-
* LuXuS *
Luxusní cápek ... *1* Úžasneeej ... Chci hooo !!!!!! :-P -
breakout
super film breaknout libil semiten silencio howno woe na sersi *1* -
Pulpo
PulPo je ten nejveci borec kdys sem vydela pulpa jak ho spirit pretahl tou tici chtela sem se tam rozebehnout a zabit ho precela sem jako pes ploste ploc nio neodbouchnul spirita sam ja sem kricela proc ho nezabil a byla sem nasrana tenhle filmík hraje na city no ploste pulpo je ten nejhezci frajirek je to devka!!!!miluju ho!! *14* *14* *14* *14* -
lassenkamoooja
lasenko mooooc se mi libis taky bych se stebou vyspala nebo taky chodila jako ta holka lasko proc si to udelal mohl si zit i na vozicku!sice to neni ono vim chibelo bi ti breakovani ale jinak ses strasne sexi!!!!!jo a jinak spirit je peknej curak ja bych ¨ho zabila nejradeji takovej zmrd a ty zanic si nemohl lasko papik janulinka-- mala *14* *3* *5* taky se mi libilo jak si hulil s niou *4* *8* -
Hele drzte vsichni hubo stejne vime ze vam vsem strkaj konsky kokoty do sse tak ara zzmrdi
-
:* :*
Diana ty si riadna pízda.. ! Pulpo je najlepšíí.. mňám úplne senzačný a krááááááááááásny.. mať takých chlapcov na slovensku.. to by bolo božskééé !! :*:*:* -
-
Re: :* :*
jasny osukat a zahodit :D..
-
-
xX
OMG!vy ste se zamilovali do ty postavy..ani nevite jak se ten kluk doopravdy chova..asi vam de jenom o vzhled jo me taky ae jako tohle je moc treba:...Marta Petříková - 11.02.2010 09:38 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.83
miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka [[[[[[[[z toho sem se malem pochcala smichy]]]]]]]]]]tkže jako zlidnete a jestli si snim chcete aspon psat tk si ho najdete na twitteru )) -
-
Noa
-
Jako je to divné, že to tu napsala a nechci se do tebe štvát ale koho to zajímá že ses málem pochcala smíchy? Pokud se ti něco nelíbí tak vypadni ne?;) A neštvi se do toho. Já se do toho třeba neštvu ale štvou mě takové kecy;) Takže uber jo;))
-
A ty ses zamiloval do Sebe, neumíš ani psát vrať se do školy
-
Re: xX
A ty máš jeho twitter ??? *7*
-
-
Tenhle film je luxuss ;)) !! Ale nechápu proč některý holky sem píšou takový píčoviny jako že by Pulpa šukali :D jáj holky klid ... mě se taky líbí ... ale nemusí te sem psát takový kundoviny :DD ! a ještě do toho pravopisný chyby !! :PP :-* :))..
-
Jen když sem Pulpa viděla ve filmu jak umřel tak sem brečela..je krásný??
Chtěla bych ho někdy potkat naživo:oo:** -
pulpo je nejhezčí rači měl zemřít na začatku filmu Spirit než Pulpo. Pulpo je prostě božíííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*