Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • www.totokiohohotel.blog.cz

Juchůůůůůůůů *14* Billíšek *14* je jeden z nej kluků na celým světě !!!No a ten 1. je jeho bratr Tom,že,jak jinak ?!!Mám ho moc ráda a přeju mu hodně štěstí do budoucna i když vím,že ho nepotřebuje;-D !Tak cawec !
  • Billí,nejůžasnější kluk na světě!

Billí,je prostě nejkrásnější a nejmilejší stvoření na tomhle světě,kéž by všichni kluci byli jako on...:( *14* *14* *14* *14*
  • Tokio ******

ne že bych se v tom vyžívala,ale...prostě sem neodolala nakouknout a...to se fakt nedá vyjádřit jak ste *9* nechápu, fakt nechápu a nevím jestli se mám smát nebo brečet
    Bill že je nejkrásnější???!!! *15* *1* *8* ste slepí nebo jo???!!! Jo a takový keci jako že závidím si laskavě odpusťte-těm fakt není co závidět *5* no nic, jdu někam kde sou normální lidi
  • Billís je nekrásnejší klučina na světě....dík,že si =*

I když někteří lidé kluky z Tokio Hotel moc nemusej,tak by je pomlouvat na každém rohu neměli....chápu,že má každý jiný názor na tuto partu,ale sprostě by se k tomu antifanošci neměli tak blbě vyjadřovat,protože neztrpňujou kluky,ale sebe a hlavně,uvědomte si,že nám,věrným fanouškům TH to ubližuje... =( ....!!!! Tak a teď něco pro fansky,holky (a i někteří kluci)Nepřestávejte *13* mít rádi TéHáčka....oni nás potřebují...náší podporu atd...mějmeje pořád tak rádi,jako dosut a přejme jim ten neuvěřitelnej úspěch...protože oni si tu popularitu těžce vydřeli a zaslouží si to...a protože jsou prostě nejlepší!!!! *14* (A hlavně maj super písničky a sou krasný...všici....hlavně twínčata) *14* ...Jo,nechci se ňák vychlubovyt,ale musim vám to říct,když sem byla na koncíku,teďkon v Praze,tak se Bill na mě celkem 5x podíval a usmál se na mě...(ale nepodíval by se na mě,kdybych neměla největší transparent ze všech lidiček,co tam byli)...(taky sem se s nim dělala 11 hodin...a to nekecám) tak papapa pusu a mějte se *3*
  • milášek

billíček je nejkrásnější a nejužasnější kluk na světě bez debaty!!!! *14* *14* *14*
  • BILL

SI FAKT SUPER NECHCEŠ MI NĚCO NAPSAT? *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Bill

Billíšek je prostě super!!!!! Je zlatý mám s ním i triko.Je skvělý miluju ho*14* *14* !!!!!!............................. ....................... ale nikdy se sním nesetkáááám!!!!!!!!
    *9* *9* *9* *9* *10* *10* *5* *5* *16* *16*
  • Sólista...

Přijde mi, že se poslední dobou dost cpe dopředu. Měl by taky nechat prostor ostatním ze skupiny.
  • Ramazzotti je extratřída!!!

Vážení každý má svuj názor pro mne je Tokio Hotel takovej pruměrnej pop ale na Erose se bohužel ještě zdaleka nechytaj!!!
  • krasnýýýýýýýýýýýý

BIlÍŠEK je strašně moc krasný strašně moc ho miluju!!!!!!!!!!!!!je to muj milaček!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: bill

Kluk??? *1*
  • Re: ???

Teda nechápu moc dobře, co jsi chtěla tím vzkazem říct, ale konkrétně mne teda nijak nevadí, že se někdo třeba naváží do mých oblíbenců, je to jeho názor.*5* A co se jich týče - ta hudba není až tak strašná, ale přijde mi docela ubohý, že si stavěj image na tom (konkrétně teda Bill), že se snaží vypadat jak holky *9*
  • Vojna

Já se zblázním jestly n ám je chudáčky naše malé dají na vojnu jak se o tom všude píše. Vždyť by nám je vyholily a Bill by ne měl tak kráásné dlouhé vlásky a Tom by neměl krásné dredy to nám prostě nesmí udělat to nééééééééééééééééé é co bys me dělaly kdyby nám je na 9 měsíců vzaly božeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* *13* *13*
  • Billíšek

Bill je upa nej a mám ho moc ráda ,je nádhernej a moc ho miluju *14* *14*
  • Dotaz

Mám jeden dotaz proč sem nedáváte fotky a nové diskuse. *8*
  • Simulinka 1

Holky de se vam prihlasit, aby ste mohly vkládat fotky mě to totiž nejde.
  • Tour 483

Holky, možná i kluci Tokiačci posunuji tour o 2 týdny takže začínají Prahou viz. na www.tokiohotel.de to je super ne, když začínají první koncerts tour 2007 v Praze prý je to kvůly novému podiu, že se to zdrží tak uvidíme. *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *14* *14*
  • neznámý

bill má prostě drsný vlasy...jako různě se dívám po kapelách a píši do diskuzí..jako TH nějak moc nemusím...ale myslím si že postupem času budou lepší a lepší a lidi budou jenom šílet *4* ti kluci podle mě mají talent...ale celkem mě udivujou vzkazy typu :bill vypadá jako ženská a TH jsou naprosto příšerní..celkem bych byla zvědavá jakou hudbu by složili právě ti lidi kteří kritizují ostatní...každý má cit pro jiný stil hudby a mají rádi jiné kapely..ale urážet kapely(v tomto případě právě TH) to je trochu moc ..asi by se jim taky moc nelíbilo kdyby jim uráželi jejich oblíbenou nebo snad nejoblínenější kapelu...co se týče kurta cobeina a jeho 4 proudové dálnice nebo jak, tak sem se opravdu zasmála dobrý vtípek ikdyž Nirvánu mám opravdu moc ráda *3* vše je jenom čistě můj názor ale někteří by se nad tím měli zamyslet jestli vlastně nemám aspon z části pravdu *3* jinak zdravím všechny příznivce a nepříznivce TH a billa *3* *4*
  • Hlasujte

Hlasujte pro Tokio Hotel na www.kisspublikum.cz a na www.myfansite.de *1* *1* *15*
  • Dívejte se!!

Dívejte se v Sobotu 10.2.2007 na t-music bude tam nový videoklip TH Ubers ende der welt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit