-
proc se kazdej spevak vdycky musi ozenit pak to i nekdy vede k opusteni ty skupiny a to nikdo nekce
ja strasne zeru green day a libej se mi ot nich pisnicky ae fakt nechapu proc se kazdej chlap dobry skupine musi ozenit sou vsichni jak postizeny (nic ve zlim) a pak to i nekdy vede k tomu ze ten dotycnej v ty skupine ji opusti to je na hovno *9* *9* doufam ze je to neceka protoze to by me jako dost mrzelo kdyby odesel jenom kuli holce ae jinak je mi jedno jak zije hlavne aby se mel dobre a delal to co ho bavi a tim myslim i spivani -
skoda
bilie joe je hroznej ale jeho pisnicky so nej -
-
Re: skoda
billie je nekrasnějši chlap na svete je naprosto dokonalej a ty jeho oči zaři jako 2 hvězdičky *14* *4* prostě jsem do něho blazen je to muj anděl a strašně ho milujuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *8* *10*
-
-
..wow..
Billie Joe je super má skvěle pisničky první jsem ho začaa poslouchat a pak mě zajmalo jak vypada a vypada docela dost dobře na to že mu 37 je pěknej xD ale vážně jeho hudba mluví pravdu třeba american idiot super album i píseŃ!! a 21st century breakdown tohle album je vážně super!! *14* *4* -
-
Re: ..wow..
doufám že sis všimla že je to kapela jinak bych musela už vraždit! *16* -
-
Re: Re: ..wow..
Souhlasim,ale proc bys hned vraždila? *3*
-
-
-
Všechno nejlepší Billie.... je to njelpší a nekrásnější zpěvák na svtět.... I ♥ YOU ....... =O******* ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
-
Billy
Skupinu GREEN DAY sem začla poslouchat a mooooooocinky se mi libi a billy taky no fakt suuupeeer a i jejich pisničky jsou upe super!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Billy
Billie ty blbko *16* -
-
Re: Re: Billy
úplnej souhlas to trhá oči když to někdo ani neumí nasat brrr...
-
-
-
billi
Billi je nej zpěvák, je nádhernej, a jeho styl je úžasnej...
jen 1x jsem slyšela zpívat Green day a hned jsem se zamilovala..jsou úžasný...MMMR *14* -
-
Re: billi
tak to jsme na tom stejně Green Day are the best on world :o) *14* *14* *1* *3* -
Billie
Billie Joe Armstrong je prostě nej zpěvák. Miluju jeho styl. Prostě nemá chybu. *14*
-
-
z
ti kono to tu jeho zuby risite *3* -
Blahopřání
Všechno nejlepší Billie a ať se vám daří jak do teďka *1* *1* -
narozky
všechno nejlepší Billie *15* *14* *1* *14* -
Jsi ten nejlepší zpěvák na světě. Přijeď do CZ.
You´re the best singer the world. *14* *14* *14*