Přejít na výpis diskuzí

Billie Joe Armstrong

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejkrásnější, nejúžasnější, sexy, nejdokonalejší punk rocker! *14* *3* Miluju tě Billie!! Jsi můj největší vzor! A Green day? -> NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ! ♥ ♥ ♥ PS: vůbec nevypadáš na 40! :P
  • Všechno nejkrásnější.. Jsi úúžasnej ! :))
  • herec?

No to mě podrž, oni ho tu označej jako "herce"...
    • Re: herec?

Co je to tu za lidi kteří říkaj že Billie joe Armstrong je gay a žeje herec jste na hlavu to asi těžko.Akteří říkají že není herec tak mají pravdu. *3* *5* *13*
      • 1greenuskaa1

Re: Re: herec?

Ae jinak nejni herec *4*
      • 1greenuskaa1

Re: Re: herec?

Hmmmm.... hrál ve filmu haundet tak co kecas joo??!!!! *16* *16* *16* *16* *5* a co stejne hezkej!!!
      • Re: Re: herec?

A já jsem nevěděla že je takhle starší ale toje jedno protože mám ráda jeho písničky. *14*
  • tohle...

...je hodn nudný forum. a ty ty kecy! přidávám se k udivu, herec?
  • Je hnusnej fuj vypada jako smtrtka a jako vytáhlej z žumpy *12* *12* *12* *10* *16* *16* *16*
    • Katko ty si P*ča :) *3*
    • jestli se ti nelíbí tak proč na něj koukáš? seš úplnej mentál! *16*
  • magoři

jakej blbec tohle tvořil? :D dobrej vtip, jsem se dost dobře zasmála :D
  • herec????
    • Re:

Me uz to nebavi napisu tohle a pak mazu odtud je to forum na h*vno!!!!!
      porad tady kecaji jenom nejake zasr*ne! kravy vyfocene s hoperskou capkou ktere pisou Miluju Billiho!!!! vole! ja ho mam taky rada ...ale urcite ne jenom ho mam rada green day ne jenom jednu cast(Billiho) takze asi takhle ti kteri tady pisou i love Billie Joe Armstrong a dovoli si tady dat jetse k tomu chbu jak vrata (BIlly ) ....tak z toho nemuzu je to naznak lidske nedospelosti takze si tady slintejte nad bILLIM JA JDU POSLOUCHAT green day!!!!
  • no to se povedlo s tim hercem aspon jsem se pobavila.
  • herec??? *7*
  • Vždyť Billie hraje. To jste jako nevěděli?! No jasně vy ho znáte pouze z Green Day a to je vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší