Přejít na výpis diskuzí

Bob Marley

OSOBNOST 31.12.2006 
245 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love BOB

Ahojky! Uznávám, že většina teenagerů poslouchá nějakej pořádnej hipec, i já si to občas poslechnu, ale nic neni lepší než si pustit písničky boba... neberu ho jako člověka, co hulil trávu a hezky zpíval... beru ho jako někoho, kdo dokázal neuvěřitelný věci! měl smysl pro rytmus, pro hudbu. a měl smysl pro to, aby dokázal pořádně ŽÍT. je mi strašně líto, že už tu neni, ale snad se má tam někde mooooooooooooooooooocinky moc dobře...
  • .....

Bobek je naprosto úžasnej a i když mě neovlivnil natolik, že bych si dala dready a hulila mařku, tak hooodně oceňuju jeho texty, maj něco do sebe a sou i plný optimismu (aspoň některý) *14*
  • bob

pro ty co hulej, maj dredy a poslouchaj reggae je buh Haile Selassie I...
  • öo velký bobe

Seš můj nej větší idol na světě chi být taky takový vykouřený človíček jak ty ale nevidím v tobě jen vykouřenýho jamajčana ale i hrozně dobrýho člověka byl jsi dobrej muzikant a v srdcích lidí zůstaneš navždy aspon teda v mém určitě tvůj Kenvy...PS:¨jestli mě slyšíš v neby tak bys mohl nejak zařídit aby na celém světě byla tráva legální DÍÍÍK *3* *4*
  • no

delate jakoby vam to ze to neni legalni delalo nejaky problemy...me to teda zadny problemy nedela
  • jeste

jako a nechapu co na tom vazne vsichni vidite..jako by to byl nejaky buh fetaku.nekoho s nickem "Zhulena Marleyovka" bych na miste rozctvrtil
  • bob je best

bob je prostě ten zpěvák co kdy byl!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • .

Milovat a obdivovat..
  • nej

myslim že to byl a pořád je nej zpěvák kdyz jsem tohle psal tak jsem poslouchal jeho písničku I shot the sheriff *5*
  • Best of Bast

Robík jae nejlepší mám ho rád

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší