Přejít na výpis diskuzí

Bohuslav Sobotka

OSOBNOST 15.10.2010 
429 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den pane předsedo vlády,
    to snad není možné,že dopustíte zvýšení platů o 14% cca 8100,-Kč Já jsem celý život poctivě pracoval i za komunistů a odměna je 7627,- Kč starobní důchod.Chovejte se normálně,nedělejte ze sebe darebáky. Budeme muset udělat novou revoluci.Zrušit politické strany,do vlády dát odborníky. Uzákonit povinnou účast k volbám s tím,že si každý svobodně vybere a zvolí svého kandidáta a ne stranu.Všechny stojí za nic.Co jste změnili,přečtěte si studenta Martina Mejstříka jak se (kradlo),rozdělovali se desetimiliony za hlasy při volbě prezidenta a likvidovalo nepohodlné lidi. Nedělejte z nás hlupáky a už odejděte. Děkuji.
  • Pane Sobotka v pondělí jste říkal že jste byl zakládajícím členem OF ve Slavkově u Brna prosím nelžete v televizi já jsem se účastnil na zámku ve Slavkově schůzek OF ,ale Vy určitě nejste zakl. členem,vypadá to že po bitvě generál.
  • nupe fašisticý Sobotko vytváříte jen holokaust jste pakáž bezohledná škoda že jsem ti nedal přes hubu ve Vlachovicích dávno jsem upozornil dva kretény policije kreminálky že bordel výbušnin je jen ve skladech ve Vrběticích kde informace od hajných uváděli že každou noc tam jezdili kamiony albánců šiknoumů příčmoudlích .
    kvitová je flundra obdobná opilci Zemanovi co je na tlusté bachraté.

Brachtl
  • Spíše je to na katovskou mučírnu a na naražení na kůl,po řádném stažení z kůže.
  • Bohuslav Sobotka je vlastizrádný gauner,který má jen na další zadlužování Česka a tlačení naší země do státního bankrotu.Česko však potřebuje v čele vlády takového politika,který prosadí svižné splácení starými lumpy nasekaných dluhů.A to i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Na uvedené Sobotka nemá.Proto to chce revoluci a nástup tvrdé levice mladé generace k moci.Ta bude muset být na lumpy a i hlupáky,kteří pomohli lumpům ke korytům, tak krutá,že uvedení budou masově velebit nebožtíka Hitlera jaký ,že to byl velký humanista,oproti mladé generaci.
  • No to je počteníčko,opravdu výkvět tento národ.Pravicoví hlupáci plivající nenávist na Rusko,aniž o tom něco ví,ale to by se museli naučit cizí jazyky,ovládat počítače,mluvit s lidima ze zahraničí a to s jejich inteligemncí je pro ně nedostupné.V Jižní Americe se pravičáci stydí veřejně promluvit,je to nejvyšší hanba a taky by mohli nějakou slíznout.V tété přitroublé republice se věří zmanipulovaným televizím,rádiím,novinám,ale i některým webům.A vrchol je,že největší pravicová lůza jsou bývalí komunisté,tedy ti co byli u komunistů a STBáci,protože si sprivatizovali národní majetek.A český blb zírá a pravicově,opile mele.Ubohé.
  • Dle mého názoru je to darebák,minulost vymazat nelze,patří za mříže za privatizaci OKD a majetku s tím spojený.
  • Dobrý den, chtěla bych, aby jste něco už udělali s exekutory, protože si dělají co chtějí, jsou sát ve státě a nido je pořádně nekontroluje.Pokud vím ,tak jste jako strna měli ve volebním programu,že se na ně zaměříte. Tak kdy to bude? Víte, že exekutoři říkají, že dlužník nemá nárok na žádné životní minium? To bude asi nesysl, že? tak doufám, že s nimi něco uděláte. Protože není možné, aby člověk dlužil 100 000.- kč a musel zaplati 238 000.-. To nevím,kam na tyto částky chodí. Tak doufám,že se brzy něco změní a budete je jako stát více kontrolovat. Děkuji *16*
  • Jsem moc chudý žiju pod mostem a papám mrkvové přesnídávky
  • Panne premiére.
    Nelíbí se mně, že na radnici ve Vyškově si ČSSD připustila
    do zastupitelstva dva členy ODS. Jak jste to mohl dopustit.
    Přitom se jedná o stranu bojující na hranici volitelnosti
    a v tomto případě zrovna o dva, kteří mají nejeden škraloup
    a patří mezi nejméně oblíbené regionální poloitiky.
    Předem děkuji za nápravu, jedná se o Váš okres!!!
  • Pane premiére,

