-
narozenini
hapy brythay robby love miley *5* -
brithday
happy brithday Dad -
krásné narozeniny billy!
Všechno nej k tvím 48!si nejhezčí spěvák(a i mí mače se líbíš! *14* *14* *8* PŘEJI TI PROSTĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
<3
Všechno nej ke tvým 48 narozkách a musím ti poděkovat máš totiž užasnou dceru miley je totiž super a ty taky....(no jo eny...)=) -
-
Re: <3
ta ji znas ?Ze o ni rikas ze je tak super ?? *7*
-
-
vše nej
všechno nejlepší k tvým 48 narozkám *4* -
Billy Ray Cyrus
Ahoj já si myslím že Billy Ray Cyrus je docela hezkej a jeho dcera taky a taky si myslim že nezáleží na věku. *3* -
Škoda
Jen škoda že většina lidí ani nezná jeho písničky. Má skvělej hlas. Zkuste si od něj třeba poslechnout Over the rainbow. Miley mu nesahá ani po kotníky. -
Můj Názor
Podle mě je Billy upe mazecky dobrej chlapíQ! Jako samo, že ne vichni maj na něj tenhle názor! Každý má svoje názory, a měl by si za nimi stát... Já osobně si myslím, že je to ten nejlepší chlapík na svůj věk! *14* -
-
Re: Můj Názor
no to mas pravdu je to hvezda *5* a vipada tak na tricet *15* a ma uzasnou dceru miley cyrus *14* -
-
Re: Re: Můj Názor
MÁ SUPER DCERU, VLASY, IMAGE, POSTAVU, ROLI, HLAS APOD.
-
-
-
Ray
Skvělý zpěvák americké country.Škoda,že si na něj mnozí vzpomněli jen díky jeho dcerce Miley Cyrus.V 80.letech nejvýraznější zpěvák moderní i tradiční country.Krásnej chlap.Co víc dodat?Je i skvělý táta a s Miley se skvěle doplnují.Vede ji správným směrem, je skvělá a myslím,že je tátovi poprávu vděčná a velice si ho váží.Málokdy se tohle v showbyznysu povede,ale Billymu a Miley se to podařilo na 100%. *14* -
-
Re: Ray
souhlasim s tebou oni dva se maji moc radi a mas pravdu ze ji pomahala jit za jejim snem -
Re: Ray
achy,breaky heart-je jeho nejslavnější píseň
-
-
narozky
Billy všechno nejlepší!!! Seš můj nej zpěvák