-
Sluníčko
Bill je dakt feršák,je tak krásnej a milej,že snad roztaju,jako kus ledu,je nejlepší z celé skupiny a nádherně zpívá. *14* *3* *1* -
jen můj názor
Kurt Cobain hrál rock? No dobře, když myslíte...podle mě má Bill naprosto dokonalou image...na 100% splňuje svůj účel - zaujme...ať vás, který ho nesnášíte nebo vás, který ho zbožňujete...zaujal vás a to je to hlavní...Mě zaujal v dobrým slova smyslu, má to dotažený do posledního puntíku a myslim, že vypadá fakt dobře...líp než kdejaká 17 v Česku...a na to že jim je těch 17, jsou dost dobrý...Bill skládá vcelku inteligentní texty, takže nevim co proti tomu máte..."vybudovali" si celkem slušnou základnu fanynek a ty jim rozhodně nějakou dobu vydrží...a taky myslim, že jako osobnosti jsou na tom o hodně líp než třeba zmiňovanej Kurt. *1* -
TH
THčka jsou nejlepší -
Ani nefím jestli je mám nenávidět nebo spíše litovat! *7* Dyt stejně za rock se na TH totáloně zapomene a holky v růžových sukních si najdou zas nový idoly a o tokio hotel nebudou chtít ani slyšet *1*
-
A Bill mel v oblibe club Gold Fingers, kterej se nachazi taky v Praze.
-
Bill je nej!
Bill je proste super, má svůj styl a krásnej hlas! je proste krásnej a jestli se nekomu nelíbí tak at se o něj nezajímá a nechá ho bejt! -
TOTÁLNÍ BROUČEK!!!
ja jsem se o něj nikdy moc nezajímala ale ted se mi bill i tom strasne libi a mam po pokojiku jejich plakaty *3* me se bill nelibi s tim kratsim ucesem, ale to velky haro je fakt good *1*dokonce se mi o něm zdálo *14* upa me uchvatil ale nemusel by mit cerny nehty...a hrozne by me zajimalo jak vypada bez cernejch linek *7* ale urcite taky uzasne ne? *1* -
-
Re: TOTÁLNÍ BROUČEK!!!
Ty máš po celém pokoji Plagáty s Tokio Hotel? Já taky a kolik jich máš? já jich mám málo. -
Re: TOTÁLNÍ BROUČEK!!!
Já mám ráda Tokio Hotel,a mám taky po celém pokoji plagáty Tokio Hotel,já moc mám ráda Billíka.
-
-
Bill je nejlapší. já s ním chodím. ale fakt! tak jestli chcete autogram tak mi napište na KBachanova@seznam.cz pa pa A VĚŘTE MI! NEDĚLÁM SI SRANDU *3* *14*
-
Ich liebe Bill!!! *14* *14* *14* *4*
-
žeru ho
Žeru tě zlato bejbé *4* *14* *14*