-
Pravda pravdoucí!
KLUCI ZE SUPERSTAR: Čím tak bodují u fanynek?
Finalisté Česko-slovenské superstar jsou samí sladcí hošíci. Proč po nich holky tak šílejí? Jen kvůli jejich pěveckému umění to asi nebude...
Teenagerky mají zase za co utrácet. Pětice finalistů pěvecké soutěže (byť jeden může mít pocit, že zpěv je u kandidátů na vítěze až na posledním místě) je zároveň plejádou samých lamačů dívčích srdíček.
Kdyby k vítězství stačila jen a pouze sympatie dámské části publika, patrně by na celé čáře vyhrál Ben Cristovao (22).
Bývalý mistr republiky na freestyle snowboardu není bůhvíjak dokonalý zpěvák, což při posledním finálovém fiasku s písní Franka Sinatry († 82), kterou nezvládl, sám přiznal. Stačí však jediný pohled typu raněná laň do kamery a děvčátka jdou do kolen. *1* -
-
Re: Pravda pravdoucí!
to byl převzatý článek,se vším v něm souhlasím,akorát bych je snad jenom opravil že to nejsou sladcí hošíci,ale sladcí hošani! *1* *15* -
-
Re: Re: Pravda pravdoucí!
OMG fakt nádhera hele okopčit to muže každej tkže nashle. -
-
Re: Re: Re: Pravda pravdoucí!
Někdo evidentně nesnene pravdu,takže asi tak! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pravda pravdoucí!
cože? a co sem jko řekla?
-
-
-
-
-
Jestli vyhraje Mareš řekne že..
..se stává né první Československou superstar,ale první černou Československou! *1* *15* -
-
Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
no nwm ale když vyhrál Lewis hamilton šampionát taky mu neříkali že je to černoch...jneom že je to 1. mist světa tmavé pleti....Ben je tmavé pleti ale označení "černoch" nebo "negr" je docela hnusný!!!... -
Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
a co jko. bože ty ses dement není to černoch ale mulat tkže se di někam přiučit bb -
-
Re: Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
No to je zajímavé,že je mulat a je černej! Já myslel,že Jacksonovi bílé děti jsou taky mulati! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jestli vyhraje Mareš řekne že..
jojo jen se geb dyž ani nevíš co to znamená hej *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Christovao jako náhrada Jacksona?
Sorry,sice je taky černoch,ale na Jacksona pěvecky fakt nemá! *1* *15* -
-
Re: Christovao jako náhrada Jacksona?
what? kidin'? he sang song from madonna u bitch! OMG -
Re: Christovao jako náhrada Jacksona?
a kdo to tady asi tak tvrdí?? *7* -
-
Re: Re: Christovao jako náhrada Jacksona?
Kdyby to někdo tvrdil tak by dostal do tváře Maiki je navždy Král *14*
-
-
-
Všechno nejlepší miluju tě
Miluju tě všecno nejlepší... jsi skvělěj zpěvák a proto ti přeju spoustu uspechu v hudbě *14* *14* -
Achjóóóó !!!!
Škoda , já ti tak fandila !!!
Je mi hrozně moc líto že jsi vypadl !!! -
!!!THE BEST!!!
Bene,jen sem ti chtěla říct,že si byl z celý superstar nejlepší!!!...Zpěvem si patřil mezi ty slabší,ale tvoje charisma,to,jak svůj talent prodáváš,to,jak vypadáš a to,jak suprově tančíš,všecky nedostatky zakrylo!!!...Vždycky sem se na tvoje vystoupení těšila a bylo mi upřímně uplně jedno,co si o tom myslí "odborná" porota...Páč se mi to vždycky líbilo,i když to třeba nebylo vždycky na 100% !!!...Nejlepší vystoupení bez pochyb byly: Family Portrait (to bys měl nazpívat na svou desku!!!), My love (a to salto na konci-to bylo něco ... no prostě WOW!!! uplně si mi vyrval slova od hu*y *3* ), Dont tell me (tancovat a zpívat dohromady nezvládne mnoho zpěváků!!!...to je velká pravda), American Woman (tohle patřilo k těm nejlepším a oni tě nechali vypadnout... *9* mě to bylo strašně líto a byla sem i naštvaná...ale Příběh nekončí...a ten tvůj právě teprve ještě začíná... *3* ) a Save Room (to bylo taky super...strašně se mi líbilo,jak si se u toho hýbal...a prostě se mi to líbilo celý... *3* )!!!
