-
rossi
doprdele škoda že pulpu umřel byl fakt dobrej *9* *9* -
-
jo no *9*
U toho jsem milionkrát brečela *9*
-
-
Bardo Eicher
Jej,ten je tk strašně moc úžasnej .. škoda,že takovýhle kluci tady opravdu nejsou .. já viděla včera Breakout poprvý a když tam potom umřel tk sem měla slzy v očích .. úpe fkt .. hele lidi nevíte kde sehnat ještě nějaký jeho fotky ?? Kdyžtk písněte odkaz .. předem dík *14* -
-
Re: Bardo Eicher
jj vim kde najit jeho fotky tady a jeste na www.libolikob.com jdi na to a tam nejaky najdes ju *8* -
-
Re: Re: Bardo Eicher
Děkuju za odkaz,ale nic mi to nenašlo .. *9* nenapsala si to třeba špatně ??
-
-
-
tYpan
hele PuLpO Je PrOstĚ nEjVĚtŠí TyPan sI MySlIM Že KdYbY NeZhEb TaK Je LepŠí NeŽ Nia *8* -
-
A ty se nauč psát ;)
-
-
Marta Petříková
miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Marta Petříková
breakout je te nejlepší film na světě a nejvěčim borcem s breakoutu je pulpo je hafo krasnej pulpo myslite ze byste mohli natočit breakout 2???? pulpo je nejkrasneší na světě!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Marta Petříková
kdyby ho natocili tk tam asi pulpo nebude ne když je mrtvej kravo x! -
-
Re: Re: Re: Marta Petříková
*1* jn
-
-
-
Hele,lidi ty co máte rádi breakout nebo aspon barda nebo nilsa pridavejte filmu breakout fotky,videa,tapety a.t.d diky moc *14* *14* -
Pulpo Je Debillllllllllll idiott fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Nesnasim Ho ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
no ty si vymaštěná pinda co??von upa nejkrásnější..:P...neberu ti tvůj názor,ale laskavě ho sem necpi..:P..protože jestli nemáš pulpa ráda,tak nelez na jeho stránky :P:P..koště :P:P -
-
Komu říkáš Koště t si koštěě zlomená koštatko di do pici *16* *16*
-
-
ty kravo debilni komu ty budes rikat ze pulpo je idiotb tvoje mama je uidiot svine jedna *8* -
-
delat nekomu do mami je hezky od naky pici zmrdany..!!!! -
-
TVOJE MAMA NENI MAMA, Kdyby Tvoje mama byla moje mama tak tvuj děda je moje babi *16*
-
-
Polib mi prdel pico zmrdana ja to nepsala okis to psal muj kamos on nema rad breakout chapes a tvoje mama je svine jedna zmrdana *16* *16* *16* *8* *8*
-
-
-
-
žadny
Breakout je nej nej nej nej film jaky sem za život viděla a upe bombovej to vam všem řeknu hlavně ty hudby no prostě bomba. *14* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: žadny
tk to souhlasím výbornej film!!uplne me dostal!! *14* *4* -
-
Re: Re: žadny
JJJJ nejlepší film co sem kdy viděla!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: žadny
miluji breakout je to nejjj nejjj film ktery sem viděla hlavně pulpo ktery je z nich nejhesci skoda ze v tom filmu umřel *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: žadny
Breakout Je upa nejjjjjjjjjjjjjjjj Film jaký znám a Pulpo a Nia jsou upa nádherný Miluju je *14* *14* *14* *14* akorád je škoda že tam Pzlpo umřel ,,zasranej Spirit" *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: žadny
uplne krasnej klucina skoda ze nejsou i v cesku :-( moc krasnej filmuk dneska jsem ho videla poprvi
-
-
-
-
-
-
Nikoletka
Breakaut je nááááááááááááááááá jlepší film na svete. -
Pulpo ♥
nechápu to...proč takhle hezký kluci nemůžou bejt u nás? omg asi pojedu do švýrarska ♥ oo a breakout nejvíc jako...pustim si ho třeba 5× z den, akle dívám se jenom na tu část, dokovaď je pulpo naživu *1* *14* *14* *14* -
PULPO JA TE TAK ŽERU SI KRESNEJ A NIA taki na nic nekoukam jen na breakaut chtela bichte videt na živo a v tom filmu bich chtela hrat moc vas miluju *14* nejkrasnejší film a pisnički jen vi a nikdo jinej muju te moc moc akdibi chte mohla videt tak dam za to všechno nejresnejší ti a nia nikdo jinej *14* *14* *14* ja moc miluju jak nikdi zadního kluka si romne všecho a na faceboku na profilu te mam mijuju tebe a niu moc laski moje jenidí ??? *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* a moc mne sere ze si nehral až do konce filmu muju tebe nia pulpo nia muju moc moc 2017 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *1* *1* miluju vas
-
SONICKA
JA MILUJI BREAKOUT JE TO CELY MUJ ZIVOT HLAVNE PULPO JEN KDYBY TO ASPON TROCHU SLO TAK BYCH S NIM CHOIDILA JE TO PROSTE NEJVETSI KUNDAK KTEREHO JSEM KDY VIDELA MILUJI HO!!!!!! NAVZDY!!!!! *14* *14* *4* *8* *15* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
marie.hiphop
Breakout je upa nejlepsi filmak na svete tak by jste mohli jit dal.. *14* *4* -
-
Re: marie.hiphop
stejne je divny ze ti si svycar a je to cesky je to blba otazka ale kdo to teda vsechno pise za tebe *1* *1* *1* -
Re: marie.hiphop
Ooooooooo náš nejlepší film který známe a hraje tam fakt uplně hezký kluk jménem Pulpo (Bardo Eicher) je uplně krásnej žereme ho lásku naší.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-