-
Obavy...
wOOw!! Dneska Michael nebo Madonna noo oba dva mají dost těžký písničky.. Jsem zvědavá co si vybere náš Ben ... asi všichni se obáváme.. -
-
Re: Obavy...
Madonna - Dont Tell Me
-
-
BEN
*♥Dokonalost♥* -
achjo mám dilema
Ben je sladkej a klásnej!!!! Ale ač to říkám opravdu nerada měl dávno vypadnot!!!!!!!!!!!!!!!!! Neumí moc zpívat, vypadla konvice, ale zpívá desetkrát líp!! Pryč s ním *9* -
Pravda pravdoucí!
KLUCI ZE SUPERSTAR: Čím tak bodují u fanynek?
Finalisté Česko-slovenské superstar jsou samí sladcí hošíci. Proč po nich holky tak šílejí? Jen kvůli jejich pěveckému umění to asi nebude...
Teenagerky mají zase za co utrácet. Pětice finalistů pěvecké soutěže (byť jeden může mít pocit, že zpěv je u kandidátů na vítěze až na posledním místě) je zároveň plejádou samých lamačů dívčích srdíček.
Kdyby k vítězství stačila jen a pouze sympatie dámské části publika, patrně by na celé čáře vyhrál Ben Cristovao (22).
Bývalý mistr republiky na freestyle snowboardu není bůhvíjak dokonalý zpěvák, což při posledním finálovém fiasku s písní Franka Sinatry († 82), kterou nezvládl, sám přiznal. Stačí však jediný pohled typu raněná laň do kamery a děvčátka jdou do kolen. *1* -
-
Re: Pravda pravdoucí!
to byl převzatý článek,se vším v něm souhlasím,akorát bych je snad jenom opravil že to nejsou sladcí hošíci,ale sladcí hošani! *1* *15* -
-
Re: Re: Pravda pravdoucí!
OMG fakt nádhera hele okopčit to muže každej tkže nashle. -
-
Re: Re: Re: Pravda pravdoucí!
Někdo evidentně nesnene pravdu,takže asi tak! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pravda pravdoucí!
cože? a co sem jko řekla?
-
-
-
-
-
Jestli vyhraje Mareš řekne že..
..se stává né první Československou superstar,ale první černou Československou! *1* *15* -
-
Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
no nwm ale když vyhrál Lewis hamilton šampionát taky mu neříkali že je to černoch...jneom že je to 1. mist světa tmavé pleti....Ben je tmavé pleti ale označení "černoch" nebo "negr" je docela hnusný!!!... -
Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
a co jko. bože ty ses dement není to černoch ale mulat tkže se di někam přiučit bb -
-
Re: Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
No to je zajímavé,že je mulat a je černej! Já myslel,že Jacksonovi bílé děti jsou taky mulati! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
jojo jen se geb dyž ani nevíš co to znamená hej *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
FAN
Vyborně je to hezoun dostane se do finalové 5 .Ma můj obdiv zpival dobře pisne klára a tu od PINK. -
Beník
Ben je skvělý a jako tanečníkovi mu to vážně neskutečně jde, ale musim přiznat že zpěvem mě nějak extra nedostal, to spíš ostatní *4* Ale je děsně sympatický... -
MUj
yeah beníčku ratulejšn! a už nebreč jko vim proč ale to nemusíš prostě fanoušci tě tam chtěj a to je hlavní tkže to tvoje vina není! Gratuluji k postupu jsi ten nej bájo -
hlasujte!!
moc tady nekecejte a radši hlasujte! :-) moc času už nezbývá.., -
Je gay!
Kdo včera sledoval superstar ví proč! *14* -
-
Re: Je gay!
Jo je tam Ben a je fakt sexi.Neslys nikoho Bene mas navic nez ta priblbla porota zavidi ti.Jsem na pul Ceska na pul afroamericanka no a co a mam snedou plet.Mame navic to je jasne.pa -
Re: Je gay!
jak to jako myslíš????????Podle mě tam teda nic takovýho nebylo!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Je gay!
přesně mě taky píjde že NENÍ GAY....když už někdo tak Bendig..:D...ale teplej tam neni nikdo .....bendig jen tak vzpadá...nej je ben a chdúr...... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Je gay!
tj.....beneček by se moh zlepčit vyhrát ae to by se musel trošku víc snažit ae stejně ho upe moc milujuuuuuu *14* *14*
-
-
-