-
veronice
no to tak,to jedno vystoupení stačilo,akorát to tu zamořej a co mi stim pak. *13* *13* *9* *9* -
pro mílááááááááááška
Jsi krásnej moc se mi lííííííííííííbíš chtěla bych tě vidět a straaaaaaaaaaaašně tě MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taky bych chtěla vědět, kdy budete mít tady v Čechách další vystoupení první jsem totiž prošvihla a chtěla bych tě na něm vidět......:-)))) *3* *14* *14* *14* -
Billinko
Bill je uplne uzasny chalan. Nema konkurenciu. Je na spapanie a NEMááá CHYBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bill..!!!
Bill je totálně nejlepšíííííííí *14* -
nádhernej bill
tokio hotel je nejlepší skupina na světě a bill je tak nádhernej že nikdo neni hezčí *1* *14* *14* *14* -
jsou fakt dobrý
-
TH jsou neeeeej
Tokio Hotel jsou prostě nejjjjj skupina, mooooc je zbožnuju...a hlavně Billa moooc miluju..;o* Bille mooooc tě miluju!! *14* *14* *14* *4* *14* -
tokiacci
tokio hotel je nejlepsi skupina jakou sem kdy slysela. Nejhezci s nich je bill pak Tom, jestli de Georga pripada mi moc sladky a Gustav je roztomile mimi, jednym slovem jsou vsichni k nakousnuti.Je to nefer ze jim vsichni (hlavne kluci tak nadavaj)oni si vubec neuvedomuji jaka byla tezka prace dostat se na vrchol. pa hholoubci:-) *14* *14* *14* -
Tokio
Tokio jsou nejlepší skupina, ale nelhezčí je Bill. *4* *4* *3* *14* *14* *14* *14* -
TOKIO HOTEL jsou nejlepší skupina na celém světě!!! A to myslím i to že jejich hudba není k zahození...
-
best band in the world
Tokio Hotel je nejlepčí skupina na světě...jejich hudba je o něčem a ne o ničem.......má něco do sebe....a aj i vzhled TH k nim patří...Bill je ten nejhezčí borec na světě *14* -
Podlě mě jsou TH puberťáci, kteří chtějí jít nutně za slávou (neříkám že se mi hnusí!) Líbí se mi jejich písničky a to jak zpívají! Toť vše *3*
-
Bill
Bill je úžasnej *1* A je hezoučkej a zpívá docela gut *3* mno jinak vypadá jako holka ale mě to navadí *7* je to prostě Andílek *4* *14* -
*14* bill ti amooooooooooo
-
........sou super!!!!!!!!!! Hlavně Bill!!!!!!!!! eeeICH LIEBE...BILLeee
-
Já ho tááááááááááák miluju!!!!!!!! *14*
-
Bill je z TH nejhezčííííííí *14* *14* *14* *14* *14*
-
*14* Tokio Hotel je nej.!!"! Hlavně Bill Kaulitz je nejhezci kluk a sexy a proste uzasneju!!!! Bille super!!! *14* *14* *15*
-
Billísek já supéérrr *14* *3*
-
i love you bill!!!!!*6*
bilíšek je nejlepší miluju ho!!! *14*