-
Jste super
Pane Klepl jste v pořadu Hádej, kdo jsem. Je s Vámi sranda, ale paní Holubová se k Vám chová jako šlapina, to bych nesnesl.Proč si to necháte líbit ? -
Bob
Boban je fakt nejlepší,ty jeho hlášky a humor žeru,je skvělej a když jsou spolu s Holubovou to je pak třída,vždycky mě stopro rozesmějou,jen tak dál,jste super. *15* -
Klepl - smích
Pane Klepl, bože můj, je tak málo smíchu. A vy ho umíte vyvolat. To je takový dar!Už aby nastal ten čas, kdy se vrátíte mezi nás, co se rádi smějí a budete pro nás hrát. Děkuji. *3* *4* -
K poradu v tv.ze dne 8.4.09
Pane Klepl v poradu Hadej kdo jsem ve stredu 8.4.2009,jste se zminil,ze potrebujete pokacet nejaky strom u domu.Nabizim vam timto sve sluzby,provadim rizikove kaceni lezeckou metodou. -
Re: Re: v letišti supr
letiště bylo naprosto skvělý všech 118 dílů!!! -
.
bob je fakt nejlepší!ten jeho humor a hlášky!!! *15* a prostě absolutně nej v letišti *14* jo a taky měl krááásný přání Primě! -
BOBE
Bobejá tě tak miluju, jsi skvělý. Úplně tě žeru a navíc vypadáš jak můj bývalý *3* -
http://archiv.nova.cz/
pan Klepl se mi moc líbíl v Soukromých pastech ve skvělém díle Fajn brigáda! kdo nezněá seriál nebo neviděl, tak doporučuji se podívat na http://archiv.nova.cz/ -
Představení v divadle v Jablonci n.N.
Dobrý den pane Kleple, před chvíli jsem psala paní Evě Holubové moje rozčarování nad vystoupením v divadle v Jablonci nad Nisou 10.10.2008. Popřemýšlejte spolu, jestli by jste se neobešli bez toho trapného pána co vám představení uváděl. To opravdu nebylo dobrý. Myslím, že to co vám oběma provádí na pódiu nemáte ani jeden zapotřebí. Vystačili by jste si bohatě sami dva. Hezký den přeje Iva. *3* *3* -
Alešova Čeština
Chcete si přečíst jeden nejmenovaný dopis od bývaleho policisty.Rád vám ho pošlu stačí si o něj napsat na KuncPetr@email.cz *3* -
Spěchá
Ahoj Bohouši. Prosím tě, ozvi se mi. -
Kdy, kde ?
Dobrý den, mám dotaz, v čem a kdy budete hrát v červnu ? Moc děkuji za odpověď. MH *3* -
pan božský
Pane Kleple moc Vám děkuji za přínos do naší filmové a divadelní tvorby.Sleduji veškeré pořady kde hrajete,do Prahy do divadla se také chystám a kvůli Vám jsem již byla natáčet pořad Hádej kdo jsem *7* .Moc se mi líbíte a nevím jak bych se mohla s vámi setkat mimo kameru.Je mi 33 let a myslím,že i vy jste si mě na natáčení všimnul. *14* Díky za odpověď MILI -
Včela
Zdravím vás, zajímalo by mě jak dopadla VČELA? Čekala jsem vtipnou reakci a nic....chutnala?
Dodatečně gratulace k narozkám.IZ
*3* -
Vše nejlepší
Dobrý den,
přeji Vám vše nejlepší hodně zdravíčka, jste zábavný v pořadu Hádej kdo jsem, i já dnes slavím, ale pajdu mám až za rok tak
Vám přeji vše nej.. nej.. nej..
Šárka
Ostrava *14* -
čau ,ať žijí Pardubice-mládí
Gratuluju, jsi fajn a hlavně si udrž svoji vitalitu. Moc se mi líbí, že nezapomínáš na náš pardubický gympl - SVVŠ.
Ještě jednoyu, měj se fajn. Helena. *3* -
Poděkování
Dobrý den. Tímto vzkazem bych Vám chtěla sdělit, že jste pro mne velice zajímavá osobnost. Vždy když vidím nějaký pořad s Vámi, pobavíte mne svým humorem, což se jen tak někomu nepovede. Proto bych Vám chtěla popřát mnoho úspěchů jak v profesním, tak i v osobním životě. P.S: nebylo by možné dostat Vaší podpis kartu? S pozdravem Míša... -
Blahopřání
Blahopřeji k narozeninám. Všechno nejlepší, jste báječný herec. Vždycky se moc bavím, když vás vidím na obrazovce. *14* *14* -
Gamardžobat!
Dobrý den,
obdivuji Váš výkon v roli ředitele Fily v Letišti. Čloběk by věřil, že Vás místy skutečně klepne Pepka....mimochodem - jediný seriál, který díky Vašemu výkonu sledoval i můj manžel což už je co říct!
Miluju Vaši gruzínštinu bez přízvuku - sama mám otce čecha a matku gruzínku takže mám trochu hokej v tom, co je mojí mateřtinou.....kamarád lingvista mne ohodnotil jako trilingvního člověka což prý není urážka, ale úchylka! *3*
Zdravím a přeji spoustu úspěchů a radosti v životě (sul bednierat da džamtelat ichavit)
Gkocnit magra
Natálie -
humor
Bobe,mám ráda Váš humor a Karlovy Vary no to jsou jen Karlovy Vary