- 

narozeninihapy brythay robby love miley *5*
- 

brithdayhappy brithday Dad
- 

krásné narozeniny billy!Všechno nej k tvím 48!si nejhezčí spěvák(a i mí mače se líbíš! *14* *14* *8* PŘEJI TI PROSTĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 

<3Všechno nej ke tvým 48 narozkách a musím ti poděkovat máš totiž užasnou dceru miley je totiž super a ty taky....(no jo eny...)=)
- 
                - 

Re: <3ta ji znas ?Ze o ni rikas ze je tak super ?? *7*

- 

- 

vše nejvšechno nejlepší k tvým 48 narozkám *4*
- 

Billy Ray CyrusAhoj já si myslím že Billy Ray Cyrus je docela hezkej a jeho dcera taky a taky si myslim že nezáleží na věku. *3*
- 

ŠkodaJen škoda že většina lidí ani nezná jeho písničky. Má skvělej hlas. Zkuste si od něj třeba poslechnout Over the rainbow. Miley mu nesahá ani po kotníky.
- 

Můj NázorPodle mě je Billy upe mazecky dobrej chlapíQ! Jako samo, že ne vichni maj na něj tenhle názor! Každý má svoje názory, a měl by si za nimi stát... Já osobně si myslím, že je to ten nejlepší chlapík na svůj věk! *14*
- 
                - 

Re: Můj Názorno to mas pravdu je to hvezda *5* a vipada tak na tricet *15* a ma uzasnou dceru miley cyrus *14*
- 
                - 

Re: Re: Můj NázorMÁ SUPER DCERU, VLASY, IMAGE, POSTAVU, ROLI, HLAS APOD.

- 

- 

- 

RaySkvělý zpěvák americké country.Škoda,že si na něj mnozí vzpomněli jen díky jeho dcerce Miley Cyrus.V 80.letech nejvýraznější zpěvák moderní i tradiční country.Krásnej chlap.Co víc dodat?Je i skvělý táta a s Miley se skvěle doplnují.Vede ji správným směrem, je skvělá a myslím,že je tátovi poprávu vděčná a velice si ho váží.Málokdy se tohle v showbyznysu povede,ale Billymu a Miley se to podařilo na 100%. *14*
- 
                - 

Re: Raysouhlasim s tebou oni dva se maji moc radi a mas pravdu ze ji pomahala jit za jejim snem
- 

Re: Rayachy,breaky heart-je jeho nejslavnější píseň

- 

- 

narozkyBilly všechno nejlepší!!! Seš můj nej zpěvák