Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.pajinqa

Ben Cristovao

Ben byl nejlepší z celé superstar..moc jsem mu fandila! Je mi strašně líto že vypadl...a i když vypadl...je to prostě superstar...A doufám že bude zpívat i tak....protože jestli jo..tak mu slibuju že budu mít doma všechny jeho CD :) On je pstě neeej
  • ahoj bene,játě strašně biluju a chcy s tébou žýt..si nejlpšý intrpret na svetě..písni sou bombi,prostě si k sežráný..kdybys chtěl,poslu ty čýslo na mobyl..papapapa můj bený
  • Prosim..

Prosim nemáte někdo tapetu s Bene v rozlišení 1280x1024..Děkuji..=)
    • Re: Prosim..

*S Benem
  • Vše Nej

Přeju tu všechno nejlepší,hodně uspěchu a zdraví =)*
  • já tě miluju Benny jsi nej nej ! *14* *14*
  • mil3
    Jo chodi s Mončou
    On je boží.
    On je moc fajn.
    jsi moc dobrý koukám na tebe každý den a na Monču taky! ☺☺
  • ČTĚTE!!

http://vtipy-vesele.wgz.cz/
  • ben

goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooood dddddddddddd klucina na celem svete *14*
  • To že je negr mi nevadí, ale to mi vadí, že je špatný zpěvák a špatný člověk.
  • benoviny

BEN

http://www.facebook.com/group.php?g id=303577263600

1. Tato stránka vznikla za účelem shromažďovat pro Benovy fanoušky na jednom místě informace o publikovaných článcích, událostech a akcích, odkazy na nejzajímavější videa ap.. Neaspiruje na funkci fanklubu.
    2. Aktuální informace se zobrazují na Zdi a současně jsou správci archivovány podle témat v sekci Události a Diskuze. Pro vlastní diskuzi fanoušků slouží samostatné téma "Diskuze".
    3. Máte-li nějaký tip na článek, video nebo akci, prosíme zanechte odkaz v sekci Diskuze.
    4. Budeme rádi, pokud se nám společnými silami podaří podchytit to nejdůležitější a nejzajímavější okolo tohoto talentovaného zpěváka, tanečníka, sportovce ... a veskrze milého člověka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit