Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dominikciz

hlasovat do hitparády

Hlasujte do hitparády.Ben je zatím v novince.Písnička se jmenuje Give Me Some More.Tak hlasujte.Odkaz je tady:
    http://rihannazpevacka.blog.cz/1007 /hitparada-1
  • zuzanka666

Písen

Miluju jeho novou písen Give Me Some More.Opravdu jsem nečekala že bude až tak dobrej. *1*
  • nechápu

nechápu co je a něj vidět *7* *7*
  • čo já mam vědet...

ANI RYCHNOVSKÁ fakticky promin, moc se mi ale BEN nelíbí... *16* *16* *16* *16*
  • hougerka.edward

Všechno nejlepší!

Všechno nejlepší k narozeninám Bene... přeju ti hodně štěstí,zdraví,lásky a úspěchu v tvé dobře našlápnuté kariéře...ať ti jde nejvíc to co tě baví...užívej života a zůstaň svůj =)) a pořádně to oslav *1* *14* *14* *15*
  • kate555

Benovi je 23 =)

Všechno nejlepší k narozkám Bene =). pŘEju ti ať jsi pořád tak krásný, úspěšný, chytrý, šikovný...Ať se pořád (jestli to teda vůbec ještě jde, protože už jsi dokonalý :D) zlepšuješ ve zpívání, ať se ti daří v tancování, ve snowboardingu...ať jsi šťastný.... =O** Všechno nej Bene
  • HB

vse nej bene
  • skih

všn
  • omg

Nevím co tady všichni tak trapčíte!On sem stejně nechodí a nekouká na ty vaše oplzlí a ohraný vzkazy jako Miluju tě..... Jste hodně naivní když si myslíte že on bude chodit na takovýhle stránky sledovat jak po něm šílej nějaký nablblý puberťačky!Za 1.V té soutěži neměl co dělat-protože neumí zpívat! A za 2.jako někdo kdo napíše že Chodůr sice zpívá dobře apod. ale že to měl stejně vyhrát Ben je uplně padlej na hlavu!Takže slečny sněte dál!
    • Re: omg

no jasne fakt netusim proc to tady pises stejnak te nikdo neposlechne
    • sonishqa

Re: omg

Hele pokud já wim každej může fandit komu chce a to že vyhrál chodůr ?! zo neni zpěvák ae staroch v mladym těle prostě to neměl vyhrát on . A když mu tady někdo píše jak ho miluje tak asi proto že se mu líbí neee ?! tvl tobě může bejt Ben jedno takže se radči nevyjadřuj jako někdo k Justinovi Ble Viebrovi nebo Tokio Hotel prostě
    • kate555

Re: omg

víš někdo ho má rád. Třeba ty ho nemusíš, ale někomu jinýmu se líbí. Neříkej, že ty nešílíš po žádné celebritě (a né že budeš mít nějaký keci jako "ale Cristovao není žádná celebrita"). Tohle je stránka o něm, nebo teda tahle část a my FANOUŠCI si sem můžeme psát co chceme ;). No a co, že si to Ben třeba nikdy nepřečte. Aspoň my budeme vědět kolik lidí má Beno rádo =). Jestli ty mezi ně nepatříš je to tvoje věc. Ale my si můžeme šílet jak chceme. S tím ty naštěstí nic neuděláš =)
  • Všechno nejlepší miluju tě

Miluju tě všecno nejlepší... jsi skvělěj zpěvák a proto ti přeju spoustu uspechu v hudbě *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit