-
HB
Všechno nejlepší Billy:-** -
Billy
mal by sa viac usmievat lebo vyzera ze je namysleny *1* *1* *1* -
Ray
Skvělý zpěvák americké country.Škoda,že si na něj mnozí vzpomněli jen díky jeho dcerce Miley Cyrus.V 80.letech nejvýraznější zpěvák moderní i tradiční country.Krásnej chlap.Co víc dodat?Je i skvělý táta a s Miley se skvěle doplnují.Vede ji správným směrem, je skvělá a myslím,že je tátovi poprávu vděčná a velice si ho váží.Málokdy se tohle v showbyznysu povede,ale Billymu a Miley se to podařilo na 100%. *14* -
-
Re: Ray
souhlasim s tebou oni dva se maji moc radi a mas pravdu ze ji pomahala jit za jejim snem -
Re: Ray
achy,breaky heart-je jeho nejslavnější píseň
-
-
AAJAJ :D
jeeeejda on je ve stejnym znameni jako já :D a tomu se životopis nedá řikat tam je jen o miley to je takove divne :D -
-
Re: AAJAJ :D
přesněě....si čtu JEHO životopis a je tam skoro všechno o Miley ...:D
-
-
Billy Ray Cyrus
Ahoj já si myslím že Billy Ray Cyrus je docela hezkej a jeho dcera taky a taky si myslim že nezáleží na věku. *3* -
...
je krásnej...ale jak tak koukam má docela velikánskou rodinku :-D se čini chlapec... -
-
Re: ...
to teda jo__ ale kláásnej chlapíík__ navíc __ newim jestli bych zvládala se svou derou hráát v seriálu__ *3*
-
-
životopis
zdá se mi to nebo v tom jeho životopise se píše více o Miley než o něm.. *1* -
-
Re: životopis
nezdá *1* ale o Miley se snad zmínili všede v každym životopise jejich členů rodiny
-
-
Je skvělej
na svůj věk je dost sexy *1* a je svalnatej:Dv Hanně Montaně je skvělej *3* -
titulek
no já jako proti němu nic nemam!ale holky nezdá se vám že je na ás trochu starej???vždyt je mu 47! *5* -
-
Re: titulek
no a?, tobě je určitě 9999999. on je sladkej a naproti tobě miminko -
na tom nesejde hlavní je že se mám líbí a jeho cera taki?
na veku nezaleží si mislim ja
Miley p. *3* *14* -
na tom nesejde hlavní je že se mám líbí a jeho cera taki?
na veku nezaleží si mislim ja
Miley p. *3* *14* -
nono uplne s tebou souhlasim *3* *3*
-
-
nejlepsi
on je dobrej aji miley cyrus *14*