Hrzáňová, když přebírala cenu za roli v "Hrdý Budžes"- je mezi námi (bohužel) jen málo úspěšných lidí (ne debilních "celebrit"), kteří jsou schopni a hlavně ochotni projevit svůj názor. O to větší radost dnes mám. Nejen já... Zdravím, P. -
-
Re: Re: email
Nevím , jak Vy ?? Ale já jsem zažil srpen ve věku, kdy už jsem něco věděl a zažil a užil si osvobození se všemi důsledky.
Ta rusanda za nic nemůže a o srpnu určitě nic neví stejně jako slečna Špotáková. Za zlato si zaslouží bezesporu úctu, ale motat do sportu politiku je srabařina a v tomto případě populismus. -
-
Re: Re: Re: email
Souhlasim. Hodila to genialne, ale proc do toho plest politiku? Ani ona, ani ta Ruska nebyly tehdy na svete a i kdyby byly, tak sport je sport a politika se do toho michat nema. A do umeni taky ne.
-
-
-
-
pavlus007@volny.cz
Čínskou olympiádu jako divák bojkotuji, ale Váš výkon nelze přehlédnout- sportovce jinak neobdivuji o to víc potěší, že se najdou lidé s morálkou a vědomím! Jste pro mě největší hvězdou čes. sportu minimálně letošního roku. Zdravím a přeji aby se Vám dařilo i další léta. P. -
Vítězka
Milá Barunko, udělala si mi ooobrovskou radost. Jsi úžasně milá, srdečně blahopřeji.