-
Re: No film
a nevíte pls kde se dá ten film s Billliem stáhnout?? mocinky bych ho chtěla, a Billie je supr krasavec :-) :* love you -
vse nejlpeší :-***
Happy Birthday-máš narozky ve stejnej den narozky jako já *14* *14* *14* lOve you *14* *14* *14* -
Happy Birthday
Happy Birthday Billie Joe *14* -
Happy birthday
všechno nelepší :-***** I love you *14* *14* *14* -
Vše nejlepší
Happy birthday Billie Joe *14* *4* *3* *14* -
Re: Re: Re: je upe nejlepsi
Přesně, nikdo neni dokonalej ale Billie jo xD *1* -
Happy B-day:))
Všecko nejlepší BJi, ale hlavně hodně zdraví, protože takovou tělesnou zátěž jako ty mít já, tak už sem asi pod kytičkama:DD -
Re: Billy
Billie ty blbko *16* -
blahopřání
tak ještě aspoň 5x tolik! :) -
narozky
všechno nejlepší Billie *15* *14* *1* *14* -
Blahopřání
Všechno nejlepší Billie a ať se vám daří jak do teďka *1* *1* -
b-day
happy birthday Billie ale ty jo vůbec bych mu netipovala tolik... vypadá nanjevýš tak na 30. :) upe luxusní zpěvák... *14* -
Narozeniny!
Ták dneska je mu už 38! Vše nejlepší, Billie!! *14* *14* -
z
ti kono to tu jeho zuby risite *3* -
Re: billi
tak to jsme na tom stejně Green Day are the best on world :o) *14* *14* *1* *3* -
Billie
Billie Joe Armstrong je prostě nej zpěvák. Miluju jeho styl. Prostě nemá chybu. *14* -
billi
Billi je nej zpěvák, je nádhernej, a jeho styl je úžasnej...
jen 1x jsem slyšela zpívat Green day a hned jsem se zamilovala..jsou úžasný...MMMR *14* -
Re: Terinka
to je Billi je fakt pěkňoučkej...a ta přezdívka je přesná.. *3* .je to naše zlatíčko.. -
Terinka
Billie je sexi muž. Milujem ho z celej duše. Má pekné zelené oči. Dalá som mu prezivku Esmeraldik. *14* *14* *14* *14* -
Billy
Skupinu GREEN DAY sem začla poslouchat a mooooooocinky se mi libi a billy taky no fakt suuupeeer a i jejich pisničky jsou upe super!!!!!!!! *14* *14* *14*