Vím,že kdyby si to vyhrál,tak by to bylo trošku nespravedlivýk těm co umějí zpívat líp jak ty,ale já sem ti vítezství přála a chtěla sem,aby si vyhrál...A stačilo by uplně kdyby ses dostal do nej trojky...Na to myslím,že máš...Ale tak co už no...Vyhrát nemuže každej... *9* *4* A mužeš být pyšnej na to,že si se dostal tak daleko,ještě navíc když si myslíš,že nejseš žádnej zpěvák!!!...A s tím nemužu souhlasit...Páč ty seš zpěvák s nádherným hlasem a darem od Boha...Teď už to jen trochu zdokonalovat a prosadit se a budeš mít vyhráno...A myslím si,že s tím,aby ses prosadil,nebudeš,obzvlášť TY,problém...Už teď seš totiž pro všechny hvězda!!!...A myslím si,že ještě dlouho budeš!!!...Tak držím palce do budoucna a doufám,že jednou taky navštívíš Znojmo...Já vím,že je to P*D*L -
-
Re: !!!THE BEST!!!
světa,ale tak snad někdy... *1* Strašně si přeju se s tebou jednou potkat osobně a říct ti tolik věcí... *1* *1* *1* *1* Jenže vím,že bych stejně polovinu těch otázek,co na tebe mám,stejně zapomněla... *1* *1* *1* *1* ...No nic,doufám,že si to přečteš...A třeba když budeš mít čas,tak i odpovíš!!!... *4* *3* *4* *3* Tak zatím ahoj!!!... *14*
-
-
Tak ty ses pořád nenaučil mluvit? Neandrtálci používali kdysi podobné zvuky. Kdybys byl ročník přibližně 1960, řekl bych, že ve filmu Boj o oheň si měl hlavní roli *15* *15* *15*
-
Ben
Ben, ani ostatní celebrity o profilu na osobnostech neví, tady vám on nikdy neodepíše!!! -
-
Re: Ben
PRAVDA PRAVDA SVATÁ PRAVDA - PROTO JUKNĚTE SEM!!
http://www.facebook.com/Cr istovao.Ben#!/group.php?gid=3035772 63600&ref=ts *14* -
Re: Ben
no to není pravda protože za prvé si ho museli sami založit a chodůr tam dokonce i píše tak nuic nepiš pokud nevíš O CO DE !!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Ben
ale on si tendle profil nezaložil...víš to zakládá někdo jinej..tak tady nemel kraviny ty.....a ben sem nechodí jenom se tu někdo za něj vydává.....a toho dodatečnýho nechápu.... -
jo..ivunka007 má pravdu..to zakládaj fanoušci.. *1* -
Ahoj! Profily osobností zakládají fanoušci zaregistrovaní tady na osobnostech. Mě je to jedno, mysli si co chceš, ale to si opravdu myslíš, že si tu třeba Angelina Jolie založila profil? *1* Měj se *3* -
-
Re: Re: Re: Ben
no jasně že ne ale superstar a angelina jolie je trochu rozdíl ne !!!!!!!!!! v superstar si ho museli založit (kvuli drbům víš ahoj měj se ozdravuju *10* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ben
Sama jsem některým osobnostem tady profil zakládala, může to udělat každý, kdo je tu registrovaný ( pokud tu už ta osobnost profil nemá ) a některým soutěžícím ze Super Star jsem ho zakládala já, takže si ho fakt sami nezakládají. Papa *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ben
TAK NÁM TAKY POMOŽ :-)
http://www.facebook.com/Cristo vao.Ben#!/group.php?gid=30357726360 0&ref=ts -
ale zdenko jak víš jestli je to opravdu chodůr tady se něškdo za něj může vydávat víš... -
A komu si ho zakládala???...Je pravda,že profily tady zakládají fanoušci,ale Chodúr si opravdu píše s lidma přes osobnosti... *4*
-
-
-
-
-
-
Ty černý idiote vrat se zpátky do Angoly arabe
-
-
hele je to frajer
-
-