-
Re: nééé
jj fakt chudáček *9* je mi ho STRAŠNĚ MOC líto. *9* fakt sympaťák *9* škoda =( ale nechápu proč zrovna ON? *9* Fakt ho MOC MOC MOC MOC MOC lituju *9* -
Re: ahojky
moc moc sem ti fandil bene.:( skoda ze si vypad.muzes mi rict prosim tvoje icq nebo profil na lide.cz? *4* -
Achjóóóó !!!!
Škoda , já ti tak fandila !!!
Je mi hrozně moc líto že jsi vypadl !!! -
Byl jsi super
I mě je to moc líto, že Ben vypad.Je to škoda =( Byl,je a bude nej. -
Re: :'(
to jo :(:( -
nééé
Bože Bene proč??? však já sem ti posílala hlasů *9* *9* *9* :'-( -
ahoj -
:'(
skoda ze ben vypadl:'( *9* *9* *9* -
:D :D :D :D :D -
ahojky
ahoj lidi moc dekuji ze me takhle fandite sem potesen vasima hlasama nebyt vas byl bych uplna nula na snowboardu ale reknu vam tajemstvi:ja v superstar stejne nechci zůstat děkuji vam
VAS MILY
BEN CRISTOVAO -
Re: Re: BEN
Já vím to sami se stalo i Maikimu -
BEN
Včera byl absolutně supeeeeeeer *14* *14* *14* Moc mu to sedlo *14* -
Re: Re: Ben
ben je děsnej!!!nechápu jak mu všichni můžete posílat hlasy!sympatický je ale zpívat neumí vůbec!hezkej no..mam jiný vkus teda osobně mě se nelíbí ale stím zpěvem tam fááákt nemá co dělat!na superstár prostě nemá!!!newím co tam eště dělá! *3* *7* *7* *7* -
Hele další kdo dlouho neviděl češtinu.
Nauč se pravopis.
Jo a zpívat je se z ne se s. *13* -
To si myslím taky , protože jim malý 13 letý pubky posílají hlasy i když měli už dávno vypadnout . Tot´ můj názor. *9* -
Adresa
AHoj, nevěděli byste někdo jakou má adresu, když bych ho chtěla požádat o autogram? Moc děkuju :) -
Re: Ben je nejlepsi
Nojo,jenže Chodúr umí alespoň zpívat! -
Ben je nejlepsi
*14* Ben je super kluk je nejlepsi posilam mu porad moc hlasu ,bez neho by ta soutez nebyla dobra,treba kdyz davaji chodura z 60.let tak vypinam televizu radeji,drzime ti palce Bene ses super a nic si nehrajes *3* *14* -
Benův utajovaný otec!!
Benův utajovaný otec!! http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 2530/proc-ben-cristovao-(22)-taji-t atu?-jel-v-kauze-s-uplatky-a-vrazdo u!/ -
Re: BEN
to je jasné.. když novináři vidí, že je někdo oblíbený, píšou o něm