Přejít na výpis diskuzí

Bohumil Klepl

OSOBNOST 31.12.2006 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Klepl, dnes jsem byla v divadle na představení. Kutloch, jste skvely herec. Moc děkuji za prijemny zážitek.
  • Můžete to napsat, prosím Vás, Pane SDFR, česky, no a nikoli však rusky ?
  • DOBRY den chtel jsem se optat v ktere casti pardubic jste bydlel mozna jsme spolu vyrustali v dectvi jmenu ji se milan novicky
  • javascript:addSmile(8)co? v Moskvě ? v Rusku ? děláte si srandu?
  • ha ha *3*
  • ty si tele štepane
  • Я восхищаюсь вами, сэр нажал
  • ve dne 16.112014 jsem ho videla v praze na armenskem konzerte vifotila sem se snim je to dobri clovek prosim nepiste o nem zle veci *3* *3* *3*
  • Až do včera? Děláš si srandu?! *7*
  • Pokud ti to tak moc vadí, tak se odstěhuj do lesa nebo na poušť. Tam budeš mít klid. A jestli seš aspoň trochu inteligentní (o čemž pochybuju), tak bys mohl vědět, že Klepl si tyto komentáře nečte.
  • lieblinka

Vše nej

Všechno nejlepší k dnešním narozeninám *3* *15*
  • Není nad sténání křovinořezů

Vážený pane Bohumile,

nejspíš Vám poslední dobou znělo v uších, anžto jsem si Vás představoval a permanentně na Vás nadával. Stal jste se přece - dobrovolně předpokládám - tváří jednoho nejmenovaného výrobce zahradnických hraček. Ke komu jinému tedy vysílat hlasy svého zoufalství, když jste na chalupě obklopen tím neustálým vytím a vrčením. Dříve na venkově syčely po večerech kosy, dnes každý kvůli třem kopřivám v koutě nahodí uřvaný křovinořez a je po idylce. Tak se nezlobte, že Vám zlomyslně přeju, abyste na takové typicky české vesnici strávil v tomto "klidu" pěkně celé léto a vstával a uléhal za drnčení mašinek, které tak urputně propagujete.

Ale vážně. I když jsem ze zcela jiného těsta než Vy, respektuji Vás jako veřejnou osobu. A mám proto pro Vás nápad. Co takhle stát se také tváři třeba diskuzního pořadu na téma něco jako Za náš venkov bez hluku? Trochu pomoci společenské proměně u nás, aby se lidé trochu víc styděli dělat čurbes a nějak se domluvili, kdy ano a kdy ne. U nás je těžko vůbec chtít vymoci noční klid, natož nějaký přiměřený smysl pro soužití ve dne. Vy byste pro takové věci našel ta správné průpovídky apod. Myslím to vážně.

A tak se nezlobte za ostrá slova a přemýšlejte. Srdečně Váš

Jsn Mamula
  • Vaše Alter Ego v galerii Vernon Projekt - Puškin/Talacko

Važený Pane Klepl,

dovolujeme si Vás tímto osobně pozvat na vernisáž naší výstavy nazvané "Alter
    Ego" v galerii Vernon Projekt /Heřmanova 12, Praha 7/ ve středu 21.07.2010
    v 18.00 hodin. Důvodem této pozvánky je také skutečnost, že jste byl námi
    zařazen mezi osoby, kterým přiřazujeme Alter Ego v podobě objektu. Toto Vaše
    nové Alter Ego bude společně s dalšími vystaveno v době od 21.07. do 22.08.2010.

Více informací:
    http://www.galerievern on.com/clanek-vernon-projekt-puskin -talacko-153-994
    a krátká upoutávka zde: http://www.youtube.com/watch?v=20fV 24WgEFI

S pozdravem Patricia Talacko a Alexandr Puškin
  • Re: mountfield !

Plně souhlasím. Mountfield by se měl nad sebou zamyslet. Reklamy tohoto typu jsou pro lidi spíš odpuzující. A. Havlín
  • mountfield !

Vážený pane Klepl,
    vždy jste patřil k mým oblíbeným hercům. Nejvíc jste si mne získal svým vyprávěním ve Všechnopárty. Ovšem reklamou pro Mountfield jste si znepřátelil všechny s kým jsem se v poslední době bavil. Agresivní proletářská a hloupá s nádechem komunismu.
    S pozdravem Jindřich Němec Karlovy Vary
  • Re: Klepl - smích

Zdravím, škoda pane Bohumile, že děláte reklamu pro Mountfild. Je to fakt dost špatné. To mi nedělejte. Měla jsem Vám celkem ráda, ale tou reklanou jste dosti klesl, bohužel. Myslím, že nejen u mě. Tvůrci této reklamy si zřejmě myslí, že všichni jsou dosti omezení tupci, tím jak to pro potencionální zákazníky ztvárnili. Ten povýšený tón a vulgarizmy jsou opravdu pro tuto reklamu nešťastné. No budu doufat, že příště to bude lepší, aby jsme si s kamarádkama vylepšily na Vás názor. *13* A do Mountfieldu nakupovat opravdu nepůjdem.
  • Prachy

Vážený pane Klepl.Až do včera jsem byl většinou rád když jsem vás viděl na obrazovce.To co jste ale předvedl v reklamě Mountfieldu je stupidní,sprosté a ubohé vystoupení.Je až s podivem co jsou lidi schopni udělat pro prachy.
  • Re: Úžasný film

Pane Radku, co je vám vůbec do toho? Myslím, že je to věc pouze pana Klepla a vy nemáte právo mu tady vnucovat, ať se vyhýbá panu Troškovi obloukem. Suďte ostatní až sám natočíte "nějaký trhák", pokud by se tomu dalo vůbec tak říkat. Opravdu miluji tyhle zatrpklé bezduché lidi, kteří mají potřebu poučovat ostatní.
  • Úžasný film

Pane Klepl, jak jste mohl natočit takovou sračku (to slovo prostě musím použít), jako je Doktor od jezera hrochů. To je hluboký pád - že by jen pro prachy a kousek Afriky? To doufám, že ne. Ale prosím, příště se vyhněte panu Troškovi velkým obloukem. I když - naši spoluobčané jsou nevyzpytatelní a pokud se někomu líbily Kameňáky, tak budou nad Doktorem asi taky slintat.
  • Informace o Krali Ubu

Pekny den pane Klepl! Netusim jestli chodite na tyto diskuze, ale zkousim to. Jmenuji se Katerina Tvrdikova a pisu bakalarskou praci na tema Kral Ubu a jeho ruzna zpracovani. Precetla jsem si na internetu, ze jste v ni hral v Divadle v Reznicke od roku 2003. Rada bych ziskala od vas vice informaci o vasi zkusenosti. Muj e-mail je marzsa@seznam.cz. Budu velice rada pokud se mi ozvete, momentalne jsem v Cechach, ale v patek odletam zpet do Velke Britanie a pokracovat ve studiu. S pozdravem Katerina Tvrdikova

P.S. A jestli chcete muzeme hodit i rec o Bulharsku, letos jsem tam byla studovat na Akademii v Sofii na tri mesice a musim rict, ze fantasticky zazitek ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit