Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věřím ,že uspějete s návrhemem , sedět jen na jedné placené židli.
  • vazeny pane premiere prosim vas o pomoc jmenuji se marie stejskalova mam 3 deti svuj zivot jsem prozivala skromne o sve rodice jsem se postarala matka zemrela brzo otec onemocnel rakovinou ja jsem zustala do posledni chvile snim postarala jsem se i o neho 2 roky bojoval ale boj prohral ja jsem onemocnela sla jsem do invalidniho duchodu ten je6000 kc nejsem narocna ale prisladalsi rana syn dluzi penize a na nas prisla exekuce syn s nami nema nic spolecneho trvale u nas neni prthlasen aja jsem prisla o vse co jsem si za celi zivot nasetrila je mi pres 60 roku jsem nemocna manzel je po 3 infarktech a jsme zebraci nikomu nic nedluzime presto jsme takhle dopadly prosim pomozte nam psala jsem i prezidentovi ten me odkazal na exekutorskou komoru ty se vubec s nami nebavi prosim jeste jednou pomozte nam marie stejskalova kninice u telce okr jihlava
  • vazeny pane premiere vitew,ze matky samoživitelky nemaji ani na jidlo????pro sebe a sve deti___pobiram hmotnou nouzi a nemam ani detem na jstravne doktory am podobne najem platim skora 10000.kc zadne davky jiz nemam,sebrali jste socialni doplatky???a ty peníze chybi me delalo4000.kc,protoye mam postiyene dite,ale jste tam padli na hlavu všichni???zivorime hlavne ze vy mate platy???chce se mi zvracet
  • Kam ten stát spěje, je mi z toho smutno.. Za prezidenta mstivého alkoholika, za premiéra slizáka, co v životě dokázal jen za velké peníze sedět v parlamentu... Copak nikdo nevidí, že dneska kam se neprolžou, tam se nedostanou? Jistě, slibem neurazíš a papír snese všechno, ale lež? To je přeci jen trochu silná káva...
  • Vážený pane premiére, dovolte mi, abych Vám z celého srdce blahopřála ke jmenování premiérem CR. Ani nevíte jakou mám radost, radost z toho, že jste z mého rodného kraje, kraje, který mi velmi přilnul k srdci. Často projíždím Telnicí, Slavkovem, odkud i Vy pocházíte. Pane premiére, držím Vám palce, tož teda, dokažte těm Pražákům, chlapům z Vysočiny, prezidentovi, že my, JIHOMORAVACI,
    umíme a hlavně nezklameme!
    Zakládající členka nových Odborů, členka konfederace odborových svazů, s mandátem Jihomoravského kraje kulturních zařízení a knihoven, Jarmila Kratochvílová
  • Pane předsedo vlády, blahopřeji a beru Vás za slovo, že chcete obnovit u občanů ČR důvěru v politiky. Začímám u Vás. Jasně jste prohlásil, že zanikne "kočkopes" hejtman +posleanec(senátor). Rozumím tomuto prohlášení, sedět na dvou takto náročních židlích je nemožné, když to nedělají jenom pro peníze. Tak Vám držím palce na tu důvěru. Slibujících a lhářů tu již bylo dost!Snad k ním nebudete patřit!
    • Jako vždy,každý politik,aby se dostal do jakékoliv funkce-lže.To samé je Bohoušek.Však se ukáže,co za své vlády dokáže.Ale osobně mu nevěřím.Těch lží a zlodějen-to už jsme viděli za léta vlády ODS i ČSSD dost.Nevěřím,že by mávnutím proutku s tím přestali.Republiku-tím všechny občany připravili o miliardy korun,ale dosud nebyl nikdo odsouzen ani potrestán.Ruka ruku myje.Hlavně,že hloupý občan to za ně vše v daních a DPH vše zaplatí.Všichni sedí na 10 židlích a za vše berou prachy.Hnus,kdy už to skončí a někdo konečně s nimi udělá pořádek?
  • Dobry den.chtela sem se jenom zeptat. doufam ze nedopadnete jako nečas co sem rekla tak to je. a jeste neco co udelate českou spravou soc. zabezpeceni? mam astma cukrovku prestava videt a soc. si delala co potrebuje. a nemam stale narok na duchod.ale odchazim do ciziny tady to bordel. pohrbila sem manzela a rodiče mne zaopatrily. a cesi makat nechtej akradou jako straky. a sousedka se nachala zivit od meho neboheho manzela a spotrebu 1 000 000. tak se mejte. *13*
  • Pane Sobotko jsem rozhořčená zase jste slibovali,že s lobistami zatočíte a teď se dočtu,že p.Mládek s p.Bělobrádkem se s jedním setkal p.Sekyrou.Je vidět,že bez lobistů se v této republice neobejdete. Takže tento národ se
    nikdy nezbaví humusu.Dnes věřím, že nikdy nesplníte své sliby.
  • Proč se lidem kteří nepracují počítá důchod z průměrné mzdy místo z mínimální.Je to výsměch všem poctivě pracujícím.Udělejte s tím už konečně něco!!!!!!!
  • Sobotko, dvacet let jste měli možnost ústavu jakkoli upravit.
    Proč teď naříkáte ?
    Je to první porevoluční prezident, který začal plně využívat svých ústavních práv. A to ve prospěch tohoto národa!
    K čemu by byl prezident (zvolený přímou volbou), kdyby nemohl nic, resp. mohl "držet hubu a krok" a povinně podepisovat vše, co mu kdo podstrčí ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit