Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peggy20

Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..

a co jko. bože ty ses dement není to černoch ale mulat tkže se di někam přiučit bb
  • peggy20

Re: Re: Pravda pravdoucí!

OMG fakt nádhera hele okopčit to muže každej tkže nashle.
  • Re: Pravda pravdoucí!

to byl převzatý článek,se vším v něm souhlasím,akorát bych je snad jenom opravil že to nejsou sladcí hošíci,ale sladcí hošani! *1* *15*
  • Pravda pravdoucí!

KLUCI ZE SUPERSTAR: Čím tak bodují u fanynek?
    Finalisté Česko-slovenské superstar jsou samí sladcí hošíci. Proč po nich holky tak šílejí? Jen kvůli jejich pěveckému umění to asi nebude...
    Teenagerky mají zase za co utrácet. Pětice finalistů pěvecké soutěže (byť jeden může mít pocit, že zpěv je u kandidátů na vítěze až na posledním místě) je zároveň plejádou samých lamačů dívčích srdíček.
    Kdyby k vítězství stačila jen a pouze sympatie dámské části publika, patrně by na celé čáře vyhrál Ben Cristovao (22).
    Bývalý mistr republiky na free­style snowboardu není bůhvíjak dokonalý zpěvák, což při posledním finálovém fiasku s písní Franka Sinatry († 82), kterou nezvládl, sám přiznal. Stačí však jediný pohled typu raněná laň do kamery a děvčátka jdou do kolen. *1*
  • klarissa

Jestli vyhraje Mareš řekne že..

..se stává né první Československou superstar,ale první černou Československou! *1* *15*
  • Re: Je gay!

Jo je tam Ben a je fakt sexi.Neslys nikoho Bene mas navic nez ta priblbla porota zavidi ti.Jsem na pul Ceska na pul afroamericanka no a co a mam snedou plet.Mame navic to je jasne.pa
  • FAN

Vyborně je to hezoun dostane se do finalové 5 .Ma můj obdiv zpival dobře pisne klára a tu od PINK.
  • janeinka

Beník

Ben je skvělý a jako tanečníkovi mu to vážně neskutečně jde, ale musim přiznat že zpěvem mě nějak extra nedostal, to spíš ostatní *4* Ale je děsně sympatický...
  • janinafkt

Re: Ben Cristovao

vyhraje? *15* proboha, to snad ne *15*
  • peggy20

MUj

yeah beníčku ratulejšn! a už nebreč jko vim proč ale to nemusíš prostě fanoušci tě tam chtěj a to je hlavní tkže to tvoje vina není! Gratuluji k postupu jsi ten nej bájo
  • hlasujte!!

moc tady nekecejte a radši hlasujte! :-) moc času už nezbývá..,
  • Re: Re: Beníík

kecz dzt bzla ve vzpadnuti v rozhodování nakonec to bzla nikoleta ale stejne dobre neni upe nej sou tam lepsi ale taková leona je horšíí..:D....vyhraje to CHODÚR...nebo to mozna nevyhraje ale zpívat umí nejlíp...:D
  • Re: Re: Re: Je gay!

tj.....beneček by se moh zlepčit vyhrát ae to by se musel trošku víc snažit ae stejně ho upe moc milujuuuuuu *14* *14*
  • Re: Re: Je gay!

přesně mě taky píjde že NENÍ GAY....když už někdo tak Bendig..:D...ale teplej tam neni nikdo .....bendig jen tak vzpadá...nej je ben a chdúr...... *14* *14* *14* *14*
  • Re: ♥B♥E♥N♥

jj Ben je upe nejlepčí človíček z celý superstar!!!!!!!!!!!!!mocík ho miliju!!!!!!!!
  • Re: Je gay!

jak to jako myslíš????????Podle mě tam teda nic takovýho nebylo!!!!!!!!!!
  • lalipop

Je gay!

Kdo včera sledoval superstar ví proč! *14*
  • ♥B♥E♥N♥

BEN JE TEN NEJVECI MASTER CO V SUPERSTAR JE *14* *14* *14* A KDO PROTI NEMU NECO MA TAK AT DE DO PI..:-* PS:KDO MU FANDITE TAK POSILEJTE SMSKY *14* *14* BEN JE ZLATISKO *14* *14* *14* BEN=♥♥♥CESKOSLOVENSKA SUPERSTAR♥♥♥
  • ČTĚTE!!

http://vtipy-vesele.wgz.cz/
  • skih

--

nema na to ale je sympatak *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit