Přejít na výpis diskuzí

Barbora Zemanová

OSOBNOST 31.12.2006 
41 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Báru znám osobně, chodila na gympl v Rokycanech, je to pohodová holka, vůbec není nafoukaná.
  • Bára je skvělá zpěvačka, která do týhle soutěže určitě patří. Já jí budu určitě držet palce. *3*
  • Fanklub

Vážení fanoušci,velice nás těší, že existuje takové množství Vás fanoušků zpěvačky Báry Zemanové.V současné době již funguje oficiální fanklub Báry na jejích webových stránkách www.barazemanova.com.Máme pro Vás řadu výhod, jako možnost zakoupení levnějších CD a DVD, dárkové předměty, pravidelné soutěže o vstupenky na koncerty a festivaly, pořádání klubových akcí, zasílání pravidelných informací a nejčersvějších novinek a spousta dalších výhod. Stačí se zaregistrovat na e-mailu: fanclub.bara@promoprodukce.cz
  • barca je good

tvoje pisnicky sou upa uza nejhezci pisnicka je kde jsou ta je fakt bozi zpivas fakticky bozi mela si byt superstar
  • jestli chceš se mnou chodit tak mi napiš kde bydlíš v té Praze ve městě číslo ulice a číslo domu miláčku můj
    chci tě líbat na tvář i na ústa a na krk i francouzské polibky jazykem
    máš hezkou pěknou krásnou sexy postavu i máš hezké pěkné krásné sexy prsa a ještě máš hezkou pěknou krásnou sexy kundičku
    chci se s tebou oženit a mít 8 děti
    miluji tě
    šukal bych tě ve tvém pokoji
  • jjj super

Jooo myslim ze na to bara maa a to dost umii fakt dost dobre zpivt na to kolik ji je.....Pa *1*
  • *15* *4*
  • kytarista

Ahojky prosím neví někdo jaks e jmenuje kytarista od Báry z kapely??? První jméno je Dan ale nevim přímení tak prosím esli víte napište předem dik!!! *7* *14*
    • Re: kytarista

Dan Franc *5*
      Jestli chceš tak se podívej na barezemanova.com
  • BÁRA JE NEJ

BÁRA BYLA NEJLEPŠÍ!!! *3* *3* *3*
    • Re: BÁRA JE NEJ

*13* jeste porad je *1*
  • má ségru v Brně Barbaru Zemanovou která učí v ulici Křižíkova ve škole Ferdinanda Delana Ruzvelta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit