Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MILUJEM TĚ

AHOJKY BENE MÁM TĚ MOC RÁDA A DOUFÁM ŽE BUDEŠ ZPÍVAT CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JESTLY BUDEŠ MÍT NĚJAKÉ VYSTOUPENÍ V LITVÍNOVĚ *4*
  • PRO BENA

AHOJ BYLA JSEM NA TVÉM KONZERTĚ V TEPLICÍCH SEŠ ÚŽASNÝ A DOUFÁM ŽE BUDEŠ VYSTUPOVAT DÁLE PA PA PA FRIESTALISTO MÍŠA *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *5* *3* *1* *1* *1* *1*
  • rgr

V tom finále měl bejt Ben a Martin a Bendig..
    moje pořadí je 1.Martin
    2.Ben
    3.Bendig

Ti dva co tam zůstaly jsou nudní.
    • Re: rgr

Až an martina a bendiga ej to dobrý.xD

jinak po tom vtipu co sem napsal s tebou uplne souhlasim

to teda jo nejdeš s izašpásovat děvenko *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • lps

ahoj

*14* *14* *14* ahoj bene byl jsi super spěvák škoda že to nigdy nepřečteš chtělabyh podpis víš zbírám je :) *14* *14* byls super fandila jsem ti ale byli lepší zpěváci né že bis nebyl dobrej mocinky byh si přála aby vyšlo tvé cd *4* to bi bylo super!!!!!!!!!! *1* brečela jsem gdyš jsi vypadlseš fakt borec nevím co napsat ale to neřeš :)))) pa pa a napiš já ti dám dyštak email jj
  • ff

Ben doufám že budeš dobrej!!!!!!
    MUSÍŠ!....=)
  • !!!THE BEST!!!

Bene,jen sem ti chtěla říct,že si byl z celý superstar nejlepší!!!...Zpěvem si patřil mezi ty slabší,ale tvoje charisma,to,jak svůj talent prodáváš,to,jak vypadáš a to,jak suprově tančíš,všecky nedostatky zakrylo!!!...Vždycky sem se na tvoje vystoupení těšila a bylo mi upřímně uplně jedno,co si o tom myslí "odborná" porota...Páč se mi to vždycky líbilo,i když to třeba nebylo vždycky na 100% !!!...Nejlepší vystoupení bez pochyb byly: Family Portrait (to bys měl nazpívat na svou desku!!!), My love (a to salto na konci-to bylo něco ... no prostě WOW!!! uplně si mi vyrval slova od hu*y *3* ), Dont tell me (tancovat a zpívat dohromady nezvládne mnoho zpěváků!!!...to je velká pravda), American Woman (tohle patřilo k těm nejlepším a oni tě nechali vypadnout... *9* mě to bylo strašně líto a byla sem i naštvaná...ale Příběh nekončí...a ten tvůj právě teprve ještě začíná... *3* ) a Save Room (to bylo taky super...strašně se mi líbilo,jak si se u toho hýbal...a prostě se mi to líbilo celý... *3* )!!!
    Vím,že kdyby si to vyhrál,tak by to bylo trošku nespravedlivýk těm co umějí zpívat líp jak ty,ale já sem ti vítezství přála a chtěla sem,aby si vyhrál...A stačilo by uplně kdyby ses dostal do nej trojky...Na to myslím,že máš...Ale tak co už no...Vyhrát nemuže každej... *9* *4* A mužeš být pyšnej na to,že si se dostal tak daleko,ještě navíc když si myslíš,že nejseš žádnej zpěvák!!!...A s tím nemužu souhlasit...Páč ty seš zpěvák s nádherným hlasem a darem od Boha...Teď už to jen trochu zdokonalovat a prosadit se a budeš mít vyhráno...A myslím si,že s tím,aby ses prosadil,nebudeš,obzvlášť TY,problém...Už teď seš totiž pro všechny hvězda!!!...A myslím si,že ještě dlouho budeš!!!...Tak držím palce do budoucna a doufám,že jednou taky navštívíš Znojmo...Já vím,že je to P*D*L
    • Re: !!!THE BEST!!!

světa,ale tak snad někdy... *1* Strašně si přeju se s tebou jednou potkat osobně a říct ti tolik věcí... *1* *1* *1* *1* Jenže vím,že bych stejně polovinu těch otázek,co na tebe mám,stejně zapomněla... *1* *1* *1* *1* ...No nic,doufám,že si to přečteš...A třeba když budeš mít čas,tak i odpovíš!!!... *4* *3* *4* *3* Tak zatím ahoj!!!... *14*
  • fre

Hej Bene narodili jsme se oba ve stejný den a měsíc..jsem si všimla.
  • 21.4.1993

.......

super kluk *4*
  • kate555

Ben....

ahojik...Bene prý jezdíš jezdit na snowboard no Harachova....říkali nám to známá která má bráchu a ten má syna se kterým prý jezdíš....fakt tam jezdíš?? :)...já bych tě tam hrozně ráda potkala =O* *14*
    • Re: Ben....

Tady vám těžko odepíše *3*
      • Re: Re: Ben....

Ne asi..odepíše vám možná tak na FcB-....tady asi dost těžko! *1*
        • Re: Re: Re: Ben....

jj co by tu ben asi tak dělal.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Ben....

jo do harachova jezdím často ale můžeš mi říct jak se menuje se mnou tam jezdí hodně lidí

ahoj bene jsem tvuj velkej fanda a byl jsi dobrej treba to tancovani no to byla bomba a nebo to salto to nechapu no to je jedno tk se mej a odepis pls
        *5* *5*

jste opravdu tak hloupé a naivní,když si myslíte,že vám sem odepisuje Ben? *15*
        • Re: Re: Re: Ben....

Jako já vím prd o tom,jestli to je fakt on nebo ne,ale jak si mužeš bejt zas jistá tím,že to není doopravdy on???...Copak to píšeš ty???... *15*
  • ben

goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooood dddddddddddd klucina na celem svete *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit