Přejít na výpis diskuzí

Bella Thorne

OSOBNOST 7.4.2009 
650 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím řekni mi to číslo
  • hh ja viem XD :DDD
  • pesek.zdenek6
    hi, how are you
  • DeSantic
    ja viem lepsie tancovat ako oni dve a ty nevies vôbec tancovať :D *1* *1* *1*
  • Prosim nehádejte se někdo má rád víc Zendayu a někdo Bellu já mám třeba ráda víc Zendayu *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Bella je fakt moc skvělá herečka a tanečnice... spolešně se Zendayou...ona je ale mnohem hezčí a lepší než ona!!!!!! *3*
    • to jo souhlas
    • A proč je lepší ? Hezčí ? .... no , každej má jinej vkus , ale lepší ? V čem ? Jako herečka ? Vždyt Zendaya je mnohem přirozenější a lepší herečka než Bella . nebo jako tanečnice ? Tak se jednou pořádně podívej když tančí ! ty se asi vždycky díváš na bellu když tančí že ? tak se jednou podívej na zendayu a uvidíš že ona tančí stokrát líp ! Bella se ti líbí jenom kvůli tomu že má červenou hlavu a že se do fotáků vždycky usměje ! Tak se nad sebou zamysli !!!!
      • Bože, co to tady meleš? Každému se zdá lepší někdo jiný! Co kdybych já teď napsala toto: "Bella je mnohem krásnější než Zendya. Má krásný úsměv, boží vlasy atd.... Zendya je strašná herečka, nepřirozeně se směje, ale Bella, to je talent! Umí nádherně zpívat a je nejlepší tanečnice! Dívala ses někdy, jak tančí Zendya? to je děs... Bella je váborná! Má megatanlent!" Vidíš, taky by se ti to nelíbilo! *16*
  • POlovici populacie to vobec nevadi ze je to modelka a pokial viem tak vecsina dievcat sa tak oblieka :D
  • Sklapni alex nejsou všichni namyšleni spiš ti alex a violleto ste namyšleny
    • To akože ja som namyslena?! Nechápem ako si môžete myslieť že Bellu tak dobre poznate že o nej môžete hovoriť že je neviem čo. Poznáš ju len z filmov a z článkov kde si to každý prekrútiť podľa seba. Ani ja ju nepoznám ale to video má naštvalo. Alex máš pravdu väčšine hviezdam sláva stupne do hlavi. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Aké video ?
    • ty akurát znaš, chcela by som videt čo by si robila ty keby si sa stala slavnou, či by si obyčajnými lidmi nezačala opovrhovat a všade by bolo len JA JA JA JA!? SOM SLAVNA A TY NIE JA SOM HVIEZDA ATY NIE JA SOM DAčO A TY NIE u mnohých celebrit to tak je, nehovorim že u všetkých ale Bella vzera ako ten typ JA JA JA
      • Súhlasím s tebou
        • Vlasne suhlasim s tym ze bella je ten tip JA JA JA
      • A to víš jak miss vševěd *10* alexa je taky samí JA JA JA a neustále na sebe upozornuje
      • hele nechci se vychlubovat ale ja sem baletka ale ne ještě tak slavna to neeee a alex co proti mně maš ja nechci bít slavna tak sorry ale jako.trošku přemišlet
        • To alexa těžko zvládne slovo přemýšlet je pro ni z cizího jazyka
  • Mi se líbí a vše nejlepší k narozkám *14*
  • violeto ja jenom rikam co sem videla a nemusis bejt hned sprosta tim akorad dokazujes ze si uboha *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit