-
ben
skvěle zpívá a ještě k tomu je tak hezkej *4* -
Dotaz?!
By mě celkem zajímalo s kym chodí, protože na fb má, že s Monikou Bagárovou, ale Denis Lacho jí tam má, že je s ní ve vztahu stejně jako Ben... Tak doufám, že s ní chodí Ben a je to pravda... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dotaz?!
Ben s ní nechodí. A na Fc To npsaný už nemá. Sbohem. A Lacho? To asi težko dyž bydlí někde na slovensku a ona Na moravě.
-
-
......
Ben je nejlepší. Treba nema na Chodura, ale prostě je boží!! *3* -
-
Re: ......
jjj......ben je super..chodůr sice prej podle všech je to pan zpěvák ale mě se teda ubec nelíbí je nudnej mno prostě děs.....ben je super fakt nej..... *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
ben je good
ben je good nema sice treba na chodura nebo bendiga ale ja ho mam prece jen rad ma svuj styl -
-
Re: ben je good
ben má úžasný styl...... *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
-
ben
Ben je nejlepší!!!!! -
c
Jakej negr každej vidí že není čistý černoch i kdyby byl tak co jako!
To je špatný že je někdo černej jo?
..ho zabijem ne protože má tmavší plet než ostatní.. -
ben
To jsou svině ty co ho zmlátili!!!!!!!!
To jsou nějaký totální sračky! *16* *16* *16* -
Prosim..
Prosim nemáte někdo tapetu s Bene v rozlišení 1280x1024..Děkuji..=) -
-
Re: Prosim..
*S Benem
-
-
karolinka
Ahoj múj Beníku,nemúžu bez Tebe žít a pořád na tebe myslím i s mojí mamkou,moc bych si přála,aby jsi nám zaspíval!!!!!!
Měl jsi vyhrát superstar TY!!!!!!,jsi prostě nejlepší.Myslím,že by jsi se hodil k moji mamce,je nádherná snědá kočka a je na mladší,když vleze do "kozičky",tak si nestačí psát telefony kolik má nápadníkú.Tak papa a posíláme s mamkou moc pusinek!!!!! -
-
Re: karolinka
TAK MI POSLI, KAROLÍNKO FOTECKU. TVOJI A TVOJI MAMKY:-) MOC RAD BYCH TE POZNAL. :-)
*14* -
Re: karolinka
to chceš jako Benovi dohodit svoji maminu?? :D:D bože už taky nevíš co vymyslet :D
-
-
Plakát Bena
PRO VŠECHNY FANYNKY A FANOUŠKY!!!!!!! Na auktu je velký oboustranný plakát Bena ve formátu A3!!! Pouze jeden JEDINÝ!!! http://www.aukro.cz/item859412389_b en_cristovao_ze_superstar_oboustr_s nb_plakat_a3.html -
-
Re: Plakát Bena
ten plakát mám doma....může si ho kdokoliv koupit v časopisu BOARD v plakátovém vydání :D:D...není jediný může ho mít kdo chce :P -
-
Re: Re: Plakát Bena
myslím tím jediný na aukru :) protože u nás ten časopis už není k dostání... -
-
Re: Re: Re: Plakát Bena
fakt ne?? tak jaktože jsem ten časopis koupila v trafice?? :D
-
-
-