-
Miluju Billa
juchu vite co nechápu proč sem dali k jeho životopisu takovou fotku plotože znám hodně tisícksát hezčích mohli ho sem dát klidně i v dlouhejch vlasecz jo jinak se koukněte na www.sandra123.blog.cz *3* *4* *14* *10* -
Billíšek
Bill je upa nej a mám ho moc ráda ,je nádhernej a moc ho miluju *14* *14* -
je nej
*14* tak aby bylo jasno TH jsou nej nej skupka in the world(na světě) a Billík je moc hezkej miluju ho.... *8* moc bych chtěla na jejich konzík *3* *3* -
Vojna
Já se zblázním jestly n ám je chudáčky naše malé dají na vojnu jak se o tom všude píše. Vždyť by nám je vyholily a Bill by ne měl tak kráásné dlouhé vlásky a Tom by neměl krásné dredy to nám prostě nesmí udělat to nééééééééééééééééé é co bys me dělaly kdyby nám je na 9 měsíců vzaly božeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* *13* *13* -
Hmmm samej Bill Bill ale co já??? *9* *7*
-
Bill Kaulitz je KRÁSNEJ
Ahoj mě se Bill moc líbí,je to múj miláček. *14* -
Bille,všechno nejlepší k narozeninám.Hodně štěstí,zdraví a lásky... :) *3* *3* *3* *3*
-
Sólista...
Přijde mi, že se poslední dobou dost cpe dopředu. Měl by taky nechat prostor ostatním ze skupiny. -
Bill
Bill je nej nej nej nejlepší je prostě super a je nejlepší z celý kapely nechápu toho komu se nelíbí jako třeba moje ségra říká že Bill vypadá jako holka což mě štve Bill je úžasnej!!! *14* *14* *14* -
Bill
Billíšek je prostě super!!!!! Je zlatý mám s ním i triko.Je skvělý miluju ho*14* *14* !!!!!!............................. ....................... ale nikdy se sním nesetkáááám!!!!!!!!
*9* *9* *9* *9* *10* *10* *5* *5* *16* *16* -
-
Mám fan-klub, nechceš se přidat?
Bill i Tom jsou nejlepšííííííííííííí
-