Přejít na výpis diskuzí

Bardo Eicher

OSOBNOST 31.1.2008 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • breakout_caroline

Bardiik ^^

oon upa nejehzčííí boreec *14*
  • 1.00

najkrajsi chalan na svete som donho zblaznena je taky pekny naozaj chcela bi som sa snim stretnut to je moje jdine zrlanie kvoli tom bi som aj zomrela aj kvoli nemu
    *14* *14* bardo eicher
  • ♥ Bardo ♥ Eicher ♥

jejdaa,pulpoo fakt nejlepšííí,největší kádr a borec,hej fakt tě nejvíc žerůůů broukůů *14* miluju the *1* *14* *3*
  • lady_cassie

♥ Bardo ♥ Eicher ♥

Ouuuuh,ten borec je mocz krásnej *14* Prostě jako Pulpo je nevícz *3* Akorát nemusel tak špatně skončit *9*
    • Re: ♥ Bardo ♥ Eicher ♥

jjjjj máááte všichni plavdu ale jáááá za ním pojedu kdyby o něm nekdo neco Všdšl dejte mi vědět jako životopís a nebo takove maličkosti kde tedkom bydlí a tak a fotky jak tedkom vypadá a td... plskyyyyy moooc mi na tom záležííí cu za ním jet do Německa!!! *9* *14* *14* *14* Miiiilujuuu thěěěěě Bardoooo
      • misulka14

Re: Re: ♥ Bardo ♥ Eicher ♥

ae on je ze svycarska z zuerichu
  • bardo eicher

bardo je ten nejhezci kluk jakyho sem kdy vydela je to moje laska milujuteeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: bardo eicher

jooo je skoda ze ho neznam osobne moc bich ho chtela znat:D ale newadi si proste krany chalan nwm proc si ummrel na zacatku filmu breakout :(( je to na hoowno howno wole nasersi piekne ste to zahrali!!
  • Jenom muj

Muj Muj MuJ Muj miláček nejkrasnejsi to se musel chudáček udusit v tom filmu! *14* miluju těěě
  • bobinka

breakout je bomba film hlavne polpo je z nich nejhezci milujuhoooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • misulka14

Dizkuze na lide .cz

Bardo je ůžasnej a myyslim že semnou jistě souhlasíte tak se prosím připojte na forum na lidech.cz http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=83407 Bez něj by to ani nebyl breakout *4*
  • Muah

Mnu yu pulpo...moootsky nádherney klučina...a Nia taky:o***A ye to celkem dooooost luxusní film....:o*** *14* *14* *15*
  • Bardo Eicher

Breakout je super film a Bardo je úžasnej....bylo mi ho moc moc líto jak umřel a nio se za něj chtěl pomstit, ale mega dobrej byl taky viný jak ho na konci odrásk, jen jdi do prdele a bum a bylo to prostě super!!!!....taky byl dost hezkej "hovno vole naser si!!"...mno prostě super film mám Barda hodně ráda a jsem jeho velká faninka!!!....:-D *14* *5* *8* *4* *5* *3* *14* *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit