Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

nééé

Bože Bene proč??? však já sem ti posílala hlasů *9* *9* *9* :'-(
    • anet.k

Re: nééé

jj fakt chudáček *9* je mi ho STRAŠNĚ MOC líto. *9* fakt sympaťák *9* škoda =( ale nechápu proč zrovna ON? *9* Fakt ho MOC MOC MOC MOC MOC lituju *9*
  • mikimiki

:'(

skoda ze ben vypadl:'( *9* *9* *9*
    • aaandy

Re: :'(

to jo :(:(
  • ahojky

ahoj lidi moc dekuji ze me takhle fandite sem potesen vasima hlasama nebyt vas byl bych uplna nula na snowboardu ale reknu vam tajemstvi:ja v superstar stejne nechci zůstat děkuji vam
    VAS MILY
    BEN CRISTOVAO
    • helli.16

Re: ahojky

ahopjan Bene jestli to si ty pisnes plsky na tebe nejaky kontakt??? *5*
    • Re: ahojky

Bene dal by si mi tvoje tel.nebo Icq nebo email.Moc ti fandim,byla bych rada kdy by si nahral nejaky CD a usporadal konzert. *14*
    • anet.k

lidi ste fakt najivní nebo co? kdybych já řekla že jsem Bůh věřili by ste mi to? 19:04 se Ben musel chystat na superstar a ne sedět u Pc
      • aaandy

Re: Re: ahojky

houbelec. v 19:25 včera psal na face. ale tohle nepsal Ben, protože takle nepíše. a těžko by se podepsal: VAS MILY
        BEN CRISTOVAO
        a vůbec pochybuju že by sem psal. pokud to nenapíše na facebook, nevěřím tomu
    • Re: ahojky

moc moc sem ti fandil bene.:( skoda ze si vypad.muzes mi rict prosim tvoje icq nebo profil na lide.cz? *4*
    • mikimiki

ahoj
    • aaandy

:D :D :D :D :D
  • zuzanka666

BEN

Včera byl absolutně supeeeeeeer *14* *14* *14* Moc mu to sedlo *14*
  • Adresa

AHoj, nevěděli byste někdo jakou má adresu, když bych ho chtěla požádat o autogram? Moc děkuju :)
  • Ben je nejlepsi

*14* Ben je super kluk je nejlepsi posilam mu porad moc hlasu ,bez neho by ta soutez nebyla dobra,treba kdyz davaji chodura z 60.let tak vypinam televizu radeji,drzime ti palce Bene ses super a nic si nehrajes *3* *14*
    • Re: Ben je nejlepsi

Nojo,jenže Chodúr umí alespoň zpívat!
      • Re: Re: Ben je nejlepsi

hm..ale je nudnej....
  • Benův utajovaný otec!!

Benův utajovaný otec!! http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 2530/proc-ben-cristovao-(22)-taji-t atu?-jel-v-kauze-s-uplatky-a-vrazdo u!/
  • zuzanka666

BEN

Poslední dobou se trochu stal terčem bulvárních plátků nemyslíte?????????Dva dny po sobě na titulní straně to je husty.ale stejnak je nejlepší v Superstar *14*
    • aaandy

Re: BEN

to je jasné.. když novináři vidí, že je někdo oblíbený, píšou o něm
      • zuzanka666

Re: Re: BEN

Já vím to sami se stalo i Maikimu
  • Ben

má úžasný charizma...je krásnej, umí se předvádět, je tO idOl, ale na Superstar určitě nemá...stejně mu všichni pOsílají hlasy jenOm prOtO, že je tO kundál...ale jediný cO se mi fakt líbilO byl Family pOrtret Od PINK...tO se mu pOvedlO...pOdle mě brzO vypadne...stejně jakO mOnika BagárOvá... *14* *14* *3*
    • katy_kiki

Re: Ben

Ben a Monika sou nej úžasnej zpívaj !!
      Myslím že tam budou dlouho !!
      • casemake

Re: Re: Ben

To si myslím taky , protože jim malý 13 letý pubky posílají hlasy i když měli už dávno vypadnout . Tot´ můj názor. *9*
    • Re: Ben

ty asi nemáš hudební sluch co???asi úbec nemáš hudební sluch člověk kterej rozumí hudbě tak by věděl že ben je ten nejůžasnější spěvák v celý súperstar nevim co tam dělá lacho ten spívat neumí ubec ale ben ten má na víc než zahazovat se v blbý superstar *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16*
      • Re: Re: Ben

ben je děsnej!!!nechápu jak mu všichni můžete posílat hlasy!sympatický je ale zpívat neumí vůbec!hezkej no..mam jiný vkus teda osobně mě se nelíbí ale stím zpěvem tam fááákt nemá co dělat!na superstár prostě nemá!!!newím co tam eště dělá! *3* *7* *7* *7*
      • casemake

Re: Re: Ben

Hele další kdo dlouho neviděl češtinu.
        Nauč se pravopis.
        Jo a zpívat je se z ne se s. *13*
    • Re: Ben

To velké O, které všude tak ráda píšeš, to má být znázornění kapacity tvého mozku?
  • klarissa

Christovao jako náhrada Jacksona?

Sorry,sice je taky černoch,ale na Jacksona pěvecky fakt nemá! *1* *15*
    • peggy20

Re: Christovao jako náhrada Jacksona?

what? kidin'? he sang song from madonna u bitch! OMG
    • aaandy

Re: Christovao jako náhrada Jacksona?

a kdo to tady asi tak tvrdí?? *7*
      • zuzanka666

Re: Re: Christovao jako náhrada Jacksona?

Kdyby to někdo tvrdil tak by dostal do tváře Maiki je navždy Král *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit