Přejít na výpis diskuzí

Bill Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
746 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ich liebe Bill!!! *14* *14* *14* *4*
  • nevim proč se vám nelíbim tak mám holčičí rysy a to vadí ? já sem celkem fajn kámoš teda aspon to o mě tvrdí tak mě neurážejte pleas danke !!!!!!!!!!
  • Bill

Bill je nej nej nej nejlepší je prostě super a je nejlepší z celý kapely nechápu toho komu se nelíbí jako třeba moje ségra říká že Bill vypadá jako holka což mě štve Bill je úžasnej!!! *14* *14* *14*
  • Bill je nejlapší. já s ním chodím. ale fakt! tak jestli chcete autogram tak mi napište na KBachanova@seznam.cz pa pa A VĚŘTE MI! NEDĚLÁM SI SRANDU *3* *14*
  • achooojík

BILL JE NEJ..Je moooociinky pěkny kluk!!!moooocinky se mii libi..zatím Hojík *14* *14* *14* *5* *13*
  • Bill Kaulitz je KRÁSNEJ

Ahoj mě se Bill moc líbí,je to múj miláček. *14*
  • billik je nejužasnějši klučina na světě,moc ho miljuju je prostě nej *14*
  • Hmmm samej Bill Bill ale co já??? *9* *7*
  • je nej

*14* tak aby bylo jasno TH jsou nej nej skupka in the world(na světě) a Billík je moc hezkej miluju ho.... *8* moc bych chtěla na jejich konzík *3* *3*
  • Miluju Billa

juchu vite co nechápu proč sem dali k jeho životopisu takovou fotku plotože znám hodně tisícksát hezčích mohli ho sem dát klidně i v dlouhejch vlasecz jo jinak se koukněte na www.sandra123.blog.cz *3* *4* *14* *10*
  • billicek je nejlepsi kluk na celym svete... *14* *14* *14*
  • Milacek

Billik je muj milacek, *14* je neeeeej na celem svete!!!!mooooocinkz ho miluju!!!!(je jenom muuuuuj) *14*
  • ;)

Bill je úplně totálně úžasnej...já ho prostě úplně žeru;) je nádhernej!!! *1* *14*
  • ahojky

prosím koukněte na www.billkaulitz.estranky.cz dík *14*
  • Bill je nej!

Bill je proste super, má svůj styl a krásnej hlas! je proste krásnej a jestli se nekomu nelíbí tak at se o něj nezajímá a nechá ho bejt!
  • for daniela

Myslíš, že je nenávidí jen kluci? Tak to si asi trošku najivní, že??? *1*
  • tak sem prej uboha ptz me se Bill libi teba mooooooooooooc *14* *3* je klasnouckej a hrozne sladkej *14* *14* ja vim ze kluci maj na nej jinej nazor ale ja vam taky nevyvracim Pamelu Anderson *3* tak me prosim neodsuzujte ju??diky *4*
  • Ani nefím jestli je mám nenávidět nebo spíše litovat! *7* Dyt stejně za rock se na TH totáloně zapomene a holky v růžových sukních si najdou zas nový idoly a o tokio hotel nebudou chtít ani slyšet *1*
  • TH

THčka jsou nejlepší
  • TOKIO HOTEL.

Taky je tak žerete?Že jsou k sežrání a stlašně sladcí.MILUJU JE,hlavně Toma s BIllIKEM prostě jsiu to dvojčata no............ *3* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit