-
Ben
Ben, ani ostatní celebrity o profilu na osobnostech neví, tady vám on nikdy neodepíše!!! -
-
Re: Ben
PRAVDA PRAVDA SVATÁ PRAVDA - PROTO JUKNĚTE SEM!!
http://www.facebook.com/Cr istovao.Ben#!/group.php?gid=3035772 63600&ref=ts *14* -
Re: Ben
no to není pravda protože za prvé si ho museli sami založit a chodůr tam dokonce i píše tak nuic nepiš pokud nevíš O CO DE !!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Ben
ale on si tendle profil nezaložil...víš to zakládá někdo jinej..tak tady nemel kraviny ty.....a ben sem nechodí jenom se tu někdo za něj vydává.....a toho dodatečnýho nechápu.... -
jo..ivunka007 má pravdu..to zakládaj fanoušci.. *1* -
Ahoj! Profily osobností zakládají fanoušci zaregistrovaní tady na osobnostech. Mě je to jedno, mysli si co chceš, ale to si opravdu myslíš, že si tu třeba Angelina Jolie založila profil? *1* Měj se *3* -
-
Re: Re: Re: Ben
no jasně že ne ale superstar a angelina jolie je trochu rozdíl ne !!!!!!!!!! v superstar si ho museli založit (kvuli drbům víš ahoj měj se ozdravuju *10* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ben
Sama jsem některým osobnostem tady profil zakládala, může to udělat každý, kdo je tu registrovaný ( pokud tu už ta osobnost profil nemá ) a některým soutěžícím ze Super Star jsem ho zakládala já, takže si ho fakt sami nezakládají. Papa *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ben
TAK NÁM TAKY POMOŽ :-)
http://www.facebook.com/Cristo vao.Ben#!/group.php?gid=30357726360 0&ref=ts -
ale zdenko jak víš jestli je to opravdu chodůr tady se něškdo za něj může vydávat víš... -
A komu si ho zakládala???...Je pravda,že profily tady zakládají fanoušci,ale Chodúr si opravdu píše s lidma přes osobnosti... *4*
-
-
-
-
-
-
kontakt
Ahoj Bene mohla bych tě poprosit o kontakt na tebe např e-mail nebo icq nebo skype *1* *8* *8* -
Ben v Olympii
http://www.youtube.com/watch?v=yepF ROeKEHM -
Ben
To že vypadl mají na svědomí noviny jak na něj furt něco vymýšleli. *16* Stejnak je nejlepší ze Superstar a nikdy na něj nezapomenu *14* -
brečím
ahoky lidičky včera jak Ben vypadl tak sem tomu prvně nemohla uvěřít.Ale pak mě to docvaklo a tak moc sem se rozbrečela jako ještě u žádný superstar:( .Nemohla jsem uvěřít tomu že už ho v superstar neuvidím a neuslyším zpívat protože zpíval uplně božsky a je krásnej!!!!!tedka budu fandit Bendigovi tak doufám že aspon ten tam vydrží!!!!!!!MTR BENE!!! -
-
Re: brečím
bene nic si z toho nedelej byl si super ale život jde dál myslim že si te naka skupina určitě najde a vezme tě k sobě do kapely.miluju tě *14* *14* *3*
-
-
život de dál
nojono nekdo vypadnout musel ted je ze mě pouze divak *4* takže můžu v klidu říct že mim favoritem je martin *4* děkuji tem co mi fandily díkes za hlasy lidi mejte se jestli se budete ridit podle me tak posilejte hlasy martinovi chodúrovi protože on si v zakulisí (jako jediný) nehraje na to co není tak zdarec BEN -
-
Re: život de dál
Ahoj Bene
si super mužu tě poprosit o fotky na freestailu si plostě in. pošly na email
gabinka.zikanova@seznam.cz děkuju
mužu si stebou dopisovat? *4*
-
-
.......
Je škoda že jsi vypad Bene! *9* *9* Já jsem ti fandila ze všech nejvíc *3* -
Ben Cristovao
Ben byl nejlepší z celé superstar..moc jsem mu fandila! Je mi strašně líto že vypadl...a i když vypadl...je to prostě superstar...A doufám že bude zpívat i tak....protože jestli jo..tak mu slibuju že budu mít doma všechny jeho CD :) On je pstě neeej -
Achjóóóó !!!!
Škoda , já ti tak fandila !!!
Je mi hrozně moc líto že jsi vypadl !!! -
Byl jsi super
I mě je to moc líto, že Ben vypad.Je to škoda =( Byl,je a bude nej.