Jako Váš volič a občan ČR Vás žádám a prosím OBNOVTE TREST SMRTI!!!! To co se stalo ve Žďáru je strašné a zaslouží si ta žena smrt,ať je nemocná či ne.

Je mě 56 roků,nikdy jsem nebyl angažován v žádné straně,jsem v plném invalidním důchodu jelikož jsem celí život pracoval těžce v Plzni ve škodovce jako obráběč kovů.Protože jsem nikdy jak jsem již uvedl nebyl angažovaný jsem dostával nejtěžší práce no a to se odrazilo na mém zdraví,jsem po 4 operacích páteře a těžce se pohybuji,Jsem šťastný že jsem se dožil pádu komunistů,ale jedno musím jim kvitovat ta kovej případ by tehdy měl jasný konec ta žena by byla z provezena ze světa popravou a to bych asi nejen já kvitoval,nenechte občany vystavovat takovému riziku,dříve jsem se nebál jít po setmění ven na procházku dnes se po setmění ven neodvážím,je to o život,věřte že kdyby se zavedl trest smrti bez pardonu i na nemocné prostě smrt za smrt bylo by v naší krásné zemi nádherně neboť by se tito lidi bály smrti a nikdy by se takovéto hrozné věci nedopustily a když ano popravit bez pardonu,jak jsem psal toto jsem komunistům jediné schvaloval.Věřím že se aspoň trochu zamyslíte věřím že to není jen můj názor.

s pozdravem P.G. Plzeň
  • Pane premiere rvětese se aby jsme měli rohlík o 10 haléřů levnější, bez ohledu na to ze rusko okupuje , vraždí a ničí ukrajinu, pro mě jste jako premiér zde.chl.
  • Pan premier uvažuje správně.Evropa potřebuje Rusko a naopak.Sankce nepřísluší Putinovi ale Porošenkovi,který vraždí vlastní obyvatelstvo a tímto patří minimálně do Haagu.Lidi vzpamatujte se nebo jste zešíleli jak tak zv.jestřábi z USA?
  • Rozhořčená občanka-asi soudružka..Čtete asi moc putlerovský tisk.
  • Hnupe plakátů a bilbourdu v Sidiniji mne nic nedáváte ste lump Sobotko
  • Pane premiére, proboha vzpomeňte si jak s Vámi Nečasova vláda zacházela, nikdy opozici nedovolila nahlas říct názor, natoź ho akceptovat a Vy do bezvědomí ustupujete možná budoucímu premiérovi Kalouskovi. Pokud to nenapravíte ztratíte kredit u svých voličů.Prosím, abyste nebyl slaboch a vystupoval jako Kalousek.
  • Ptám se proč bychom měli souhlasit se sankcemi proti Rusku pokud neexistují nám známé relevantní důvody proč tak činit. Byla snad oficiálně prokázána vina Ruska na ukrajinském masakru či přímo na sestřelení letadla? Občané proberte se, dokud je snad ještě doufám čas. Zase se sebou necháváme jenom vláčet jako ostatně mnohokráte v naší historii. Copak si opravdu musíme nechat všechno líbit a nechat za nás rozhodovat lidi, kteří nemají odborné a už vůbec ne morální kompetence spravovat naši zem?
    rozhořčená občanka
  • Č..AK na entu.
  • Sobotka je ko**t. *16*
  • Jsem velmi smutný.Státníci a páni ministři nejdou do lesa jinak co se drancuje naše zem nevědí.Kde jsou ty miliardy za dřevo? Vládnou zde jen zloději! Smutný občan.

-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit