-
Dětska?!
Ahoj,prosím Vás,ví tady někdo,kolik měl Bob dětí?..Jinak úžasnej zpěvák *14* -
-
Re: Dětska?!
plus mínus 11 *4* -
Zjišťovala jsem to fakt dlouho a s mou průměrnou angličtinou ještě dýl=D, nicméně, zjistila jsem, že těch dětí nebylo 11, nýbrž 13 a to: Sharon, Cedella, David, Stephen, Damian, Ziggy, Robert, Rohan, Karen, Julian Ricard, Ky-Mani, Damian ''Junior Gong'' a Makeda. Tři z nich (Cedella, David a Stephen) jsou s Ritou, tři z nich, teda pokud jsem to správně pochopila, ale asi jo, jelikož na něj nejsou moc podobné, jsou adoptované (Sharon, Damian a Ziggy) a zbytek dětí měl s milenkama=). Zanechal po sobě mnoho dobra, a to ne jen tím, že měl 13 dětí a nebo že byl prorokem krásné víry, ale i tím, že po sobě zanechal svou hudbu, které můžeme, když budeme chtít, porozumět lépe, než výčtu jeho dětí. Byl to bezesporu jeden z mála lidí ze 3. světa, kteří se dokázali proslavit a už jen za to mu patří náš obdiv. -
-
Re: Re: Dětska?!
Damian není adoptovaný je to jeho vlastní syn. Měl ho s nějakou Miss...
-
-
Těch dětí měl celkem 11.. :) *3* -
no tak v domě Cedelly byli: David,Sharon,Stephanie,Cedella,Jah Nesta, Julian, Karen,Kymani pak měl ještě Stevena Damiana no ale ještě nějaký měl další tak si spočítej aspoň tyhle =D
-
-
nic
i když zemřel tak si ho lidé pořád pamatují a etě dlouho budou..takové lidi obdivuji kteří zemřou a sou etě slavnějšími a uctivanějšími -
Bob
Bob je prostě legenda :)....díky němu sem začala reggae poslouchat a sem za to hrozně ráda...teď už si nedovedu představit den, aniž bych si ho alespoň jedno nepustila...byl skvělej a je ho strašná škoda *9* -
..
Borec *3* škoda že už není.. *9* pořád žije v nás *3* -
...
Kolik má vůbec písní? *7* -
;)
16. 04. 2011..Borec škoda že už není.. pořád
Rasta se nenarodí ani neumírá :) žije věčně a s tím i Nesta :) -
Bobik
Je to ten nej nej nej zpevak snad jedinej kterej citil hudbu srdcem. *** *** ***** ***** ****** ****** *********** ********* ******* ***** *** * -
nej nej nej
Bob byl nej nej nej a nej nej nej taky zůstane a nikdo nikdy nebude lepší než byl on.... -
Bobik
To co Bob, za svůj život dokázal je něco úžasnýho. Jeho hudba je něco co se nedá popsat.Při poslouchání jeho hudby mne až mrazí. Nejde jen o hudbu jako takovou ale i o texty. O tom jak on prožíval svůj život. Bobik je prostě člověk kterého by sme si měli vážit.Prostě člověk který byl, je a bude stále nej. -
Pro boba
Bob Marley by a vždy bude nejlepší