Přejít na výpis diskuzí

Billie Joe Armstrong

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc se kazdej spevak vdycky musi ozenit pak to i nekdy vede k opusteni ty skupiny a to nikdo nekce

ja strasne zeru green day a libej se mi ot nich pisnicky ae fakt nechapu proc se kazdej chlap dobry skupine musi ozenit sou vsichni jak postizeny (nic ve zlim) a pak to i nekdy vede k tomu ze ten dotycnej v ty skupine ji opusti to je na hovno *9* *9* doufam ze je to neceka protoze to by me jako dost mrzelo kdyby odesel jenom kuli holce ae jinak je mi jedno jak zije hlavne aby se mel dobre a delal to co ho bavi a tim myslim i spivani
  • punk.cz

skoda

bilie joe je hroznej ale jeho pisnicky so nej
    • Re: skoda

billie je nekrasnějši chlap na svete je naprosto dokonalej a ty jeho oči zaři jako 2 hvězdičky *14* *4* prostě jsem do něho blazen je to muj anděl a strašně ho milujuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *8* *10*
  • kikka20

..wow..

Billie Joe je super má skvěle pisničky první jsem ho začaa poslouchat a pak mě zajmalo jak vypada a vypada docela dost dobře na to že mu 37 je pěknej xD ale vážně jeho hudba mluví pravdu třeba american idiot super album i píseŃ!! a 21st century breakdown tohle album je vážně super!! *14* *4*
    • Re: ..wow..

doufám že sis všimla že je to kapela jinak bych musela už vraždit! *16*
      • Re: Re: ..wow..

Souhlasim,ale proc bys hned vraždila? *3*
  • Všechno nejlepší Billie.... je to njelpší a nekrásnější zpěvák na svtět.... I ♥ YOU ....... =O******* ♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Billy

Skupinu GREEN DAY sem začla poslouchat a mooooooocinky se mi libi a billy taky no fakt suuupeeer a i jejich pisničky jsou upe super!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • chucky_no.1

Re: Billy

Billie ty blbko *16*
      • Re: Re: Billy

úplnej souhlas to trhá oči když to někdo ani neumí nasat brrr...
  • jack.rh

billi

Billi je nej zpěvák, je nádhernej, a jeho styl je úžasnej...
    jen 1x jsem slyšela zpívat Green day a hned jsem se zamilovala..jsou úžasný...MMMR *14*
    • treecool

Re: billi

tak to jsme na tom stejně Green Day are the best on world :o) *14* *14* *1* *3*
    • elina-gd

Billie

Billie Joe Armstrong je prostě nej zpěvák. Miluju jeho styl. Prostě nemá chybu. *14*
  • z

ti kono to tu jeho zuby risite *3*
  • ewicka015

Blahopřání

Všechno nejlepší Billie a ať se vám daří jak do teďka *1* *1*
  • e.b.p.m

narozky

všechno nejlepší Billie *15* *14* *1* *14*
  • Adelea
    Jsi ten nejlepší zpěvák na světě. Přijeď do CZ.
    You´re the best singer the world. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit