-
Re: Plakát Bena
ten plakát mám doma....může si ho kdokoliv koupit v časopisu BOARD v plakátovém vydání :D:D...není jediný může ho mít kdo chce :P -
Plakát Bena
PRO VŠECHNY FANYNKY A FANOUŠKY!!!!!!! Na auktu je velký oboustranný plakát Bena ve formátu A3!!! Pouze jeden JEDINÝ!!! http://www.aukro.cz/item859412389_b en_cristovao_ze_superstar_oboustr_s nb_plakat_a3.html -
MILUJEM TĚ
AHOJKY BENE MÁM TĚ MOC RÁDA A DOUFÁM ŽE BUDEŠ ZPÍVAT CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JESTLY BUDEŠ MÍT NĚJAKÉ VYSTOUPENÍ V LITVÍNOVĚ *4* -
PRO BENA
AHOJ BYLA JSEM NA TVÉM KONZERTĚ V TEPLICÍCH SEŠ ÚŽASNÝ A DOUFÁM ŽE BUDEŠ VYSTUPOVAT DÁLE PA PA PA FRIESTALISTO MÍŠA *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *5* *3* *1* *1* *1* *1* -
Re: rgr
Až an martina a bendiga ej to dobrý.xD -
jinak po tom vtipu co sem napsal s tebou uplne souhlasim -
to teda jo nejdeš s izašpásovat děvenko *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
rgr
V tom finále měl bejt Ben a Martin a Bendig..
moje pořadí je 1.Martin
2.Ben
3.Bendig
Ti dva co tam zůstaly jsou nudní. -
ahoj
*14* *14* *14* ahoj bene byl jsi super spěvák škoda že to nigdy nepřečteš chtělabyh podpis víš zbírám je :) *14* *14* byls super fandila jsem ti ale byli lepší zpěváci né že bis nebyl dobrej mocinky byh si přála aby vyšlo tvé cd *4* to bi bylo super!!!!!!!!!! *1* brečela jsem gdyš jsi vypadlseš fakt borec nevím co napsat ale to neřeš :)))) pa pa a napiš já ti dám dyštak email jj -
ff
Ben doufám že budeš dobrej!!!!!!
MUSÍŠ!....=) -
Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
no nwm ale když vyhrál Lewis hamilton šampionát taky mu neříkali že je to černoch...jneom že je to 1. mist světa tmavé pleti....Ben je tmavé pleti ale označení "černoch" nebo "negr" je docela hnusný!!!... -
Re: Re: Ben....
ahoj bene jsem tvuj velkej fanda a byl jsi dobrej treba to tancovani no to byla bomba a nebo to salto to nechapu no to je jedno tk se mej a odepis pls
*5* *5* -
Re: !!!THE BEST!!!
světa,ale tak snad někdy... *1* Strašně si přeju se s tebou jednou potkat osobně a říct ti tolik věcí... *1* *1* *1* *1* Jenže vím,že bych stejně polovinu těch otázek,co na tebe mám,stejně zapomněla... *1* *1* *1* *1* ...No nic,doufám,že si to přečteš...A třeba když budeš mít čas,tak i odpovíš!!!... *4* *3* *4* *3* Tak zatím ahoj!!!... *14* -
!!!THE BEST!!!
Bene,jen sem ti chtěla říct,že si byl z celý superstar nejlepší!!!...Zpěvem si patřil mezi ty slabší,ale tvoje charisma,to,jak svůj talent prodáváš,to,jak vypadáš a to,jak suprově tančíš,všecky nedostatky zakrylo!!!...Vždycky sem se na tvoje vystoupení těšila a bylo mi upřímně uplně jedno,co si o tom myslí "odborná" porota...Páč se mi to vždycky líbilo,i když to třeba nebylo vždycky na 100% !!!...Nejlepší vystoupení bez pochyb byly: Family Portrait (to bys měl nazpívat na svou desku!!!), My love (a to salto na konci-to bylo něco ... no prostě WOW!!! uplně si mi vyrval slova od hu*y *3* ), Dont tell me (tancovat a zpívat dohromady nezvládne mnoho zpěváků!!!...to je velká pravda), American Woman (tohle patřilo k těm nejlepším a oni tě nechali vypadnout... *9* mě to bylo strašně líto a byla sem i naštvaná...ale Příběh nekončí...a ten tvůj právě teprve ještě začíná... *3* ) a Save Room (to bylo taky super...strašně se mi líbilo,jak si se u toho hýbal...a prostě se mi to líbilo celý... *3* )!!!
Vím,že kdyby si to vyhrál,tak by to bylo trošku nespravedlivýk těm co umějí zpívat líp jak ty,ale já sem ti vítezství přála a chtěla sem,aby si vyhrál...A stačilo by uplně kdyby ses dostal do nej trojky...Na to myslím,že máš...Ale tak co už no...Vyhrát nemuže každej... *9* *4* A mužeš být pyšnej na to,že si se dostal tak daleko,ještě navíc když si myslíš,že nejseš žádnej zpěvák!!!...A s tím nemužu souhlasit...Páč ty seš zpěvák s nádherným hlasem a darem od Boha...Teď už to jen trochu zdokonalovat a prosadit se a budeš mít vyhráno...A myslím si,že s tím,aby ses prosadil,nebudeš,obzvlášť TY,problém...Už teď seš totiž pro všechny hvězda!!!...A myslím si,že ještě dlouho budeš!!!...Tak držím palce do budoucna a doufám,že jednou taky navštívíš Znojmo...Já vím,že je to P*D*L -
Re: Re: Re: Re: Re: Ben
A komu si ho zakládala???...Je pravda,že profily tady zakládají fanoušci,ale Chodúr si opravdu píše s lidma přes osobnosti... *4* -
Re: Re: Re: Ben....
Jako já vím prd o tom,jestli to je fakt on nebo ne,ale jak si mužeš bejt zas jistá tím,že to není doopravdy on???...Copak to píšeš ty???... *15* -
fre
Hej Bene narodili jsme se oba ve stejný den a měsíc..jsem si všimla. -
Re: Re: Ben....
jste opravdu tak hloupé a naivní,když si myslíte,že vám sem odepisuje Ben? *15* -
.......
super kluk *4* -
Re: Ben....
jo do harachova jezdím často ale můžeš mi říct jak se menuje se mnou tam jezdí hodně lidí